Normal fiyatı 2k civarı ihtiyacı olan kaçırmasın. Ara ara stok açılıyor farklı bedenlerde. Beyaz Nike Blazer Low '77 Vintage Spor Ayakkabı - Vakkorama https://www.vakkorama.com.tr/sneaker/blazer-low-77-vintage-spor-ayakkabi-pm400223404-0012-3/?integration_sap_SIZE1=43![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brawilyon -- 11 Ocak 2023; 11:43:0 > |
NIKE Blazer Low '77 Vintage - 1260 TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aldım. Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
finito
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
42 numarası stoğa girmiş
-
hocam duran ayakkabılar kullanılmaya başladıktan sonra çok çabuk eskiyor bir çözümü var mı acaba ? bende 3 yıldır kutusunda duran ayakkabı vardı aynı ayakkabıdan 2 çift almıştım ilk aldığımı aldığım yıl kullanmaya başladım 2 sene boyunca kullandım 2. ayakkabıyı 3 yıl sonra çıkarttım kullanmaya başladım 6 ayda pert oldu yırtıldı mecbur yeni aldım
-
Çoraplarda da sınır 5 tl mi yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 14 Ocak 2023; 23:50:35 > -
Hocam ayakkabın cinsi nasıldı her ayakkabı devamlı kullanılmıyor ki mecbur bazıları kutuda kalıyor yılda bir kaç sefer giyiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu sürekli görüyordum ama bu blazer serisinde bağcıkların üstündeki yere dil mi deniyor, onun üst kısmı bildiğin sarı sünger. Çok kötü gözüküyo diye beğenmedim. Youtubetan inceleyin öyle alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X