< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaanck -- 13 Nisan 2017; 23:19:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaanck -- 13 Nisan 2017; 23:19:52 > |
Aslında çeviriye hazır hale getirip çevirmenler için sunacaktım ama. 40 saat oynadım acaip keyifli bir oyun. Dil dosyalarını buldum. Sadece tek bir adım kaldı. Bin dosyasından çıkarmak. O dosyalara ulaşabilirsem çeviriye başlayacağım. Uzun süredir çeviri yapmıyordum. Kim çevirirse çevirsin ulaşırsam başlayacağım :) Bu oyun kaçmaz. Burdan da duyurusunu kısmen yapmış olalım.
|
Yayınlanır mı bilmem. İlk Test bitti. Bir kaç farklı sonu var oyunun. Tekrar bitirilecek oyun.
Square Enix U-Crew Ekibi kısmı düzeltildi. Kayma olmuş. Tool çok bozuk. Yapılamayan yerler HEX ile yapıldı. Nier: Automata Game Of The Yorha Edition sürümü ile uyumlu. Fakat eski Nier Automata Day One edition da da çalışıyor yama. Edit : Resimler test edilirken alınan SS'lerdir. Yazım hataları vs olabilir. |
bu yamaya başka bir grup el atabilir mi?U-crew bu yamayı çıkaramayacak heralde bayadır ses yok en son tüm çevirilier tamam satır satır gömüyoruz filan demişlerdi 6 ay önce yamaya başlayalı 2 sene oldu ücretli-ücretsiz farketmez başka bir grup bu oyuna el atmalı
|
bi link bekleriz beyler .d
|
Hatta, biz zaten ücret istemeyecektik diyebilirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|