Şimdi Ara

Nike & Adidas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birazdan ayakkabı almaya gideceğim. Günlük rahat giyebileceğim, sportif ve siyah renkte ayakkabı almak istiyorum. Tercihim adidas veya nike. Siz neler tavsiye edersiniz? Ayakkabının resmi olursa iyi olurBekliyorum..

• Nike zoom serisine bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Nike zoom serisine bakarsın.

Bu basket ayakkabısı modelimi? Bana günlük giyeceğim adidas yandan çizgili renkli (değişebilen) tarzlardan önerir misiniz?
  • Adidas'ın porsche design serisini tavsiye ederim. Pahalıdır ama kalitedir. Pek giyen olmaz marjinal bi adamım dersen ideal. Ama yok kağıtçı gibiyimdir dersen samoa al derim. Nike pek ortopedik değil, converse gibi yani... Çaputa para veriyor millet ayak sağlığını düşünen hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fake_Neem_Deelim

Adidas'ın porsche design serisini tavsiye ederim. Pahalıdır ama kalitedir. Pek giyen olmaz marjinal bi adamım dersen ideal. Ama yok kağıtçı gibiyimdir dersen samoa al derim. Nike pek ortopedik değil, converse gibi yani... Çaputa para veriyor millet ayak sağlığını düşünen hiç yok.

Porsche desing'in fiyatları ne kaç civarı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cédric

quote:

Bu basket ayakkabısı modelimi? Bana günlük giyeceğim adidas yandan çizgili renkli (değişebilen) tarzlardan önerir misiniz?

Hayır, basket modeli dışında böyle bir seri yaptı geçen senelerde nike.

Nike & Adidas

Öylesine bir model. Daha bir çok renk ve modeli var mağazasına göre.

• quote:

quote:

quote:

Hayır, basket modeli dışında böyle bir seri yaptı geçen senelerde nike.

Nike & Adidas

Öylesine bir model. Daha bir çok renk ve modeli var mağazasına göre.

Güzelmiş Okulda bizim beyaz yasak hergün kontrol oluyor acaba her tarafı siyahı var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var. Şahsen ben kullandım tabanı da yeşil yürürken güzel oluyor
  • quote:

Var. Şahsen ben kullandım tabanı da yeşil yürürken güzel oluyor

bu ayakkabı ne zaman çıkmıştır, acaba ellerinde var mıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fake_Neem_Deelim

Adidas'ın porsche design serisini tavsiye ederim. Pahalıdır ama kalitedir. Pek giyen olmaz marjinal bi adamım dersen ideal. Ama yok kağıtçı gibiyimdir dersen samoa al derim. Nike pek ortopedik değil, converse gibi yani... Çaputa para veriyor millet ayak sağlığını düşünen hiç yok.

Porsche desing'in fiyatları ne kaç civarı?

http://www.stylefile.fr/images/article/adidas/so493366/adidas-porsche-design-s-3-so493366-2-0.jpg
    Bu modelini çok severim, 2009 sezonunun ürünü ama bu yılda satarlar. 150 ile 180 lira arasında değişiyor fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake_Neem_Deelim -- 4 Mart 2010; 19:03:48 >

• 1-2 yıl oldu. Ben ilk serisinden aldım memnun kaldım değişik bir modelinden de aldım.

Mağazasına göre değişiyor bilemicem var mıdır yok mudur.
  • quote:

1-2 yıl oldu. Ben ilk serisinden aldım memnun kaldım değişik bir modelinden de aldım.

Mağazasına göre değişiyor bilemicem var mıdır yok mudur.

Hadi ben gittim gelince tekrar yazarım :)
  • Zoom serisine benzeyen yeni model sanırım siyah renkte bir ayakkabı aldım. Sadece tabanına yakın yerler ve nike amblemi beyaz :)
  • Nike'tan uzak dur.
  • Nereye baksam seni görüyom ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 4 Mart 2010; 23:59:07 >
  • Göreceksin tabi bizde bu forumun üyesiyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.