Şimdi Ara

Nihayet TTNet'ten kurtuluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yeni bir ev almak için uygun lokasyonu arıyordum nihayet Türksat İl Müdürlüğü'nün devasa antenlerinin karşısında bir ev bulduk ve ay sonuna taşınıyoruz

Şuan oturduğumuz evde aylık 79 TL ödeyerek TTNet kullanıyorum ancak taahhüt ve Playstore oyun ücretlerini bile göze alıp aboneliğimi iptal ettirip Uydunet'in 99 TL'ye kadar olan paketlerinden birisini seçeceğim.

25 Mbit 250GB AKK'lı paketi düşünüyorum. 100 MBit 100GB AKK'lı paket hızlı gibi görünse de kotası çabuk dolacağından verim alamayacağım diğer paket daha avantajlı duruyor.

Hizmet kalitesi il genelinde gayet iyi. Zaten fazla yaygın olmadığından dolayı sorun çözme de gayet hızlı oluyor. Evin konumu itibariyle de bir sorun karşısında camdan bağırsam karşıdan beni duyup onarabilecekleri bir konumdayım

Önerdiğiniz bir paket, yapmam gerekenler hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50/250 kullanıyorum, tavsiye ederim.Hem upload 4 Mbps hemde birşey indireceğin zaman 25 Mbps'in 2 katı.10 TL fark için değer bence.

Edit:

Hayırlı olsun bu arada evin.Güle güle oturun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 26 Eylül 2016; 16:35:51 >
  • 25 mbit iyi bence...
    Mesela operatorlerde 4g var ama kota yok, indirme yapamıyorum. Video izleyemiyorum. 1000 mbit hız olsa neye yarar ben bilerek 3g kullanıyorum video izlesem bile 1080 p videoları cok rahat izleyebiliyorum. Yani kota olayı daha onemli. Burdan adam gibi kota vermeyen operatorlere selam olsun o 4g baz istasyonlarının ustune otursunlar.

• sırf internet durumu için ev değiştirilmez ki
  • kötü_ben kullanıcısına yanıt
    hocam ben il değiştircem ev ne olur ki
  • akn sız 99 tl kalkmadıysa ona geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.