Şimdi Ara

Nike Air Max alacaklar baksın (Önemli / Pişmanlık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzerindeki nike simgesi + topuktaki air max işaretinde aşırı derece soyulmalar oldu garantiye vereyim dedim aldığınız ayakkabı mumlu boya modelidir soyulmaları nike kabul etmez diyor.

Size uyarım şu 250-400TL verdiğiniz ayakkabıyı ilk resimdeki gibi almayın. Yani tabanı burnundan topuğa kadar düz çizgi gideni almayın. İkinci resimdeki gibi o pembe şeffaflı olan yer ayrı bir bölüm gibi bütün değil ondan alın. O model mumlu değil. Kaldım mal gibi adam mumlu boyadan yaptık soyulacak tabi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 24 Ağustos 2015; 0:17:09 >

• Havanızı alırsınız

Air max olduğu için.
  • Yararli konu +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param yok zaten 400 tl ne ya :))

O paraya gider columbia falan alırım. Hem şık, hem rahat, hem dayanıklı hem de su geçirmez

• Air Max serisi Nike'ın kazık atma yeteğenin nirvanasıdır. Sahtesi, orijinali fark etmiyor hep sorunlu. Air Max(hava tabanlı) olanlarda ya basınç farkı ya da delinme, patlama oluyor. SS'deki verdiğiniz tipteki olanlarda da açılma, soyulma, boya atması oluyor. Apaçi ayakkabısına döndü. Air Max 2015 var bende de. 1-2 aydır hiç giymedim. Free 5.0 ve Lunarglide 6 var onları giyiyorum ve çok daha rahat. Ederi en en en fazla 300 liradır. O da 2-3 sene giyecekseniz. O paraya gidin adam gibi ayakkabı alın. Air Max serisinden mümkün mertebe uzak durun. 2-3 ay kullanan kiminle konuşsam şikayetçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 23 Ağustos 2015; 23:21:17 >
  • @Firaristt Öyle ya. 70 liraya vans era aldım çok şık idi fakat 7 ay kullanımdan sonra 8. ayda artık rengi koyulaştı. 250 liraya bunu aldım şimdi bu da 1 ay gitmedi napacağımı şaşırdım. Vans kadar rahatsız ayakkabı yok. Ama rahatında kusuru çıktı.
  • Alırken bilgilendirildin mi mumlu olduğuna dair ?
    Muhtemelen hayır. Thh ile bir görüş sonrasında aldığın yerle durumu anlat thh ye başvuracağını söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten ayakkabının soytarı ayakkabısından farkı yok sen 400 tlden bahsediyorsun 400 tlye hangi ayakkabı alınır dersen mizuno prophecy 4 derim

• Pahalilar ama gercekten kaliteli. Bayagi rahat bende max air kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taban patladı kullanıcı hatasıymış 2 ayakkabınınkide gümlemiş garanti kullanıcı hatası demiş tabanı dandik yapmıcaksın o zaman arkadaş yada yapamıyosan hava taban koymucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

zaten ayakkabının soytarı ayakkabısından farkı yok sen 400 tlden bahsediyorsun 400 tlye hangi ayakkabı alınır dersen mizuno prophecy 4 derim

güzel ayakkabı ama cok pahalı amazondan bakmak lazım.

• Asics aldıktan sonra nike adidasa falan bakmaz oldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gidip airmax almayında paranızla rezil olmayın arkadaşlar
  • beyler tüketici hakem heyetine nasıl başvurabilirim bu konuda  Nike Air Max alacaklar baksın (Önemli / Pişmanlık)
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    E-Devlet şifreniz varsa vermiş olduğum linkten başvuru yapabilirsiniz.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 3 Eylül 2016; 15:17:06 >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    e devlet şifremi ptt verirmi hocam unuttum vermişlerdi bi ara ama
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    4₺ karşılığı yeni şifre alabilirsiniz PTT'den.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    peki öyle yapayım teşekkürler
  • 400 tl verdim temizlenmiyor hep solukluk var ıslka mendillede silmedim bide koku yapıyor
  • 5 ayda bu hale geldi 5 metrede bir icine tas giriyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Nike Air Max alacaklar baksın (Önemli / Pişmanlık) Nike Air Max alacaklar baksın (Önemli / Pişmanlık) Nike Air Max alacaklar baksın (Önemli / Pişmanlık)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.