Şimdi Ara

Nicon Coolpix L1 Almayı düşünüyorum Nasıl Bilirsiniz? Çekilmiş Fotograflar Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nicon Coolpix L1 2005 Eylül ayında piyasaya çıkmış. Bu makina ile çekilmiş Fotoğraflarınızı mail adresime gönderebilirmisiniz... İlginiz için Teşekkürler....

Özellkileri:
    Çözünürlük Seçenekleri: Yüksek( 2816), Normal(2816), Normal(2048), PC(1024), TV(640)
    • Efektif Piksel: 6.2 milyon piksel
    • Sensör Çözünürlüğü: 6.4 milyon piksel
    • Sensör Ebadı: 1/2.5 inç
    • Sensör Tipi: CCD
    • Lens: 5x Zoom-Nikkor, 7 grup içinde 9 element
    • Optik Zoom: 5x 6.3-31.4mm (35mm eşdeğeri 38-190mm)
    Dijital Zoom: 4x
    • LCD Ekran: 2.5" TFT, 115,000 piksel, aydınlık ayarlı ekran
    • Odak Uzaklığı: 50 cm
    • Makro Odak Uzaklığı: 4 cm
    • Çekim Modları: Otomatik, Sahne Asistanı (Portre, Manzara, Spor,Gece Portre), Sahne (Part/iç mekan, Plaj/Kar, Gün Batımı, Sis/tan, gece manzara, yakın çekim, muze, havai fişek gösterisi, kopya, ters ışık, panorama asistanı), BSS, Renk Opsiyon, Blur Warning, Tarih Yazma, Geri sayım (10sn)
    • BSS (Best Shot Selector) özelliği
    • Lokal zamanı ayarı
    • Beyaz ayar seçenekleri: Auto, 5 manuel mod
    • İzleme modu: Tek tek, 4 ve 9’lu gruplar halinde ve slayt
    • Görüntü kalitesini arttıran gren azaltma özelliği
    • Beyaz Ayarı: Auto, 5 manuel mod
    • Diyafram: F 2.9 - 5.0
    • Flaş: Var
    • Flaş Modları: Otomatik, Kırmızı göz ayarlı otomatik( kamerada kırmızı göz ayarı), Kapalı, dolgu Flaş ve Yavaş senkron
    • Devamlı Çekim: Var
    • Video Çekim: Sesli: TV Movie (640) 15 fps'de, küçük boyut(320) 30 fps'de, daha küçük boyut (160) 30 fps'de
    • Kendi Kendine Çekim: 10 sn.
    • Dahili Hafıza: 10 MB dahili hafıza
    • Desteklenen Diller: Almanca/İngilizce/İspanyolca/Fransızca/İtalyanca/Hollandaca/İsveççe/Japonca/Basit Çince/Geleneksel Çince/Korece/Rusça menü seçimli
    • Hafıza Tipi: SD Kart
    • Bağlantı: USB
    • Pil: 2 adet AA-boyut pil (şarj edilebilir EN-MH1-B2, LR6 alkaline pil, ZR6 oxy-nickel pil ve FR6/L91 lityum pil)
    • Pil Ömrü: Alkaline pillerle birlikte yaklaşık 100 çekim, lityum pil ile 400 çekim, EN-MH1-B2 ile 230 çekim (CIPA standartlarına bağlı olarak)
    • Ağırlık: 180 gr
    • Boyut: 90 x 61 x 47 mm

• quote:

Orjinalden alıntı: falcon08

Nicon Coolpix L1 2005 Eylül ayında piyasaya çıkmış. Bu makina ile çekilmiş Fotoğraflarınızı mail adresime gönderebilirmisiniz... İlginiz için Teşekkürler....

Özellkileri:
    • Çözünürlük Seçenekleri: Yüksek( 2816), Normal(2816), Normal(2048), PC(1024), TV(640)
    • Efektif Piksel: 6.2 milyon piksel
    • Sensör Çözünürlüğü: 6.4 milyon piksel
    • Sensör Ebadı: 1/2.5 inç
    • Sensör Tipi: CCD
    • Lens: 5x Zoom-Nikkor, 7 grup içinde 9 element
    • Optik Zoom: 5x 6.3-31.4mm (35mm eşdeğeri 38-190mm)
    • Dijital Zoom: 4x
    • LCD Ekran: 2.5" TFT, 115,000 piksel, aydınlık ayarlı ekran
    • Odak Uzaklığı: 50 cm
    • Makro Odak Uzaklığı: 4 cm
    • Çekim Modları: Otomatik, Sahne Asistanı (Portre, Manzara, Spor,Gece Portre), Sahne (Part/iç mekan, Plaj/Kar, Gün Batımı, Sis/tan, gece manzara, yakın çekim, muze, havai fişek gösterisi, kopya, ters ışık, panorama asistanı), BSS, Renk Opsiyon, Blur Warning, Tarih Yazma, Geri sayım (10sn)
    • BSS (Best Shot Selector) özelliği
    • Lokal zamanı ayarı
    • Beyaz ayar seçenekleri: Auto, 5 manuel mod
    • İzleme modu: Tek tek, 4 ve 9’lu gruplar halinde ve slayt
    • Görüntü kalitesini arttıran gren azaltma özelliği
    • Beyaz Ayarı: Auto, 5 manuel mod
    • Diyafram: F 2.9 - 5.0
    • Flaş: Var
    • Flaş Modları: Otomatik, Kırmızı göz ayarlı otomatik( kamerada kırmızı göz ayarı), Kapalı, dolgu Flaş ve Yavaş senkron
    • Devamlı Çekim: Var
    • Video Çekim: Sesli: TV Movie (640) 15 fps'de, küçük boyut(320) 30 fps'de, daha küçük boyut (160) 30 fps'de
    • Kendi Kendine Çekim: 10 sn.
    • Dahili Hafıza: 10 MB dahili hafıza
    • Desteklenen Diller: Almanca/İngilizce/İspanyolca/Fransızca/İtalyanca/Hollandaca/İsveççe/Japonca/Basit Çince/Geleneksel Çince/Korece/Rusça menü seçimli
    • Hafıza Tipi: SD Kart
    • Bağlantı: USB
    • Pil: 2 adet AA-boyut pil (şarj edilebilir EN-MH1-B2, LR6 alkaline pil, ZR6 oxy-nickel pil ve FR6/L91 lityum pil)
    • Pil Ömrü: Alkaline pillerle birlikte yaklaşık 100 çekim, lityum pil ile 400 çekim, EN-MH1-B2 ile 230 çekim (CIPA standartlarına bağlı olarak)
    • Ağırlık: 180 gr
    • Boyut: 90 x 61 x 47 mm

bende nikonun o modeli yok ama senin L1'i istemendeki kastın nedir sadece mp'li 6 oluşundanmı

• bunun fiyatı nedir arkadaşım
    özellikler tamam da
  • Fiyatı 600 YTL civarında olması lazım ben kız arkadaşıma aldım güzel makine.
  • Merhaba...
    1.Bu başlık altında açılmış ve sana yardımcı olacağını düşündüğüm başlıklar var. Onları bulup bakarsan iyi olur. İşte başlıklar:
    a. nikon l1 ve s1 hakkinda
    b. nikon coolpix L1 mi kodak z740 mı
    2. Mail adresine 2 adet tarafımdan çekilmiş fotoğraf yolluyorum. Bu fotoğraflar bulutlu bir havada, odanın perdeleri kapalıyken, flaş kullanılmadan, makinede hiç bir ayar yapılmadan amatörce çekilmiş normal ve yakın plan fotoğraflar. Umarım yardımcı olur sana.
    3. Ben aynı modelin sadece rengi farklı olanını ( bundan emin olabilirsin) L101'i 1 yıl garantili, sıfır olarak peşin fiyatına 360 YTL'ye aldım.
    4. Makineyi hala çözmeye çalışıyorum. Şimdiden tavsiye ederim.
    5. Diğer arakadaşlarla da resimleri paylaşmayı isterdim ama buraya nasıl resim eklendiğini bilmiyorum. Birisi yardımcı olursa buraya eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8133F4-5 -- 16 Nisan 2006; 16:45:28 >
  • Nikon Coolpix L1 in fiyatı Ankara kızılay izmir cad. tarafında mavi bilgisayarın 5-6 metre aşağısında ki pasajda 525 YTL diğer mağazalara pek bakamadım genelde 3 aşağı 5 yukarı aynı diyolar. Nicon Coolpix L101 piyasa da yok sebebi de renginin ülkeden ülkeye fark etmesinden miş.www.nikon.com.tr de de yazıyo aynı şekilde... Sarpuli arkaşım sen o makinayı nasıl 360YTL ye alabildin. İnternetteki alışveriş sitelerinde 580 YTL civarında. Kaynağı neresiyse bizlerde oradan alalım. Hem siyah rengi daha hoş olmuş.... Bu makinayı tercih etme sebebim optik zoom un 5x olmasıdır. Daha yeni modellerde bile 3x le sınırlandırılmış. Ve %25 profesyonel %75 te Amatör kullanıcılara hitab ediyo. 6.2 MP de(efektif) cabası Ayrıca başlıklara bakacam forumda arattırmamıştım aslında neyse yeni resimleri foruma yada e-posta adresime gönderebilirseniz sevinirim. 10-15 güne kadar alacam bir makine mail adresim dogankaradeniz@hotmail.com herkese ilgisinden ötürü saygılar (Bu arada foruma nasıl resim eklendiğini bende bilmiyorum biri el atsa hani.... iyi olacak)

• Sarpuli bir öceki mesajda sözüm sana değildi kusura bakma uunlu33 e diycektim aslında... Birde resim gelmedi mail adresime " dogankaradeniz@hotmail.com " tekrar deneyebilirmisiniz? Aynı zamanda MSN dir. Ekleyebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mail adresine 2 defa yolladım ama demek ki gelmemiş. Tekrar yollayacağım hemen. Buraya koyamıyorum hala. Bu arada makineyi gitti gidiyordan aldım. sıfır ve garantili, elden oteslim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8133F4-5 -- 18 Nisan 2006; 1:51:14 >
  • Adreslere tıklayıp yeni açılan pencerenin adres kısmındaki yıldızlı yere rapid share ( arada boşluk bırakmadan ) yazın. Açılan pencerede en altta free seçeneğini işaretleyin. 20 saniye bekleyin. Onay kodunu girin.
    Foto 1 :
    Işıksız oda, dışarıda bulutlu hava, perdeler kapalıi makro çekim, elimin titmesi var, hiç bir ayar yapılmamış...
    http://rapidshare.de/files/18284145/DSCN0055.JPG.html
    Foto 2 :
    Florasan ışık, akşam, kapalı ortam, makro çekim, titreme engellenmiş, hiç bir ayar yapılmamış...
    http://rapidshare.de/files/18284373/DSCN0077.JPG.html
    Foto 2 :
    5x optik zoomlu, gündüz, hiç bir ayar yapılmamış...
    http://rapidshare.de/files/18284469/DSCN0107.JPG.html
    L101 modelinde bir çok ayar ve çekim modu var. Bu ayarları kullanmadan çektiğimi özellikle belirtmek istedim. Uygun manzara bulup çekmek isterdim ama fırsatım olmadı. Umarım işinize yarar.
    Bu arada mail olarak da gönderdim ama dosya büyük olduğu için ya da adres kapasitesi yetersiz olduğu için ulaşmadı şeklinde uyarı geldi.
    Bu aradahttp://www.pbase.com/cameras/nikon/coolpix_l1 adresinde başka fotolar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8133F4-5 -- 18 Nisan 2006; 5:56:14 >

• Li ile L101 arasında sadece renk farkı olduğunu sanıyordum. Başka ne gibi farklar var? Bu arada fotoğraflar güzel çıkmış. İnceledim beğendim. Verdiğiniz likkteki fotoğraflarıda inceledim bence L1 harika. Ama Gittigidiyor.com 'da kalmamış sanırım siz satmayı düşünüyormusunuz?
  • ben sizin yerinizde olsam Olympuslara bakardım:)
    Canon A 510 kullanıyordum sattım A 620 alacakken Olympus C770 UZ aldım
    resmen Canondan 10 boy büyük geldi
    gerçek bir fotoğraf tutkunu olmak istiyorsanız 10 optim zoomlu Olympusa bakın derdim
  • BURADAN L1 ile çekilmiş örnek fotolara ulaşabilirsiniz,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.