Şimdi Ara

Niğde Gazozu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zafer Gazoz' da süper cidden :) Daha geçen gün otobüs Denizli garajına yolcu indirmeye girdiğinde gece vakti 1 koli aldım apar topar. 6 x 2 LT=12 LT :) Biraz tuzlu satıyor gerçi 12 TL 6 tanesi. Tanesi 2 TL. Favorim Niğde ve Zafer Gazoz. Keşke cola kadar yaygın olsa büyük illerde. İnanın millet cola içmez.
  • [imagehttp://img181.imageshack.us/i/nigdemesrubatln6.jpg/][/simage]***GAZOZUN KRALI BU GERİSİ BOŞ****
  • izmir'de tereci gıda niğde gazozu satıyor. geçen kapının önünde yığılıydı. tadı çok güzel gerçekten. yalnız zafer gazozu satan yer bulamadım. en son arkadaşın evinde koliyle görmüştüm. 1 hafta içinde hepsi bitmişti. ama denizli'den bir arkadaşı getirmiş ona da bulamadık izmir'de.
  • uludağ üstüne tanımam
  • GAZOZ DEYİNCE AKLA MADRAN GELİR

Niğde Gazozu
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm186

quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

evet geçen yazda niğde gazozu ile ilgili bir konu açılmıştı ardından zafer gazozu ile ilgili..Eskişehir'de nerede bulabilirim acaba bilen varmı arkadaşlar..Ne güzel Gençler Gazozumuz vardı bizimde ama artık çıkmıyor ne yazıkki..

arkdşm adaları biliyosundur heralde orda çağlar diye bi market var en son gittiğimde orda satılıyodu şimdi var mı bilmem ama bi bak istersen

Aradan bir sene geçmiş mesajınızı yeni gördüm hocam. Sanırım Adalardaki Çağdaş Marketten bahsetmişsiniz. Şimdi de var mıdır acaba bir bakayım. Teşekkür ederim.

• en iyisi beypazarı
  • uludağ vs yazanların çoğu niğde nin tadına bakmamıştır bile.
    gazozlar 3 ayrılır niğde, ankara ve diğerleri. zafer gazoz tatmak nasip olmadı onuda belirteyim.
  • niğde gazozu çok şekerli benim favorim efsane şişe uludağ
  • Eski Zafer Gazoz' u + Niğde Gazozu

Niğde Gazozunu evinize kadar getiriyorlar. İzmir' e arabayla dağıtım yapan genç bir arkadaş var. 24 Tanesi 13 TL. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 8 Ağustos 2010; 23:18:50 >
  • Konuda mesajım varmış duygulandım
  •  Niğde Gazozu

Karabüğümün Gazozu
  • Karabükün bağlar gazozu üstüne tanımam eğer deneyen varsa bana hak vericektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

Kimse yanlış anlamasın Niğde gazozunu hiç içmedim ama Denizlideki Zafer gazozda bi ayrıdır

Gerçekten mükemmel :D Denizlili misin bu arada?
  • yavkar@fb çok sağol tereci gıdayı tanıttığın için bende gittim baktım artık hep oradan alış veriş yapıyoruz frambuazlı niğde gazozu müthişşşş.birde oraya zafer gazozu da geldi oda ayrı bir tat
  • izmirin en iyisi tereci valla hep yöresel ürün satıyolar tüm illerden getirmişler helel olsun
  • bana niğde'den gelmişti. değişik bi tat normal gazozlara göre. beğenmiştim
  •  Niğde Gazozu

susuzluğunu yen sprite iç serinle hemen
  • istanbul da niğde gazoz arayanlar kipa marketlere gelmiş kampanyalı olarak gözüküyor 6 lı 2.6tl mi neydi, birde real marketlerde var burada da 6 lı 2.9 tl

ben real den aldım bugün, akşam bakacam tadına ilk kez
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaklaştırma

Niğde Gazozu

bağımlılık yapıyor bu gazoz yahu.çok güzel.yalnız biraz pahalı galiba 250ml lik olanı 75kuruş falan heralde.olsa da içsek

Aynen Konyaya Gıtsem Yıne Alcam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.