Şimdi Ara

Niğde Gazozu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut228

quote:

Orijinalden alıntı: grkm186
    kardeş bende çok seviorum ayrıca niğdeli falan mısın ben eskişehirde oturuyorum her yerde satılmıyor burda çağlar diye bir markette var sadece ayrıca şişesi 60 kuurş bde ben niğdeliyim bizim orda şişesi 75 kuruş burda daha ucuz

Tam olarak nerede o market

hocam stadyumun karşısındaki çağdaş'ta var. ben daha dün aldım.
  • KIRŞEHİR ÖZBAĞ GAZOZU
  • Çarşıya çıkınca depolayayım gene canımı çektirdiniz Niğde gazozu diğer gazozlardan bi farklı içimi, tadı falan daha güzel
  • birkere yapay değil doğal frambuaz aroması vardır Niğde Gazozu'nda. Türkiye'de pek fazla satılmamasının sebebi genelde Almanya ve Amerika'ya gönderiyo olmaları. facebook'un almanya kısmına bakarsanız açılan fan sayfalarını görürsünüz. babam anlatır; eskiden bu gazozun yapıldığı yere giderlermiş adamlar litre litre dağıtırmış. şimdi 250 ml'si 75 kuruş; marka olarakta uluslararası oldu iyimi
  • ELVAN gazozu vardı bi zamanlarda. Tadını hala hatırlıyorum mahalle maçlarından sonra içerdik 20 sene önce tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Haha Gökte ararken Kocaeli'de bir Kahvehane'de gördüğüm '' Niğde Gazozu - Ulusal içeceğimiz'' yazısı sayesinde ben de 1 tl'den 2 adet aldım. İlk yudumda tadı uludağ gazozuna benziyor fakat daha sonra leziz frambuaz aroması ağzınızda yayılmaya başlıyor. Gerçekten güzel bir gazoz. Kahvehane evime 10 dk mesafede

SS'ler
     Niğde Gazozu

Niğde Gazozu

Bende kocaelide oturuyorum. Dediğin kahvehane nerde?

• niğde gazuzunu deneyim dedim aşırı şekerli aromalı bir şey freşa vişneli için keyfinize bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 17 Eylül 2009; 16:43:25 >
  • Süper birşey Niğdede arkadaşım var sürekli yolluyor İstanbulda bulamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 17 Eylül 2009; 16:59:18 >
  • Gerçek tat depozitolu olan büyük şişelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

•  Niğde Gazozu

bu ve limonlusuda güzel.Ama bu niğde gazozunu nerde bulucam şimdi ben çok merak ettim tadını.
  • İzmir' de satan biri var arkadaşlar. Evinize kadar teslim ediyor arabayla.
  • istanbulda nerde bulurum söleyin ya
  • http://www.nigdegazozu.com.tr Bayiler kısmından bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 16 Kasım 2009; 22:06:16 >
  • merka ettim şimdik tadı güzelmi alayım bi tanede deneyim

çok severim gazozu
  • Kola
  • Hergün alıyorum denk gelirsem çogu zamanda alırım artık adamla akraba olduk
  • Gerçekten Güzel Bir Gazoz...
    Uzun Süredir İçiyorum...
    Birde Muz Aromalısı Var Ama O Ankara Gazozu Oda Çok Güzel Deneminizi Tavsiye Ederim

Niğde Gazozu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjinalinden Takıntı

Kimse yanlış anlamasın Niğde gazozunu hiç içmedim ama Denizlideki Zafer gazozda bi ayrıdır

evet bencede zafer gibisi yok resmi içeceğimiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.