Şimdi Ara

Nike Air Max 270 %49 indirim 1.499,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42 giyiniyorum numara olsaydı alırdım çok güzelmiş doğruysa bayada indirim varmış ilgilenenler olabilir

https://www.nike.com/tr/t/air-max-270-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-nnTrqDGR/AH8050-100

• fiyat uygun sayılır ama çok sıcak fırsat diyemem. Biraz ılık fırsat. Yurtdışında 110 USD. Burada 80 USD. 1200 lira civarı olsa göz kırpmaz alırdım ama şu an düşündürüyor...

• fiyat çok iyi , bir çok numara da var. Beyaz dışında hangi renk olsa direk alırdım

• guzel ve rahat bir modele benziyor. ayaklarımda sorun var ön tarafı biraz geniş olması gerekiyor. fileli oldugu için rahat ederim gibime geliyor bu modelde. ama ayakkabı bembeyaz nasıl kullanırım bilmiyorum. siyah olan da cok seksi gözüküyor ama 2 katından fazla parası.

• birkaç hafta önce aynı fiyata almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullananların hepsi 2 ayda dağıldıgını yazmış

• Beraber spora gittiğimiz arkadaş 9 aydır kullanıyor hala taş gibi, beyaz olmasaydı alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalıpları nasıl ki bunun hangi marka ile kıyaslayabiliriz?45.5 ya da 46 düşünüyorum hangi markaya benzediğini öğrenirsem.skechers gibiyse 45.5 geri çoğu gibiyse 46.skechers demişken taraklı ayaklar için nasıl acaba?

• Kalıpları nasıl bunun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayakkabının kalıbı aşırı dar bilginiz olsun. Normalde 44 giyiyorum 45 almıştım yine de olmamıştı hatta hiç ayakkabı ayağıma olmamıştı. Alacakların bilgisi olsun.

• bazı spor ayakkabılar günlük kullanım için uygun değil.. sadece 2 saat spor yaparken giyilirse sorun olmaz bence

hergün dışarda 9 saat gezilirse yırtılmaz ama deforme olup ağzı gözü kayabilir

• beyler air almayin patlayabiliyor sahip cikmiyor ve tamiri yok parasi cok olan adam isi bunlar

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

evet ben de şimdi google yaptım arkadaş haklı baya darmış.sikayetvar'da şikayetler var patladı bozuldu diye ve burada da sürekli çakma bozuldu demişler.çakma değildir de 9gag'da bir süre önce nike ile dalga geçip duruyorlardı coniler çok sever bu markayı işte küçük çocuklara üç kuruşa yaptırıyorlar sonra lebron'a bir ton para veriyorlar diye.ben hayatımda hiç nike giymediğim için ilgilenmemiştim herhalde onunla alakalı bir şey üretim kalitesi leş olmuş olabilir son dönemde.ben vazgeçtim 4 tane skechers var biri bot hani dedim rahatsa arada giyelim değişik olsun arabayla gidiyorum nasılsa diye ama hiç kaşınmayayım en iyisi.

https://www.hepsiburada.com/nike-gunluk-ayakkabi-air-max-270-p-HBV000013FJ1C

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt

Alakası yok , 2 senedir kullanıyorum , en ufak sorun yok . ne hava tabanında ne filesinde . ayağım biraz taraklı olmasına rağmen kullandığım en rahat ayakkabılardan birisi .

• Büyük ihtimal beyaz satılmıyor diye böyle konmuş siyah olsa biterdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.