Şimdi Ara

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
68.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sx40 tan vazgeçtim çünkü aralarında aman aman fark yok nikonun ekranı falan da kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar bende nikon p510 makinemi 3 gün önce aldım.bu konuda fazla bilgi sahibi değilim.forumu incelerken bir arkaşımızın çektiği siyah beyaz ama sadece türk bayrağının renkli olduğu resim harika bunu hangi modda ve nasıl yapıldığını anlatabilirseniz sevinirim.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü

Bugün Antalya'dan bir kare... Seçici renk kırmızı efekti ile Güzeller Güzeli Bayrağımız

arkadaşım harika bir resim bunu hangi modu kullanarak ve nasıl yapıldığını anlatabilirmisin.teşekkürler.:)

• Kullanıcı listesine beni de ekleyebilirsiniz

Şunu unutmamak lazım bu cihazın en önemli özelliği zoom özelliğidir, ve fiyatı (yurtdışı çıkış fiyatı) makul bir cihazdır. Dolayısıyla asıl özelliği dışında çok kaliteli fotolar beklemeden alındığında daha memnun kalınabileceğine inanıyorum. TR'dan 1200 küsür liraya alıp zoom özelliğini kullanmıyorsanız ve fotoğraf kalitesi bu verilen fiyata değmez diyorsanız haklı olabilirsiniz ama siz yanlış cihazı almışsınız demektir. Amacınıza göre karar verip alınması gereken bir cihaz bu.

Ben memnunum çünkü yurtdışından alabileceğim en uygun fiyata ve fazla bi beklentim olmadan edindim cihazı. Parasının hakkını zoom özelliği, genel yapım kalitesi, GPS vb özellikleri ile fazlasıyla hakediyor diye düşünmekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakins

quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

Bugün Antalya'dan bir kare... Seçici renk kırmızı efekti ile Güzeller Güzeli Bayrağımız

arkadaşım harika bir resim bunu hangi modu kullanarak ve nasıl yapıldığını anlatabilirmisin.teşekkürler.:)

Effects Modu, Renk Seçiminden kırmızıyı seçerek yaptım...

• günaydın bende bu makinayı almış bulunmaktayım lakin canta halen alamadım güzel bir canta bulmak zor gibi
  • Slm bende bu makinayı almayı çok istedim fakat bütçem yetmedi..bu makinaya benzer bi nikon modeli önerirmisiniz lütfen..bütçem 600 650 tl hemen almayı düşünüyorum.
  • makineden bende almış bulunmaktayım fakat burası bayağı sessiz sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

makineden bende almış bulunmaktayım fakat burası bayağı sessiz sakin

Biraz öyle evet kullanamıyorum şu aralar konu da kaldı öylece kullanıcı sayısı da az malum
  • 24-1000 mm lens'e sahip bir makine var elimizde hocam ilk başlığa genel özellikleri ekleyebilirsin mesela
  •  Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü

tripod olmadan elimle çektim biraz bozuk çıktı o yüzden buda 1000 (bin) mm les in güzelliği ortadaki minik gemiye zoom

•  Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü

iki resim arasındaki 7 fark
  • Arkadaşlar bu cihaz için orijinal yedek batarya fiyatı nedir? Nerede satılır?

İnternetten link vermeniz mümkün müdür? Vatan, Gold, Hepsiburada vs. gibi sitelerde var mı?

Sony Hx200v ile bu cihaz arasında kaldım.
  • Arkadaşlar bende geçen hafta çok araştırdım ve sonunda Nikon Coolpix P510 aldım. iyiki de öyle yapmışım diyorum ama henüz çok yeniyiz birbirimize. artık sizlerden çok şey öğreneceğiz diyeyim :)

Vatan Bilgisayar dan aldım ve zoom olayı gerçekten inanılmaz birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sprt06 -- 22 Kasım 2012; 9:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sprt06

Arkadaşlar bende geçen hafta çok araştırdım ve sonunda Nikon Coolpix P510 aldım. iyiki de öyle yapmışım diyorum ama henüz çok yeniyiz birbirimize. artık sizlerden çok şey öğreneceğiz diyeyim :)

hayırlı olsun bende aldım ama canta alamadım henüz camaşırlarımın arasında duruyor tozlanmasın cizilmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

Arkadaşlar bende geçen hafta çok araştırdım ve sonunda Nikon Coolpix P510 aldım. iyiki de öyle yapmışım diyorum ama henüz çok yeniyiz birbirimize. artık sizlerden çok şey öğreneceğiz diyeyim :)

hayırlı olsun bende aldım ama canta alamadım henüz camaşırlarımın arasında duruyor tozlanmasın cizilmesin diye

teşekkür ederim. size de hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş. güzel bir konuya değinmişsiniz aslında. muhafaza konusu nasıl olmalı? iyi muhafaza etmezsek zamanla lensin içi tozlanır mı aceba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

teşekkür ederim. size de hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş. güzel bir konuya değinmişsiniz aslında. muhafaza konusu nasıl olmalı? iyi muhafaza etmezsek zamanla lensin içi tozlanır mı aceba?

lensin kapagı var birşey olacagını sanmıyorum masamın cekmescesine koydum ac kapa derken ileri geri gitmeden cıhaz cizilecek diye camaşırlarımın arasına koydum şimdilik canta alana kadar dursun bakalım

• Arkadaşlar bu cihaz için orijinal yedek batarya fiyatı nedir? Nerede satılır? Gördüğüm kadarıyla şarjı az gidiyor bu nedenle yedeği şart gibi...

İnternetten link vermeniz mümkün müdür? Vatan, Gold, Hepsiburada vs. gibi sitelerde var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşar makina üzerinde eye-fi diye birşey var bunun hakkında detaylı bilgisi olan varmı...
  • bugün itibariyle ben de sipariş verdim . kızartma dostum burda da karşılaştık . bakalım mümkün olursa güzel bir unboxing videosu ceker paylaşırım burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.