Şimdi Ara

Denizli donas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leş bir mekandır.tavuk dürüm satarlar nedense baya bir müşterisi var.
    20 30 belki daha fazla yerde dürüm yemisimdir en fazla 5 6 dakikada yemek gelir donasda 15 20 dakika sürer.

Masadan kalkan müşterilerin tepsileri durur 2 saat biriside gelip temizlemez masayı.

Çalışan elemanlarin hepsi apaçi.1 tane temiz yüzlü birisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donas'ın doğum yeri Eskişehir. Sahipleri arap kökenli sanırım, dediğin gibi personel hep apaçi tip. İlk çıktığında farklıydı, porsiyonları daha büyüktü ucuzdu falan ama şimdi hiç bir esprisi yok. Eskişehir'de aynı paraya çok daha güzel yerler var ucuz diye gidiliyorsa. Adamlar dönercilikten parayı kırdı otelleri falan var şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anılarım depreşti...
  • Peki.

• Hacı Şerifin ordaki Donas kötü gitmeyin tavsiye etmem ama Kapalı spor salonunun çaprazındaki Donas daha iyidir, müşterisi daha azdır,servis hızlıdır dürümler daha iyi çıkar.

Donas az fiyata çok doymak isteyenlerin mekanı. Yoksa tadı aman aman güzel değil.

Eğer çok açsam donasa giderim yoksa Şah dürümden şaşmam.
  • Search and Rescue kullanıcısına yanıt
    Şah dürüm nerde?

• Eskiden cok iyiydi bundan 7-8 sene once, simdi cop.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    geçen yıl önce açıldı
    konya marmaris yol tarifi??
    9 yıl önce açıldı
    Buca Künefe
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Donas'ın doğum yeri Eskişehir. Sahipleri arap kökenli sanırım, dediğin gibi personel hep apaçi tip. İlk çıktığında farklıydı, porsiyonları daha büyüktü ucuzdu falan ama şimdi hiç bir esprisi yok. Eskişehir'de aynı paraya çok daha güzel yerler var ucuz diye gidiliyorsa. Adamlar dönercilikten parayı kırdı otelleri falan var şimdi

+1

Muadilleri var ama onlar da bozdu. En son bir dodos açıldı, orası da en son temizdi, şu an ne durumda bilmiyorum.
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    2 3 hafta önce şah dürümden yemiştim gerçekten mükemmeldi
  • valla ben çok seviyorum askerlik yaptığım zaman malatya donas cıdan askeriye getirirlerdi 4 tl idi 15 ay boyunca fiks bunu yemişimdir.

sonra memleketim samsunda uzun süre sonra bulup yemiştim donas iyidir.
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Bi cumartesi gidip yemek farz oldu :) Hiç yolumun üstü değil.
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    hocam şah dürümün bağımlısı oldum sayılır ya yolum çınara düştükçe yerim.
    ama dün olan oldu.dedim ki uzun zamandır donas yemedim son bir şans vereyim dedim donas yedim ve rezaletti ya.
    şah dürümü aldatmış gibi hissediyorum kendimi.
    offf o çöp şiş yaptıkları tavuğun lezzeti bambaşka.
    hele hele o verdikleri haydari,ezme,turşular ayrı bir güzel yaaaa.
  • quote:

Donas'ın doğum yeri Eskişehir. Sahipleri arap kökenli sanırım, dediğin gibi personel hep apaçi tip. İlk çıktığında farklıydı, porsiyonları daha büyüktü ucuzdu falan ama şimdi hiç bir esprisi yok. Eskişehir'de aynı paraya çok daha güzel yerler var ucuz diye gidiliyorsa. Adamlar dönercilikten parayı kırdı otelleri falan var şimdi
    sırf dönercilikten gelen parayla otel kurulabileceğini mi sanıyorsun? Kara para aklama, uyuşturucu ticareti bi ton şeyler vardır onda.Yoksa otel kurmak öyle kolay bir iş değil.
  • kara para aklama var mıdır yok mudur bilmem ama denizli donas cıvıl cıvıl bir yer yani sinek avlayan dönercilerden değil para basıyor mekan.
    çoğu zaman yer bulamadığımız için paket yaptırmışlığımız vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

kara para aklama var mıdır yok mudur bilmem ama denizli donas cıvıl cıvıl bir yer yani sinek avlayan dönercilerden değil para basıyor mekan.
    çoğu zaman yer bulamadığımız için paket yaptırmışlığımız vardır.
    doğrudur ancak otel öyle kolay değil.Ve otel yaptırınca çoğu vergiden muaf olduklarını biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

doğrudur ancak otel öyle kolay değil.Ve otel yaptırınca çoğu vergiden muaf olduklarını biliyorum

Alıntıları Göster
    Ne yapıyolardır onu ben bilemem ancak burada kaç tane mekanı varsa hepsi full ki mekanlar acayip büyük mekanlar. Dönerci dediğin adamların mekanları bile trilyonluk yerler zaten, bence farklı bir işe çok ihtiyaçları yok
  • quote:

Ne yapıyolardır onu ben bilemem ancak burada kaç tane mekanı varsa hepsi full ki mekanlar acayip büyük mekanlar. Dönerci dediğin adamların mekanları bile trilyonluk yerler zaten, bence farklı bir işe çok ihtiyaçları yok

Alıntıları Göster
    öyle düşünme böyle adamların tonla mekanı olunca bir o kadar da masrafı oluyor.Diyelim bir otel açtı şu şu kadar para tasarruf etti.O açtığı oteli 5 ila 10 sene arasında amorti ediyor ve bu katlanarak gidiyor.Uzun vade de 1 otel parası kar ediyorlar.Az para değil

• Denizlide okuyorum hocam, Ispartalıyım. Isparta ile denizli arasında Donas'da dağlar kadar fark fark var. Ispartaki mekanı kesinlikle daha temiz. Denizlide Temizlik vs. yok. Tat farkı görmedim. Kampüsdeki Hatay Dönercisi daha güzel yapıyor.
  • o donastan millet nasıl yemek yiyor ben yıllardır şaşıyorum. bir defa bile gidip yemek yemedim oradan. çok kötü bir yer dışarıdan bakınca bile.
  • Çınardaki Donas'da genelde liseliler yiyordu eskiden.Ben de ordan yemiyorum şimdiki durumu bilmiyorum ama çok kötü geliyordu tadı.Genelde kampüs tarafında olduğum için Zater,Tuğra gibi yerlerden yiyorum dürümü.

Zatere gitmediyse gitmeni öneririm.Donas gibi ancak Donas'dan çok daha güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.