Bildirim
Nike Air Jordan 23 mü ? 21 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
21 daha klas duruyo bence 23 ne öyle dantelli gibi -
Komik gelicek ama 21 var bende ve pek memnun degilim, ayakkabı sıkıyor dicem sıkmıyor ayagımı ama rahatsız ediyor beni, nedenini cozemedim -
21 in durusu cidden harika ama 23 un parlak kısımları bi ayrı duruyo :D:D ayrıca arkadas 21 den pek memnun deilmis -
23, baklava desenli kazağın altına iyi gider -
AJ 21 PE giydiğim en iyi basketbol ayakkabısıdır.
Bir kere çok hafif bir ayakkabı. Kalıbı rahat, ayağınızı da sıkmıyor. Hey gidi günler 5 sene önce giyiyordum, zaman çabuk geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: quaking
23, baklava desenli kazağın altına iyi gider
zaten 21 daha ucuz :DD -
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
Bir kere çok hafif bir ayakkabı. Kalıbı rahat, ayağınızı da sıkmıyor. Hey gidi günler 5 sene önce giyiyordum, zaman çabuk geçiyor.
benm internetten almak için buldugum aj mi blmiyorum ama 21 PE yazıyo :) eger biraz daha uygun olsa nba de yasaklanan ayakkabıyı alıcaktım ama cok pahalı :D -
neden yasaklandı şut yuzdesını mı arttırıyor :P -
dikey zıplamayı fazla etkiliyomus :D -
quote:
Orijinalden alıntı: 0guzHan53
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
Bir kere çok hafif bir ayakkabı. Kalıbı rahat, ayağınızı da sıkmıyor. Hey gidi günler 5 sene önce giyiyordum, zaman çabuk geçiyor.
benm internetten almak için buldugum aj mi blmiyorum ama 21 PE yazıyo :) eger biraz daha uygun olsa nba de yasaklanan ayakkabıyı alıcaktım ama cok pahalı :D
aj dediği Air Jordan
-
cahil kaldık caktırmayın :D:D -
XXI (21) Jordan en iyisi de İstanbulda satan bi yer ben hayatta görmedim.
Varsada çakmadır. Türkiyede 21 ve 23 'ün satıldığı bir yer olduğunu sanmam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X