Şimdi Ara

Nike Cheyenne 3.0 sırt çantası 126 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nike Çanta Nk Chyn Bkpk Solid Ba5230 036 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nike-canta-nk-chyn-bkpk-solid-ba5230-036-p-HBV00000NVS4Q?magaza=remspor

Çantayı uzun zamandır takip ediyordum 200 TL altına düşmedi. Sonra 200 küsür liraya almaya karar verdim bu sefer stok bulamamıştım.

Özelliği ne derseniz; birincisi decathlon çantalarından görmeye alıştığımız göğüs hizasına denk gelen klips. Çanta omuzlardan düşmüyor sürekli düzeltmeye gerek kalmıyor böylece. Aynı zamanda ağırlığı vücuda dağıtıyor konforu arttırıyor.

İkinci güzel özelliği boyutu. 25 litre hacme sahip. Birkaç günlük şehir dışı seyahatleri için yeterli alana sahip. Günlük kullanım için de büyük bir çanta değil. 20 litre küçük 30 litre de büyük geliyor diyorsanız tam sizlik.

Laptop koyma yeri muhafazalı, yağmur yağdığı zaman daha az endişeleniyorsunuz.

Linkteki gümüş rengi, aynı fiyata sitede mavi rengi var, 190 liraya da siyahı var. İncelemesini izlemenizi tavsiye ederim.
    Bagman.uayoutube
    Обзор городского рюкзака Nike Cheyenne 3.0 Solid
    https://www.youtube.com/watch?v=ntX5XagbKuE

• Birde porsche cayenne çaktık mı tamamdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aquess kullanıcısına yanıt
    Bence bastaki hocam formda birde targus canta var d&r Sanirim

• 126tlden fazla etmeyecek bir çanta.
  • 100 kilo 188 boy anaokulu çantası gibi mi olur sizce classone diye bir marka var iki yıl kullandım sürekli 78 liraya almıştım şuan 150 180 arası alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Nike Çanta Nk Chyn Bkpk Solid Ba5230 437 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nike-canta-nk-chyn-bkpk-solid-ba5230-437-p-HBV00000NVS4S

Siyahının fiyatı artmış bu da mavisi.

Şıklık olarak targustan önde nike markasının kalitesini de herkes biliyordur. 10 yıl önce aldığım çantanın sadece plastik kısımları deforme oldu kullanışlılığa etkisi yok onun da görsel. Klips olayı gerçekten kullanışlı o yüzden bu fiyata bulmuşken çantayı yenileyeyim dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki ürünü satan sizmissiniz gibi geldi 126 lira edecek özelliği nedir 40 liralık Decathlon çantasından farkı ne yumuşatan süngerleri de yok

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Gördüm ama o bitmiş hocam. Zaten bunun görünüşü daha çok hoşuma gitti.
  • Çantayı iki senedir kullanıyorum, sırtı fena terletiyor, yağmuru sünger gibi emiyor, bahsettiğiniz o klipsler sayesinde kısa kolluyla yürürken kolunuz tahriş oluyor sürtünmeden. Ayrıca 180 boy 80 kiloyum çanta bir tık kaba gibi.

• Aquess kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun guzel canta

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam da hayırlı mı olacak göreceğiz, üstte arkadaş pek iyi bahsetmemiş çantadan. Olmazsa iade ederiz.
  • Satıcısı değilim, forum yardımlaşma forumu, link koyup geçmeyeyim dedim, özelliklerini anlatmaya çalıştım. Malımı övmeye çalışıyormuş gibi gözüküyormuş. Bu cevabı bekliyordum açıkçası, insanlar bu tip mesajlar yüzünden fırsat paylaşmaktan çekiniyor artık.

Neyse ben mağazada incelemiştim, boyutu ve özellikleri güzel geldi bana. 200 liradan aşağı da yoktu yazın sıcak mı sıcak.
  • Kendim için kısa mesafelerde kullanmak için sırt çantası arıyordum hiç aklımda olmayan bilmediğim bir ürünü de öğrenmiş oldum. Karşılaştırma değerlendirme için faydalı olacak. Teşekkürler
  • çöp.
    nike'ın o kadar güzel modeli varken bunu mu uzun süredir takip ediyorsunuz csb+block

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.