Şimdi Ara

NG Envy TV530 Siyah Cep Telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün NG Envy TV530 Siyah Cep Telefonu model telefonu inceledim

8 MP Kamera
    Androidİşletim Sistemi 4.4 kitkat İşte beni en çok etkilegen tarafı diğer aynı katogoride ürünler gibi 4.2 gelmiyor.
    16 GBDahili Hafıza
    Wi-Fi
    3G Desteği
    MP3 Çalma
    2000 mAH batarya
    HD video kayıt
    Radyo
    GPS
    GPRS
    32 gb'ta kadar artırılabilir hafiza ( Burada hangi telefon olursa olsun class 10 hafiza kartı almanızı tavsiye ederim )
    Çift Hat Desteği
    5'' SUPER IPS EKRAN
    1 GB RAM
    1.3 İŞLEMCİ HIZI buda gayet iyi
    Çift hat desteği

Ürünün 2 farklı rengi var siyah ve pembe iki üründe de beyaz arka kapak çıkıyor buda tefefonu daha kullanışlı hale getirmiş ve bu üründe aynı zamanda sim kartım büyük ve ya küçük sorunuda yaşamıyorsursunuz kutusunun içinden sim aparatı çıkıyor iki adet yani küçük sim kartınızı büyütebiliyorsunuz...

Ürünün şarz aleti ve kulaklığı oldukça kaliteli zaten inceleme firsati bulan arkadaşlar farkedeceklerdir...

Şimdiden alan arkadaşlara hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknouzman1033 -- 24 Ağustos 2014; 19:58:47 >

• Bu paraya Moto G,T50,Zenfone 4-5-6,Xperia L,Xperia SP, LG L90 varken çöp ötesi çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Ürün kıyaslaması degilde bilgi olarak paylaştım satacak bir telefon bence kalitesi iyi gözüküyor fiziksel tuşlara basıldığında bile (ses,açma-kapama) kaliteyi belli ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknouzman1033 -- 24 Ağustos 2014; 20:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknouzman1033

Ürün kıyaslaması degilde bilgi olarak paylaştım satacak bir telefon bence kalitesi iyi gözüküyor fiziksel düşlere basıldığında bile (ses,açma-kapama) kaliteyi belli ediyor...

Bende fikrimi söyledim fiziksel düş nedir birde?

• yazım hatası
  • teknouzman1033 T kullanıcısına yanıt
    Peki bu cep telefonun aveada internet ayarları nasıl oluyor? Çünkü hattaki internete girmiyor.
  • Türkeröz T kullanıcısına yanıt
    Bunun için avea müşteri hizmetlerini bir aramanı tavsiye ederim çünkü telefona hat takar takmaz internet ayarları otomatik cep telefonlarına gönderiliyor...
  • çöp bencede para tuzagıisu an furya oldu boyle telefonlar
  • Eski iletimi düzenliyorum. O ileti bir hataydı.

Gold bilgisayardan NG Envy TV530 model telefonu aldım. Daha önce Samsung S3 kullanıyordum, sonra çift hatlı diye Discovery kullanmaya başladım şimdi de NG Envy T530 aldım.

Telefonu 20.10.2014 tarihinde aldım. 20 Ekim 2014 günü saat 12:30 da bir trafik kazası yaptım ve kullandığım Discovery parçalandı. Kazadan sonra telefonsuz kalmak tam bir kabus. Neyse ki aracım yürür durumda kaldı. Akşama kadar telefonsuz kaldım. Aynı gün saat 17:55 de daha bir kaza yaptım. Bu kazada aracım kullanılmaz hale geldi. Telefonsuz olduğum için eli kolu bağlı kalıverdim. Yanımda ipad vardı iyiki, fotoğraf çekebildim.

20.10.2014 lanetli günün akşamında Gold Bilgisayara gidip NG Envy TV530 telefonu aldım. NG Envy T530 'un ekran kalitesi ve kamera kalitesi almam için tek sebep oldu. Telefona çift sim kartı ve 16gb hafıza kartımı takınca bariz bir yavaşlama oldu. Showroomdaki telefondan eser kalmadı.

Bugün 29.10.2014. Telefonu aldığım günden beri o kadar sinir bocuzu olaylar yaşadım ki. Telefon 450 TL lik çakma çin malı telefonlardan daha beter bir cihaz.

1- Önündeki sensör çalışması çok yavaş. Çalışmıyor gibi. Telefonu kulağa koyunca kulağın nereye tıklayacağı belli değil. Telefon istemeden kapanabiliyor.

2-Ekran dokunmatik hassasiyeti rezil durumda. Nereye tıkladığınız belli olmuyor.

3- Klavye ile doğru yazı yazamıyorsunuz. Hızlı yazmaya iki elle tık tık tık yazmayı unutun.

4- Bataryası bir gün yetmiyor. Samsung S3 ve Discovery ile gün sonunda %20-25 batarya ile geliyordum. Bu telefonda eve gelmeden %0 oluyor ve aniden kapanıyor.

5- Uygulamalar çok yavaş. Youtube video izlerken kesilmeler oluyor. (İnternet hızınla ilgili değil. Yüklü videolarda da oluyor) Video izlemek işkence. Ne zaman takılacağı belli değil.

6- Bu telefon ile oyun oynayamazsınız. Oyunu açıyor ama sizin nereye tıkladığınızı çok yavaş algıladığı için sorun oluyor. Oyun oynanmıyor. Altı üstü kelimelik oyunu bile oynanmıyor. Şaka gibi.

7- Çift simli telefonda biriyle görüşme yaparken diğer hattınızı arayan numara otomatik engelleniyor. Aynı numara siz telefonu kapatınca arasa bile cihaz çağrıyı kabul etmiyor. Rezillik diz boyu.

8- En büyük sorunum Power tuşu. Power tuşu sol tarafta ve içe gömülü. Tuşun telefonun neresinde olduğunu hissedemiyorsunuz. El yordamı ile power tuşu zor basılıyor. Destek almak için diğer parmaklarınız ses açma kapama tuşlarına basıyor.

Discovery ile bu NG denen telefon arasında çok fark var. Discovery nin ekranı daha az parlak, daha düşük çözünürlükte ama her şeyi tıkır tırkır çalışıyor. Discovery kamerası daha kötü ama şak diye kaçırmadan çeker.

Bu telefonu aldığım gün kötü bir gündü benim için. Telefon daha kötü. Aldığıma çok pişmanım. Gold bilgisayara gittim ama geri almadılar. Kısacası elimde kaldı.

Bugün Bayram günü. Çift sim kartımın tekini kullanmaya ve Samsung S5 almaya net olarak karar verdim. Düzgün bir cihaz kullanacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepYek -- 29 Ekim 2014; 10:27:08 >

• teknouzman1033 T kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini aramak gerekmiş. Yazınızı bugün gördüm. Şimdi tek bir sıkıntı var o da telefonum düştükten birkaç gün sonra çatlak yerlerinin dokunmatiği çalışmıyor.ç :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.