Merhabalar Nikon Coolpix L3 için gerekli olan Picture project programını yükledim ama yinede resimleri aktaramıyorum Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirlerse çok memnun olurum
kurduğun program ek özellikler için. işletim sistemin windows xp ise herhangi bir şeye gerek kalmadan usb kablo ile makineni bilgisayara bağladığında bir usb bellek takmışsın gibi bilgisayarım altında listeleyecektir. çıkarılabilir disk diye görür ordan dcim den 100nikon du herhalde. ordadan istedğinin gibi fotoğraflarını alabilirsin. bu arada bilgisayara makineni bağladınğnda makine açık olmalı...
Bilgisayarım içerisinde listeleniyor ama içinde hiç bir şey çıkmıyor aradabir geliyor sonra geri gidiyor USB çoklandırıcı kullanıyorum ondan kaynaklanabilir mi acaba sorun bluetooth da sorun çıkarmıştı çünkü çoklandırıcı
çoklayıcıdan kaynaklandığını düşünüyorsan onu aradan çıkarıp dene. sonuçta usb çok fazla uzatmaya gelmeyen bir ara birim. iki kablo birden çok uzun gelmiş olabilir. bir de eğer laptop ya da başka bir şekilde kart okuyucun varsa karttan okumayı dene. ya da başka bir bilgisayara takıp okumayı dene. mutlaka sorunu bulursun... bilgisayara resimleri aktarmak işi aynen üstte anlattığım gibi başka bir numara yok.... kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme