Şimdi Ara

NFS UNDERGROUND VE GİZLİ YARIŞLAR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
69.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nfs underground da gizli yarışları bulamıyorum. yardımcı olabilir misiniz acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

NFS Underground 2 Gizli Yarışlar

NFS Underground 2'de yeteneklerinizi test edebileceğiniz gizli yarışlar yer almaktadır. Bu yarışları bulamıyorsanız veya yarışların görünmediğini düşünüyorsanız, doğru yere geldiniz.

NFS 2 Gizli Yarış Yerleri

Oyundaki gizli yarışların yerleri şu şekildedir:

• Bayview:
      • "Dead End" yarışı: "Blacklist" üyesi "Eddie"yi yendikten sonra ortaya çıkar.
      • "Abandoned Lot" yarışı: "Blacklist" üyesi "Melissa"yı yendikten sonra ortaya çıkar.
    • Olympic City:
      • "Riverside" yarışı: "Blacklist" üyesi "Devon"ı yendikten sonra ortaya çıkar.
      • "Stadium" yarışı: "Blacklist" üyesi "Suzy"yi yendikten sonra ortaya çıkar.
    • Grapeseed:
      • "Junkyard" yarışı: "Blacklist" üyesi "Earl"ü yendikten sonra ortaya çıkar.
      • "Airport" yarışı: "Blacklist" üyesi "Eduardo"yu yendikten sonra ortaya çıkar.

NFS Underground 2 Yarışlarını Bulamıyorsanız

Gizli yarışları bulamıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ettiğinizden emin olun:

• "Blacklist" üyesini yendikten sonra haritada yeni yarışın görünmesi için biraz zaman geçmesi gerekebilir.
    • Haritayı dikkatlice inceleyin ve gizli yarışların sembollerini arayın.
    • Oyunu yeniden başlatmayı veya konsolunuzu kapatıp yeniden başlatmayı deneyin.

Yukarıdaki adımları takip ederek gizli yarışları açabilir ve NFS Underground 2'nin heyecan verici yarışlarını deneyimlemeye başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşım..sanırım underground 2 den bahsediosun...
    oyundaki kankaların tel. dinleyerek buluodum ben onları... dağlara doğru gitmeyi dene..oralarda hep oluyo...
  • jackson heit varya orda çok var oraları dolaş
  • bide şu hummer lardan alınca onlara özel yarışlar çıkıyo biliyomusunuz bilmiyorum
  • ŞİMDİ SÖYLEDİKLERİNİZİ DİKKATE ALACAM BEN ZATEN DEDİĞİNİZ YERLERDE DOLAŞIYORUM AMA BİR TÜRLÜ BULAMADIM.
    3/5 TAMAMLANDI AMA DİĞER İKİSİNİ BULAMADIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_tramp75

ŞİMDİ SÖYLEDİKLERİNİZİ DİKKATE ALACAM BEN ZATEN DEDİĞİNİZ YERLERDE DOLAŞIYORUM AMA BİR TÜRLÜ BULAMADIM.
    3/5 TAMAMLANDI AMA DİĞER İKİSİNİ BULAMADIM.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Bulabildinmi?Bende 4/5 oldu.Suv yarışlarını da bitirdim.Ama oyun hala ilerlemedi.Sinir oldum.Jackson dağlara bakıyorum birşey yok.
  • oyunda iken garaja gidin menudeki world mapa tıklarsınız orada zaten stage 1 stage 2 diye altta yarısları gosteriyor orada not completed yazanlar gizli yarıslar oluyor herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aresrw

oyunda iken garaja gidin menudeki world mapa tıklarsınız orada zaten stage 1 stage 2 diye altta yarısları gosteriyor orada not completed yazanlar gizli yarıslar oluyor herhalde

Ok olayı buldum.World Map olayını biliyordum.Ordakilerin hepsi tamam idi.Sorun rating olayı imiş.Dış tasarımda 3.00 yapmam gerekiyormuş.Bir sonrakinde de 6.00. Dış tasarım yapınca gizli url yarışı ve dvd cover açıldı.
  • bende hiç para da kalmadı dış tasarımıda yapamıyorum sokak arabasıda kalmadı yendim yendim haritadan kaboldular :D
  • Arkadaşlar bn sizin 6.00 dediğinizden hiçbir bir şey anlamadım.. Anlatırmısınız???
    quote:

• (undergraund2) için bütün bölümleri geçtim ama hala bölümler gelmedi diosanız gidin arabanıza yeni gelen parçaların hepsini alın nasıl açılıor görün herkeze K.G
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.