Şimdi Ara

Nfs undergraund da oyun dan atıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nfs undergraundda yarışa başlarken birden windows a geri dönüyo sizce sorun nedendir?

• Ekran kartı driverlarının son sürücülerini yükleyip dendinmi ?
  • evet denedim işin tuhaf tarafı işlemcim c2000 di c2400 aldım ne olduysa ondan sonra oldu işlemcinin böyle bişey yapması mümkünmü ?
  • sanmıyorum ama anakartın,ekran kartının filan herşeyin son sürücülerini yükle belki directX sürümün eski olabilir yada son ihtimal oyun bozuktur ...
  • hepsini denedim oyunuda başka cd den tekrar yükledim ama olmuyo çıldırıcam

• kayıtlı save den mi basladı eger oyle yaptıysan bole sorunlar yaratabiliyo patchleri eklemeni tavsiye ederim
  • bu ekran kartı ile ilgili olabilme ihtimali çok yüksek ekran kartının markasını ve modelini yazarsan iyi olur. bide görüntü özelliklerini düşür. yada crack hatalı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fx 5200 lerin bazilarinda oluodu bu sorun
    son driveri yukle.
  • ekran kartım winfast a170 geforce4 mx440 anakartım intel d865perl işlemcim c2400 512 ram daha ne olsun.

patch leri nerden bulabilirim
  • Arkadaş kaçıncı yarıştasın bu sorun genelde herkeste var.Bende dahil olmak üzere 104. yarışa gelince otomatik şekilde oyundan çıkıyor...
  • aynı olay bende de var eğer undergrounda girersem 3. bölümden sonra oynayamıyorum. Diğer bölümlerde ise bazı arabalar ile oyundan atıyor.
    çözebilmiş değilim. 2 takım cd var ben de ama yine sonuç aynı.. internetten indireyim bari şu oyunu .. sonucu yazarım..
  • bence senin crackte bi sorun var
  • Bence Kasadan da olabilir. Besleme yani.
  • www.megagames.com
    adresinden crack i indir ve tekrar yükle
    speed.exe
  • evet bende 104. yarışa giremiyorum araba acura RSX full performans upgrade li çıldıracam yaw

kardeşim kendi kullanıcısı ile 87. yarışta o oynuyo sorun yok bende o bölümlerde sorun yaşamadım.
  • 104 saveden sonra giremediysen mutlaka patch leri yapman gerekio baska turlu ben çalıştıramadım daha dogrusu ilerleyemedim patch baska yolu yok
  • evet arkadaşlar sonunda oyunu download ettim. ve kurdum. gözlerime inanamadım desem yeridir. eskiden araba seçerken bile inanılmaz yavaş hareket eden ve yarışları yavaş yükleyen oyun şimdi adeta uçuyor. ve oyundan atma problemi falan da kalmadı. tabi dün gece sadece 14 bölüm oynadım ama en azından oyunu aldığımdan beri 3. bölümden sonrasını göremiyordum. ve arabarları seçtiğim bölümde bazı arabaları seçince, jant seçerken veya lastik seçerken oyundan atıyordu. hepsi düzeldi. hele bi 104. bölüme de geleyim onun da sonucunu yazacağım. ama iyi ki download etmişim diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.