Şimdi Ara

NİKON COOLPİX 5900 VİDEO KAYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nikon coolpix 5900 makinam ve apacer MMC 512 Mb hafıza kartım var. Makinada video moduna geldiğimde LCD ekranda çekim süresi olarak 7 dakika 30 sn gözüküyor. (640x480 de) bu değerler normal ancak çekime başladığımda 2 dakika civarında kayıt yapıyor. Bunun sebebi ne olabilir. Aldığım yer bana Sd kart yerine mmc kart gönderdi aralarında fark yok dedi. Bu sorun karttanmıdır.Bilgi verirseniz menmun olurum.

• Yanlış hatırlamıyorsam, kaliteli video kaydı için hızlı bir kart seçilmesi gerektiğini okumuştum. 320 x 240 video kaydı yapmayı denedinizmi? Eğer 320 x 240 video kaydında bir kesinti olmuyorsa, sorun; büyük bir ihtamalle, kullandığınız hafıza kartının yavaş olmasından kaynaklanıyordur.
  • sayın ocaklilar makina şuan yanımda değil öğlen 320x240 da video kaydını denerim, ayrıca hızlı kart hangisidir. SD kartmı kullanmam lazım.
  • Siz denemeniz yapın, sorunun kart yavaşlığından olduğu kesinleşirse, her kart tipinin yavaş ve hızlı türleri vardır.
  • sayın ocaklilar 320x240 de video kaydında sorun yok.Kart dolana kadar kesintisiz kayıt yapıyor. kartların hızlı veya yavaş olduğunu nasıl anlayacağız,artık satıcıların çoğuna güvenim kalmadı.
  • sevgili acısu, boşver dert etme ileride bir tane de "high speed" falan yazanlardan alırsın, birini fotoğrafta diğerini videoda kullanırsın..

galiba "high speed" yazıyor sd kartların hızlılarında..

sevgiler
  • acısu,

Biraz önce bu konuyla ilgili olarak Nikon Teknik Servisiyle görüştüm. 640*480 kaliteli bir video kaydı için SD kart kullanılması gerektiğini söylediler. (Tel: 0 212 519 15 10 Dahili:118)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teşekkür ederim. Aldığım firma ile bir görüşeyim.
  • hAFIZA kARTLARI İÇİN TAVSİYE LAZIM!!

Bu topiği de okumanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 17 Mayıs 2005, 16:11:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.