Şimdi Ara

NFS Underground2 kafayı yedirtecek bize

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Arkadaşlarla Hamachi indirip lan kurduk. Sonra NFS Underground 2 yi **** gireriz falan dedik indirdik , şu an 5 kişiyiz tam ama 2 kişi bi deneyelim dedik başta. Giriyo o kuruyo işte filtreden seçiyorum kurduğunu falan ama ben kurup çıktığımda görüyor online players : 1 yazıyor ama odayı görmüyor 2 saattir uğraşıyoruz kafayı yicez şimdi yardımlarınızı bekliyoruz

• Merhaba ;

Hamachi Ayarlarından Kendi IP`ni Sonunu .100 Yapabilir misin? Tanıyacaktır Sanırım.
  • Deniyoruz hemen bi dk kardeşim
  • Hocam bulamadım tam olarak nerden değiştiriliyor acaba ? bide sadece ben değiştirsem hep ben kursam görürmü herkes ?
  • Sabır
  • Beyler yardım edecek yokmu ya :D
  • ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler yardım edecek yokmu ya kafayı yiyecem şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terwantez

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Arkadaşlarla Hamachi indirip lan kurduk. Sonra NFS Underground 2 yi **** gireriz falan dedik indirdik , şu an 5 kişiyiz tam ama 2 kişi bi deneyelim dedik başta. Giriyo o kuruyo işte filtreden seçiyorum kurduğunu falan ama ben kurup çıktığımda görüyor online players : 1 yazıyor ama odayı görmüyor 2 saattir uğraşıyoruz kafayı yicez şimdi yardımlarınızı bekliyoruz

Senin derdinin ilacı burada arkadaş: TIKLA
    Nfsu2 oyuncuları da burada: TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 7 Nisan 2013; 2:24:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.