Şimdi Ara

Niğde Gazozu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grkm186

quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

evet geçen yazda niğde gazozu ile ilgili bir konu açılmıştı ardından zafer gazozu ile ilgili..Eskişehir'de nerede bulabilirim acaba bilen varmı arkadaşlar..Ne güzel Gençler Gazozumuz vardı bizimde ama artık çıkmıyor ne yazıkki..

arkdşm adaları biliyosundur heralde orda çağlar diye bi market var en son gittiğimde orda satılıyodu şimdi var mı bilmem ama bi bak istersen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: grkm186

quote:

evet geçen yazda niğde gazozu ile ilgili bir konu açılmıştı ardından zafer gazozu ile ilgili..Eskişehir'de nerede bulabilirim acaba bilen varmı arkadaşlar..Ne güzel Gençler Gazozumuz vardı bizimde ama artık çıkmıyor ne yazıkki..

arkdşm adaları biliyosundur heralde orda çağlar diye bi market var en son gittiğimde orda satılıyodu şimdi var mı bilmem ama bi bak istersen

Çağlar değil çağdaş o

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orjinalden alıntı: grkm186

quote:

Çağlar değil çağdaş o

Alıntıları Göster
    Ben aksaray'da ikamet ediyorum.Burda doğal olarak Niğde gazozu zibil gibi ama Uludağ'ı gördüğüm yerde onu alırım.Niğde gazozunu da çok içtim Uludağ daha bi hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Ben aksaray'da ikamet ediyorum.Burda doğal olarak Niğde gazozu zibil gibi ama Uludağ'ı gördüğüm yerde onu alırım.Niğde gazozunu da çok içtim Uludağ daha bi hoş.

Alıntıları Göster
    @ elophidae niğde'li arkadaşımla tanışmış olduk bu sayede,her ikimizde kendi yöremizin gazozunu birbirimize kargolayacağız Zafer gazozu & Niğde gazozu güzel oldu ya iyiki açtınız şu topici,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

@ elophidae niğde'li arkadaşımla tanışmış olduk bu sayede,her ikimizde kendi yöremizin gazozunu birbirimize kargolayacağız Zafer gazozu & Niğde gazozu güzel oldu ya iyiki açtınız şu topici,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tigerson

aynenn

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem surme

quote:

Orjinalden alıntı: Really

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

+1933

Kardeş nigde gazozunun oldugu yerde başka gazozların esamesi okunmaz ben 30 yaşındayım uludag gazozunu bir kere aldım onuda içemeden attım gazoz degilde şekerli su

türkiyede yüksek potansiyel kazanacaksın,gazoz dedimmi akla uludağ çamlıca vb.. gelir
    üstüne niğde gazozu diyon.valla ilk defa duydum.

niğde gazozu,
    hakkari gazozu,şırnak gazozu

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

quote:

quote:

quote:

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

+1933

Kardeş nigde gazozunun oldugu yerde başka gazozların esamesi okunmaz ben 30 yaşındayım uludag gazozunu bir kere aldım onuda içemeden attım gazoz degilde şekerli su

türkiyede yüksek potansiyel kazanacaksın,gazoz dedimmi akla uludağ çamlıca vb.. gelir

niğde gazozu,

Alıntıları Göster
    bu başlık burda durdukça sonunda niğde gazozunu aldıracaksınız bana bizim mahallenin bakkalıda niğde gazozu burda satılır etiketini yapıştırmış kapıya zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

bu başlık burda durdukça sonunda niğde gazozunu aldıracaksınız bana bizim mahallenin bakkalıda niğde gazozu burda satılır etiketini yapıştırmış kapıya zaten

demek ki bakkal dh üyesi ve bu mesajları okuyor :D:D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

+1933

niğde gazozu,

Niğde Gazozu' nu içip ondan sonra yorum yapsan daha iyi olur. :) İnan sende hak vereceksin. Mükemmel bir gazoz.

• quote:

Orijinalden alıntı: if_you

Toplanın Gazoz İşine giriyoruz...
    1 şişe 1 liradan satsak ki satarız turistlik yerlerde.

bir kasada 25 tane olsa 25 lira

haftada 1ooo kasa satsak 25ooolira kalır.
    %50 sini araba masrafı dükkan vergisi ıvır zıvır çık 12,500TL
    lira.

Harika hesap yanlız teminat vermek gerekiyor fabrikaya.
    gıda ürünü oldugu için iade imkanıda var karlı iş Katılan varmı ?

İzmir'de en ucuz 1 TL ' den bulabildim. Oda Niğde'li bir Söğüşçü'den Toplu alımda yapsam 1 TL' den aşağıya vermiyor. Bana gelişi 75 Kuruş diyor. İzmir' e 1 kamyon mal getiren birinden alıyormuş. Bu gazoz'u Niğde' den bizlere ucuza veya ufak bir kar marjı ile daha makul fiyatlarda temin edebilecek arkadaşlar varmı acaba? Fabrikasından bir arkadaş 48 adedini 20 TL' ye alıyormuş. Doğrumudur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

Orijinalden alıntı: if_you

Toplanın Gazoz İşine giriyoruz...
    1 şişe 1 liradan satsak ki satarız turistlik yerlerde.

bir kasada 25 tane olsa 25 lira

haftada 1ooo kasa satsak 25ooolira kalır.
    %50 sini araba masrafı dükkan vergisi ıvır zıvır çık 12,500TL
    lira.

Harika hesap yanlız teminat vermek gerekiyor fabrikaya.
    gıda ürünü oldugu için iade imkanıda var karlı iş Katılan varmı ?

İzmir'de en ucuz 1 TL ' den bulabildim. Oda Niğde'li bir Söğüşçü'den Toplu alımda yapsam 1 TL' den aşağıya vermiyor. Bana gelişi 75 Kuruş diyor. İzmir' e 1 kamyon mal getiren birinden alıyormuş. Bu gazoz'u Niğde' den bizlere ucuza veya ufak bir kar marjı ile daha makul fiyatlarda temin edebilecek arkadaşlar varmı acaba? Fabrikasından bir arkadaş 48 adedini 20 TL' ye alıyormuş. Doğrumudur acaba?

Alıntıları Göster
    Haha Gökte ararken Kocaeli'de bir Kahvehane'de gördüğüm '' Niğde Gazozu - Ulusal içeceğimiz'' yazısı sayesinde ben de 1 tl'den 2 adet aldım. İlk yudumda tadı uludağ gazozuna benziyor fakat daha sonra leziz frambuaz aroması ağzınızda yayılmaya başlıyor. Gerçekten güzel bir gazoz. Kahvehane evime 10 dk mesafede

SS'ler
     Niğde Gazozu

Niğde Gazozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 28 Temmuz 2009; 22:04:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Haha Gökte ararken Kocaeli'de bir Kahvehane'de gördüğüm '' Niğde Gazozu - Ulusal içeceğimiz'' yazısı sayesinde ben de 1 tl'den 2 adet aldım. İlk yudumda tadı uludağ gazozuna benziyor fakat daha sonra leziz frambuaz aroması ağzınızda yayılmaya başlıyor. Gerçekten güzel bir gazoz. Kahvehane evime 10 dk mesafede

SS'ler
     Niğde Gazozu

Niğde Gazozu

Alıntıları Göster
    YAv BEn niğdeliyim bizde haftada 24lü olarak alınır o da 9.90 tadmak isteyen olursa karşı taraf ödemeli 2 -3 tane kargolarım oda gazaun 5 katı fiyatına gelir olsun ben den önermesi fierce@windowslive.com

• quote:

Niğde Gazozu

/>

TÜRKİYENİN LİDER MARKASI

EN İYİ GAZOZU

EN BABA GAZOZ ULUDAGIMM

• quote:

Orijinalden alıntı: Leite

ankara gazozu daha iyi

Alıntıları Göster
    bir niğdeli olarak niğde gazozu ile büyüdük hele niğdede o şişelerin büyükğü vardır onlar daha bi başkadır offfffffffff

@KIZILÖTESİ; içsen eminim böyle düşünmezsin ayrıca 30 yıllık bi marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 16 Eylül 2009; 23:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm186
    kardeş bende çok seviorum ayrıca niğdeli falan mısın ben eskişehirde oturuyorum her yerde satılmıyor burda çağlar diye bir markette var sadece ayrıca şişesi 60 kuurş bde ben niğdeliyim bizim orda şişesi 75 kuruş burda daha ucuz

Tam olarak nerede o market
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leite

ankara gazozu daha iyi

Alıntıları Göster
    Hayatımda uludağ gazoz kadar berbat bir gazoz içmedim bildiğin şekerli su.Çamlıcayı tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Hayatımda uludağ gazoz kadar berbat bir gazoz içmedim bildiğin şekerli su.Çamlıcayı tek geçerim.

Alıntıları Göster
    Bursa'da nerede var bu gazoz ? Ya da İstanbul'da kolaylıkla bulunabilir mi ? Bayadır merak ediyordum hala denk gelmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Bursa'da nerede var bu gazoz ? Ya da İstanbul'da kolaylıkla bulunabilir mi ? Bayadır merak ediyordum hala denk gelmedim.

Alıntıları Göster
    Tarihçesine bakarsak ilk olarak Niğdeliler gazozu bu coğrafyayla tanıştırdılar. Ayrıca Bursa Nilüfer Gazozu da ilk gazozlardan biridir. Nilüfer gazozları, et,kette yazan tarihte Uludağ Gazoz olarak isim değişikliğine gitmiştir.

Niğde Gazoz seven bilir ve ölür. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Tarihçesine bakarsak ilk olarak Niğdeliler gazozu bu coğrafyayla tanıştırdılar. Ayrıca Bursa Nilüfer Gazozu da ilk gazozlardan biridir. Nilüfer gazozları, et,kette yazan tarihte Uludağ Gazoz olarak isim değişikliğine gitmiştir.

Niğde Gazoz seven bilir ve ölür. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Babam Denizlili Annem Niğdeli Her sene gideriz memleketlere her sene ben bagaja 36'lık alırım her ikisindende Depo yaptım evde

Bu arada niğde gazozu veya zafer gazoz niğde kahvehanesi veya denizliler kahvehanesi gibi yerlerde mutlaka bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers45 -- 17 Eylül 2009; 12:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Babam Denizlili Annem Niğdeli Her sene gideriz memleketlere her sene ben bagaja 36'lık alırım her ikisindende Depo yaptım evde

Bu arada niğde gazozu veya zafer gazoz niğde kahvehanesi veya denizliler kahvehanesi gibi yerlerde mutlaka bulunur

Alıntıları Göster
    Bir ara forumda görmüştüm ama bulamamıştım.Sonra baktım yavaş yavaş yayılmaya başladı 2 kere içitim ama pek beğenmedim

İstanbul beşiktaş'ta arayan olursa ayrıntılı tarif edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Bir ara forumda görmüştüm ama bulamamıştım.Sonra baktım yavaş yavaş yayılmaya başladı 2 kere içitim ama pek beğenmedim

İstanbul beşiktaş'ta arayan olursa ayrıntılı tarif edebilirim

Alıntıları Göster
    ZAFER gazoz 4ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semidos -- 17 Eylül 2009; 13:55:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.