Şimdi Ara

Niğde Gazozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bağımlılık yapıyor bu gazoz yahu.çok güzel.yalnız biraz pahalı galiba 250ml lik olanı 75kuruş falan heralde.olsa da içsek

• Yapay aromalı olduğu ilk içişte anlaşılıyor ben beğenmedim
  • Kimse yanlış anlamasın Niğde gazozunu hiç içmedim ama Denizlideki Zafer gazozda bi ayrıdır
  • İstanbul'da nerede satılıyor?
  • Franboğaz aromalı...
  • kardeş bende çok seviorum ayrıca niğdeli falan mısın ben eskişehirde oturuyorum her yerde satılmıyor burda çağlar diye bir markette var sadece ayrıca şişesi 60 kuurş bde ben niğdeliyim bizim orda şişesi 75 kuruş burda daha ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evet, İsyan!

İstanbul'da nerede satılıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Afyon-Kütahya
    3 yıl önce açıldı
    Nevgross Ankara
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı tansaş larda ve mıgroslarda bulabılırsız..kolay gelsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: grkm186

kardeş bende çok seviorum ayrıca niğdeli falan mısın ben eskişehirde oturuyorum her yerde satılmıyor burda çağlar diye bir markette var sadece ayrıca şişesi 60 kuurş bde ben niğdeliyim bizim orda şişesi 75 kuruş burda daha ucuz

yok hocam niğdeli değilim
    gördüğümde alıyorum ben.bana hiç yapay falan gelmiyor aroması sonuçta gazoz yani,yani bütün gazozlar öyle kullanıyor diye düşünüyorum
  • Şu topiğe bakın bence.Aşaşıdaki görüntü de tarafımdan icra edilen cesetler.

http://forum.donanimhaber.com/m_32983762/mpage_1/key_//tm.htm#33073394

Niğde Gazozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 19 Temmuz 2009; 0:02:59 >
  • nedense hiç sevmedim.
  • evet geçen yazda niğde gazozu ile ilgili bir konu açılmıştı ardından zafer gazozu ile ilgili..Eskişehir'de nerede bulabilirim acaba bilen varmı arkadaşlar..Ne güzel Gençler Gazozumuz vardı bizimde ama artık çıkmıyor ne yazıkki..
  • niğdeli olarak tek geçerim bu minik şişesi değil de depozitolu olan daha bir hoş sanki.
  • Tek kelimeyle harrika
  • Kocaeli'de nerede bulabilirim acaba? Süt dilimi gibi her yerde aramak istemiyorum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

evet geçen yazda niğde gazozu ile ilgili bir konu açılmıştı ardından zafer gazozu ile ilgili..Eskişehir'de nerede bulabilirim acaba bilen varmı arkadaşlar..Ne güzel Gençler Gazozumuz vardı bizimde ama artık çıkmıyor ne yazıkki..

arkdşm adaları biliyosundur heralde orda çağlar diye bi market var en son gittiğimde orda satılıyodu şimdi var mı bilmem ama bi bak istersen

•  Niğde Gazozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 19 Temmuz 2009; 15:49:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

Kocaeli'de nerede bulabilirim acaba? Süt dilimi gibi her yerde aramak istemiyorum??

Hocam izmitte anıtparkın yakınlarında bi şarküteride satılıyordu biaralar ama sonra göremedim hala var mı bilmiyorum. Ama kocaelide Niğde Gazozu bayiliği varmış nerde bilmiyorum ama kocaeli tv reklamlarında gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

Niğde Gazozu

anlatılmaz yaşanır

• kendileri frambuazlıdır ve şahanedir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.