Şimdi Ara

NG 688 Marka cepten internete bağlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NG 688 model bir cep telefonu kullanıyorum. Telefondan çok memnunum ancak internete bağlanamıyorum. Tüm ayarları doğru yaptığıma eminim defalarca kontrol ettim ama olmuyor. Bana yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar işin komik tarafı işte burada;

Eğer bir sorun yaşıyorsanız;

- Telefon üreticisi ya da ithalatçısı ile temasa geçip sorununuzu çözmelisiniz,

- Onlarla ilgili bir sorun yoksa; Mobil Operatörünüzle bağlantıya geçmelisiniz.

Bunlardan birisi mutlaka sorununuzu çözmeli ve çözmek zorundalar, zira siz bu kuruluşlara para ödemişsiniz ve ödüyorsunuz bunun için.

Bu tarz sorunlar için foruma başvuruyorsanız vay bu Çin malı fasonların haline...
  • Şimdi komutanım aslında sen haklısın doğru söylüyorsunda da birde beni dinle;

Bu forum dediğimiz hadise neden var? Herhangi bir konu hakkında insanların her yolu deneyipte çözüme ulaşamadığı konular hakkında yine başka insanların kendi gayretleriyle buldukları çözümlere ulaşmak için var değil mi? Mesela ben, senin dediğin gibi markanın kendine ulaşmaya çalıştım ama internet sitesi yok. E aracıya gittim ki mediamarkt'tan almıştım zaten bunu onlarda dediler bu konu hakkında teknik destek veremiyoruz ama ürün değişimi isterseniz yaparız. E operatörlerden destek istedim ürün daha çok yeni olduğu olduğu için bilgi sahibi olmadıklarını söylediler. Şimdi ben ne yapayım? Ne yapacam tabikide dönüp canım forumuma sorcamki benim gibi başka biri daha varsa beraber çözüm arayalım diye. Yada çözen birinden yol öğrenelim diye. Ki kaldıki haliyle bu forumda çok yaygın olmasına rağmen Nokia sorunlarını çözmeye çalışan insanlar bile var.

Ama yok sen illaki diyorsan ki kardeşim hayır git firmadan sor para vermedinmi dersen ozaman kapatırız bu forumu emredersiniz ;)

• Arkadaşım ben sana birşey demiyorum. Sen haklısın, bu konuyu açmakta da haklısın, zira destek olmaları için para ödediğin firmalar (o amaçla garantili, yasal telefonlar alıyoruz) sana destek olmamış ve sen de çözümü burada aramışsın. Bundan doğal birşey yok tabiki, benim burada iğnelemek istediğim sen değilsin yani, bu firmalar...
  • Bu firmaların canı çıksın
  • Eşimde NG 688 kullanıyor. Memnun ama bu telefondan internet bağlantısı ihtiyacı olmadığı için nasıl yapılır bilmiyorum. Ancak bu telefonun ithalatçısının sitesi aşağıdaki linkte. Sitede gerekli olan adres ve telefonlar var. Teknik servis numarası 0 216 6459999/ dan dahili 9999 ya da 9953 Bende başka bir iki şey için aradım ve sorunum çözüldü. Sağlıkla kalın

http://www.suntec.com.tr/
  • sayın ilginiz için çok teşekkür ederim hemen araştırmaya başlayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.