Şimdi Ara

Nier automata Türkçe yama (İSTEK) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
14
Favori
18.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diablero-de

quote:

Orijinalden alıntı: burakkaanck

quote:

quote:

quote:

Aslında çeviriye hazır hale getirip çevirmenler için sunacaktım ama. 40 saat oynadım acaip keyifli bir oyun. Dil dosyalarını buldum. Sadece tek bir adım kaldı. Bin dosyasından çıkarmak. O dosyalara ulaşabilirsem çeviriye başlayacağım. Uzun süredir çeviri yapmıyordum. Kim çevirirse çevirsin ulaşırsam başlayacağım :) Bu oyun kaçmaz. Burdan da duyurusunu kısmen yapmış olalım.

Aslında siz bi Grup kursanızda çevirseniz ? belki bu sayede forum Bir grup daha katarız

U-CREW sahibiyim zaten. Yabancı değilim. Dediğim gibi dosyalara ulaşmaya çalışıyordum, başardım. Tool bulmak kolaydır... da yazması çok zor. Sağolsun Murat gündoğan güzel bir tool yazdı. Anca erişebildik dosyalara dostlar. Oyun içi ve sinematik dosyalara tamamıyla ulaşıldı. Font dosyasını şu an ayarlamaya çalışıyoruz. Açtığımıza dair bir kaç resim ekliyorum. En azından kanıtımız olsun, boş konuşuyor olmayalım.

Nier automata Türkçe yama (İSTEK)Nier automata Türkçe yama (İSTEK)Nier automata Türkçe yama (İSTEK)Nier automata Türkçe yama (İSTEK)

Bunlar ilk girişe ait oyunu bilenler anlamıştır direk zaten. Font olmadığı için tr karakterleri göremiyoruz(şimdilik) menü dosyaları ve fontu hazırladığımızda gerekli duyuruyu yapıp çeviriye başlayacağım. Çevirimiz bittikten sonra xentax vb yerlerde tool paylaşılacak. Birazda bizden faydalansınlar değil mi

Çok Teşşekürler Acaba bir gelişme var mı ?

Evet... çeviriye bir kaç gün önce başladık. Şu an... tamamıyla elimizde olan, sinematik ve oyun içi altyazıları çeviriyorum. Bunun müjdesini verebilirim. Font dosyası üzerinde uğraşlarımız sürüyor. Dosyalar apayrı yerlerdeydi. Hala menü ve mağaza dosyalarına ulaşamadık. Ama ulaşmamız yakındır. Ulaşır ulaşmaz... oyun içi resim ve video alarak konusunu açacağım.

Gelişme var mı?

• U-crew mesajlarını gördüm tam arkadaşlar bu ekip ne batman çevirisi yaptı nede beklentiye soktuğu başka oyunları çevirdi boşuna beklemeyin dicektim ki zaten aradan geçen süreden anlamıştır insanlar neyin ne olduğunu. Anlamadığım şey bu u-crew ekibinde hiç mi utanma yok yahut bu insanlar hala nasıl güveniyor anlamıyorum adamlar hemen hemen her çeviriye atlayıp çıkaramıyorlar dh moderatörü olsam kesinlikle u-crew ekibiyle bağlantım var diyen irili ufaklı herkesi forumdan yok ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında çeviriye hazır hale getirip çevirmenler için sunacaktım ama. 40 saat oynadım acaip keyifli bir oyun. Dil dosyalarını buldum. Sadece tek bir adım kaldı. Bin dosyasından çıkarmak. O dosyalara ulaşabilirsem çeviriye başlayacağım. Uzun süredir çeviri yapmıyordum. Kim çevirirse çevirsin ulaşırsam başlayacağım :) Bu oyun kaçmaz. Burdan da duyurusunu kısmen yapmış olalım.

Aslında siz bi Grup kursanızda çevirseniz ? belki bu sayede forum Bir grup daha katarız

U-CREW sahibiyim zaten. Yabancı değilim. Dediğim gibi dosyalara ulaşmaya çalışıyordum, başardım. Tool bulmak kolaydır... da yazması çok zor. Sağolsun Murat gündoğan güzel bir tool yazdı. Anca erişebildik dosyalara dostlar. Oyun içi ve sinematik dosyalara tamamıyla ulaşıldı. Font dosyasını şu an ayarlamaya çalışıyoruz. Açtığımıza dair bir kaç resim ekliyorum. En azından kanıtımız olsun, boş konuşuyor olmayalım.

Nier automata Türkçe yama (İSTEK)Nier automata Türkçe yama (İSTEK)Nier automata Türkçe yama (İSTEK)Nier automata Türkçe yama (İSTEK)

Bunlar ilk girişe ait oyunu bilenler anlamıştır direk zaten. Font olmadığı için tr karakterleri göremiyoruz(şimdilik) menü dosyaları ve fontu hazırladığımızda gerekli duyuruyu yapıp çeviriye başlayacağım. Çevirimiz bittikten sonra xentax vb yerlerde tool paylaşılacak. Birazda bizden faydalansınlar değil mi

Çok Teşşekürler Acaba bir gelişme var mı ?

Evet... çeviriye bir kaç gün önce başladık. Şu an... tamamıyla elimizde olan, sinematik ve oyun içi altyazıları çeviriyorum. Bunun müjdesini verebilirim. Font dosyası üzerinde uğraşlarımız sürüyor. Dosyalar apayrı yerlerdeydi. Hala menü ve mağaza dosyalarına ulaşamadık. Ama ulaşmamız yakındır. Ulaşır ulaşmaz... oyun içi resim ve video alarak konusunu açacağım.

Gelişme var mı?

Dosya sayısı çok fazla ve dağınık olduğundan satır sayısı olarak hesaplamadım ama kabataslak %80in üstündedir, diye tahmin ediyorum. Çeviride aksaklık yok fakat teknik aksaklıklar var... Fontu bulamadık, ı-ş-ğ olmayacak gibi bu 1... ikincisi ana menü ve arayüz dosya formatı sub'dan çok farklı. O kısımlara erişemedik. Onun dışında bir sıkıntı yok. Birden fazla proje ile uğraştığım için ve tek çalıştığım için biraz yavaş ilerliyor ama iptal vb durumlar sözkonusu değil... Yakında çıkış yapacak inş.

@4XCUE Güldürdün beni gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 31 Mart 2018; 4:54:40 >

• diablero-de D kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık nerdeyse 6 7 aydır pc de oynamadım yama görünce heycanla beklıyoruz
  • - Nier Automata - %96.8 sona az kaldı. facebook sayfasında yazıyor bitmek üzereymiş
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Peki bu çeviriyi steam üzerinden aldığımız oyunlarda kullanabilecek miyiz?
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum bende takip ekleyen sıradan birisiyim.
  • Elinize sağlık geçen seneden beri bekliyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz <3 seviliyorsun :D

Aslında bizde youtubeye bu oyunun türkçe yaması hakkında bilgi verebiliriz nasıl kurulur gibi bilmeyen arkadaşlar mağdur kalmazlar benim gibi nasıl yapacağımı pek bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshiNier

Elinize sağlık geçen seneden beri bekliyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz <3 seviliyorsun :D

Aslında bizde youtubeye bu oyunun türkçe yaması hakkında bilgi verebiliriz nasıl kurulur gibi bilmeyen arkadaşlar mağdur kalmazlar benim gibi nasıl yapacağımı pek bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler :D
    hem bende youtubeye atarım öğrenip diğerlerinede yardımcı olurum
  • Eli Kulağında %90 Küsürlere Geldiyse Bekliyoruz
    Nier automata Türkçe yama (İSTEK)
  • Şu oyun da iyi bir indirim görmedi ki alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 18 Nisan 2018; 14:6:31 >
  • son durum nedir acaba baya heyecanla bekliyoruz da :d
  • golddareth kullanıcısına yanıt
    sanırsam para yatıranlara verıyorlar artık yamaları herkese açık değil
  • Kimse ziplemiyor herhalde sürpriz yapacaklar ???
  • Oyun yarı fiyatına indiği için satın aldım, oynamak için Türkçe yamayı bekliyorum. Çıksın artık
  • 4XCUE kullanıcısına yanıt
    Batman çevirisini yaptılar hatta ben satın alıp oynadım Arkham Originsi ve çokta güzel bir yamaydı. Son çıkan Batman oyununu da bir başka gruba teslim etmişler. Nier ise eli kulağında gelecektir. Lütfen insanlarla ilgili yorumlarınızda biraz dikkatli olun, hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Batman çevirisini yaptılar hatta ben satın alıp oynadım Arkham Originsi ve çokta güzel bir yamaydı. Son çıkan Batman oyununu da bir başka gruba teslim etmişler. Nier ise eli kulağında gelecektir. Lütfen insanlarla ilgili yorumlarınızda biraz dikkatli olun, hoş değil.
    Hocam kimseyi karalamak derdim değil nden öyle birşey yapayım oda ayrı tartışılır sadece şunu söylemek istiyorum 2014 de batman yaması yapıyoruz diyerek insanları yıllarca oyaladılar 2 yıl sonra iptal ettiler sonra tekrar vs sizde 2 yıllık zaman zarfında ha geldi ha gelicek diyerek oyalayıp iptal etseler sonrasında biz yıllar sonra çıkardık kardeşim deseler ben tatmin olmam o süreci yaşamış biri olarak da o guruba haliyle güvenmem bunuda gurubu karalamak için değil bizim ağızımız yandı sizin yanmasın temkinli olun demek için söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4XCUE -- 1 Mayıs 2018; 23:28:37 >

• Cok pahalı oyun yav.
  • diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfanızı ve forumunuzu da takip ediyorum. Uzun zamandır herhangi bir bilgi yok. Burada da en son, "Yakında çıkış yapacak." demenizin üstünden bir ay geçmiş. Çeviride herhangi bir gelişme var mı? Bir de bu yama ücretli mi olacak?
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfasını özelden atabilirmisin hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.