Şimdi Ara

Niğde Gazozu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niğde'li arkadaşlar bana 6 lı niğde gazozu kargolaya bilecek varsa bende 6 lı zafer kargolayayım,bir deneyelim bakalım
  • bizimkiler alıyordu önceden dolaptan çıkartılmış buz gibi süperdi artık almıyorlar
  •  Niğde Gazozu

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU
  • 10 numara gazozdur. Bir alışırsanız kola falan kesmez söyleyim. Yıllardır içerim bu gazozu. Fabrikasını bizzat gezdiğim, temizliğine kesinlikle güvendiğim bir markadır. Deneyin pişman olmazsınız.
    @tigerson: Dostum ver adresini kargolayım sana 6 lı paket. Gazozlar benden kargo senden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elophidae -- 19 Temmuz 2009; 20:07:52 >
  •  Niğde Gazozu

• quote:

Orjinalden alıntı: elophidae

10 numara gazozdur. Bir alışırsanız kola falan kesmez söyleyim. Yıllardır içerim bu gazozu. Fabrikasını bizzat gezdiğim, temizliğine kesinlikle güvendiğim bir markadır. Deneyin pişman olmazsınız.
    @tigerson: Dostum ver adresini kargolayım sana 6 lı paket. Gazozlar benden kargo senden .

hocam bunu buraya yazmakla yanlış yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaklaştırma -- 19 Temmuz 2009; 20:11:09 >
  • Toplanın Gazoz İşine giriyoruz...
    1 şişe 1 liradan satsak ki satarız turistlik yerlerde.

bir kasada 25 tane olsa 25 lira

haftada 1ooo kasa satsak 25ooolira kalır.
    %50 sini araba masrafı dükkan vergisi ıvır zıvır çık 12,500TL
    lira.

Harika hesap yanlız teminat vermek gerekiyor fabrikaya.
    gıda ürünü oldugu için iade imkanıda var karlı iş Katılan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

Kocaeli'de nerede bulabilirim acaba? Süt dilimi gibi her yerde aramak istemiyorum??

Hocam izmitte anıtparkın yakınlarında bi şarküteride satılıyordu biaralar ama sonra göremedim hala var mı bilmiyorum. Ama kocaelide Niğde Gazozu bayiliği varmış nerde bilmiyorum ama kocaeli tv reklamlarında gördüm

O reklamı ı ben de gördüm ve bayi'nin ismini bile aldım fakat bayinin nerede olduğunu bulamadım bir de siz bakın isterseniz.

Kısmet Ticaret Kocaeli Bayi yazıyordu reklamda.

• En iyi gazoz Efsane gazoz Uludağ Gazozu'dur bana göre
  • Evet bu gazoz hakkaten mükemmel isteyen arkadaşlara bende kargolayabilirim Yanlış hatırlamıyorsam bi ara dünya gozoz ve maden suları yarışmasında derece almıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

+1933

• quote:

Orjinalden alıntı: Really

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

+1933

Kardeş nigde gazozunun oldugu yerde başka gazozların esamesi okunmaz ben 30 yaşındayım uludag gazozunu bir kere aldım onuda içemeden attım gazoz degilde şekerli su

• çok uluslu şirketlere karşı böyle değerlerimizi korumalıyız.
  • yaşasın poşet aromalı niğde gazozu
  • zonguldakta ikamet ediyordum yoktu oralarda niğde gazozu, istanbulda (güngören-esenler) buldum içiyorum fırsat buldukça. hiçbir gazoz tutmuyor yerini.

tüm niğdelilere selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 19 Temmuz 2009; 22:01:33 >
  • istanbulda nerde satılıyor? anadolu yakasındayım
  • istanbul da nerde bulabilirim ?
  • niğde gazozunu bulabileceğiniz yerler

arayıp sorabilirsiniz dagıtım şubesidir bilgi vereceklerdir...

http://www.nigdegazozu.com.tr/#/bayiler
  • bu gazoz için niğdeye gittim ama ben pek beğenmedim nedense çok şekerli geldi
  • ankara gazozu daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.