Şimdi Ara

Niğde Gazozu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Niğde Gazozunu tanesini 0.65 Kuruştan alıyorum. Zafer 2 LT Gazozuda 1.95 TL den alıyorum
  • ben dün ilk kez içtim niğde gazozunu ama sanki daha önce içmişim gibi geldi. düşündüm hangi gazoza benziyor diye aklıma ilk bim deki le fer gazoz geldi, diğer gazozlar olamaz zaten ama bimdekininde tadını unuttum yanlışda hatırlıyor olablirim.bu yüzden merak ettim bimden le fer alıp tatlarına bakacağım .

le fer içip tatları benzeten var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 21 Ağustos 2010; 22:24:39 >
  • Uludağa'da gazoz diyonuz ya
    Hastalık gibi birşey oldu bu Niğde gazozu
  • nerden bulacam lan bu niğde gazozu? Ankara'da nerde satılıyor?
  • Şeriat gazozu olsa seversiniz ama
  • Alkol yok içinde ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwight13

nerden bulacam lan bu niğde gazozu? Ankara'da nerde satılıyor?

Kipa'da görmüştüm. Birkaç küçük zincir markette ve Ulus civarındaki büfelerde var.
  • niğde gazozu gerçekten güzeldir üstüne gazoz tanımam zafer gazozu denemedim ama biri kargolarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Niğde Gazozu

Karabüğümün Gazozu

Karabüğümün?
    Karabükümün diye yazılması gerekmezmiydi.

• Heyt be niğdemin gazozu gibisivarmı
  • Niğde gazozu gerçekten ayrı arkadaşlar. O kadar tutuluyor ki bu sene 1,5 milyon dolarlık yeni tesis kurdular. Amerika, Almanya ve Azerbaycana gittiğini biliyorum gazozun. Her sabah fabrikanın önünden geçip işe gidiyorum. Vay be bizim buralardan birşeyin forumda böyle bir konusunun olması bile güzel. Niğdeden herkese selamlar
  • Frambuaz aromalı niğde gazoz harika
  • güzel gazoz
  •  Niğde Gazozu

• niğde dışında diyenler ya hiç içmemiş tahmin edememiş tadını
    ya da ağzının tadı bozukken içmiş, ılık ılık içmiştir.
  • Bende arada goruyorum ama almiyorum bi deneyelim
  • Eski Zafer akar.
  • Bir cafede arkadaş çok övmüştü içmiştim. Çok şekerli, ağır bi tadı var. Zar zor bitirdim midemi bulandırdı. Sprite gibi bir şey dururken dünya üzerindeki diğer gazozlara güzel diyebilenleri anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
    Bir cafede arkadaş çok övmüştü içmiştim. Çok şekerli, ağır bi tadı var. Zar zor bitirdim midemi bulandırdı. Sprite gibi bir şey dururken dünya üzerindeki diğer gazozlara güzel diyebilenleri anlayamıyorum.

Doğru söylüyorsun çok şekerli aslında en iyisi limonlu soda çok farklı bir tadı var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.