Şimdi Ara

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
68.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersnbyhn

Arkadaşar makina üzerinde eye-fi diye birşey var bunun hakkında detaylı bilgisi olan varmı...

eye fi bir kart desteğini simgeler, "Fotoğraf Makinesinden Kablosuz Dosya Transferi" işine yarar... Wi-Fi ağlarını kullanarak dosya aktarımı sağlar...
    biraz pahalı ve şimdilik lüks bir tercih... :)
  • evet arkadaşlar nihayet benim makina da geldi ve gelir gelmez ilk fırsatta bir video çektim.
    @katatespizartmasi, bir unboxing videosu çektim kısa 4 dk falan. alta ekliyorum. ilgini çekerse ilk sayfaya ekleyebilirsin. ilk fırsatta çekeceğim macro vs değişik resimleri paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 10 Aralık 2012; 14:45:32 >
  • Merhaba, bende 1 hafta önce nikon p 510 kullanıcıları arasına katıldım. oldukça acemiyim, henüz makinayı keşfetmeye çalışıyorum. konu için teşekkür ederim. çektiğim iki resim var, ön ve arka planı flulaştırma ile ilgili. bir başka deyişle alan derinliği sanırım. çektiğim resimlerin linkleri aşağıda, çok acemi birisi için nasıl olmuş, yorumlarsanız sevinirim.

http://g1212.hizliresim.com/14/r/h6xks.jpg
    http://f1212.hizliresim.com/14/r/h6xp8.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: pazarlamaci07

Merhaba, bende 1 hafta önce nikon p 510 kullanıcıları arasına katıldım. oldukça acemiyim, henüz makinayı keşfetmeye çalışıyorum. konu için teşekkür ederim. çektiğim iki resim var, ön ve arka planı flulaştırma ile ilgili. bir başka deyişle alan derinliği sanırım. çektiğim resimlerin linkleri aşağıda, çok acemi birisi için nasıl olmuş, yorumlarsanız sevinirim.

http://g1212.hizliresim.com/14/r/h6xks.jpg
    http://f1212.hizliresim.com/14/r/h6xp8.jpg

oldukça başarılı bence

• Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
  • geçen gün çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaşayım
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü exif bilgisi: f/5, iso 250, 1/400 sn, odak 125mm, 35 mm odak uzunluğu 700 mm 3.1.2013 saat 11.07
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü exif bilgisi: f/4.9, iso 100, 1/2000 sn, odak 89 mm, 35 mm odak uzunluğu 500 mm 3.1.2013 saat 10.33
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü exif bilgisi: f/5.5, iso 100, 1/1600 sn, odak 98 mm, odak uzunluğu 550 mm, 3.1.2013 saat 09.57
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü exif bilgisi. f/4.9, iso 100, 1/1000 sm, odak 78 mm, odak uzunluğu 435 mm, 3.1.2013 saat 09.58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 1 Şubat 2013; 17:44:10 >

• Bende Nikon p510 aldım..Şimdilik memnunum.. Fakat çözemediğim bir sürü özelliği var mesela ayı digital zoomdayken nette izlediğim videolar kadar yakın çekemiyorum..Birde bu arka planı hangi ayarda flu yapabiliyoruz..Yardımcı olursanız çok memnun olucam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voice Of Heart

Bende Nikon p510 aldım..Şimdilik memnunum.. Fakat çözemediğim bir sürü özelliği var mesela ayı digital zoomdayken nette izlediğim videolar kadar yakın çekemiyorum..Birde bu arka planı hangi ayarda flu yapabiliyoruz..Yardımcı olursanız çok memnun olucam..

diyafram öncelikli poz seçip netlemeyi ön planda bir objeye yapacaksınız. o zaman arka plan flu olur. biraz da aslında deneme yanılma yoluyla keşfedebileceğiniz şeyler. bol bol fotoğraf çekip görmek lazım. sonra sonra bazı ayarları daha iyi yapmaya başlarsın.
  • makinenin tam hakkını vermek için pazartesi kursa başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

makinenin tam hakkını vermek için pazartesi kursa başlıyorum

bu bahsettiğin kurs tam olarak nerde ? Ankarada da varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

genelde büyük illerde olur eminimki Ankarada da vardır
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende yeni bir P510 kullanıcısı oldum :) uzun bir araştırmadan sonra özellikle SRL kullanan bir arkadaşımın ısrarla tavsiyesi üzerine bu makinayı aldım, kendisi sürekli 3 objektif taşımaktan bıkmış biri olarak bu makineyi tavsiye etti.

Fotoğraf makinası ile birlikte 16GB SDHC hafıza kartı aldım, şimdi de bir çantaya ihtiyacım var tavsiyelerinizi beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

Öğrendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parcequil

Merhaba Arkadaşlar,

Bende yeni bir P510 kullanıcısı oldum :) uzun bir araştırmadan sonra özellikle SRL kullanan bir arkadaşımın ısrarla tavsiyesi üzerine bu makinayı aldım, kendisi sürekli 3 objektif taşımaktan bıkmış biri olarak bu makineyi tavsiye etti.

Fotoğraf makinası ile birlikte 16GB SDHC hafıza kartı aldım, şimdi de bir çantaya ihtiyacım var tavsiyelerinizi beklerim.

aramıza hoşgeldin. çanta işini ben vatan bilgisayardan hallettim. 35-40 tl'ye boy boy fotoğraf çantaları var güzel. biliyorsundur vatan ikide bir indirim yapıyor hafta sonlarında. o indirimlerden birinde git bak beğenirsen al.
    bu arada konuyu ben devralıcam ama şu devir teslim işini nasıl yapıcaz bilmiyorum. ben şahsen DH'a mail attım ama daha bir geri dönüş olmadı. çünkü katatespizartmasi arkadaş işlerinin yoğunluğundan ilgilenemiyorum devredeyim dedi. olursa zaten ilk sayfaya unboxing videosunu ve bir kaç örnek resim de eklemeyi düşünüyorum.
    bu arada evet farklı objektifler taşımaktansa bunları tek bir makina ile halletmek kullanışlılık anlamında çok daha zahmetsiz ve kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: Parcequil

Merhaba Arkadaşlar,

aramıza hoşgeldin. çanta işini ben vatan bilgisayardan hallettim. 35-40 tl'ye boy boy fotoğraf çantaları var güzel. biliyorsundur vatan ikide bir indirim yapıyor hafta sonlarında. o indirimlerden birinde git bak beğenirsen al.
    bu arada konuyu ben devralıcam ama şu devir teslim işini nasıl yapıcaz bilmiyorum. ben şahsen DH'a mail attım ama daha bir geri dönüş olmadı. çünkü katatespizartmasi arkadaş işlerinin yoğunluğundan ilgilenemiyorum devredeyim dedi. olursa zaten ilk sayfaya unboxing videosunu ve bir kaç örnek resim de eklemeyi düşünüyorum.
    bu arada evet farklı objektifler taşımaktansa bunları tek bir makina ile halletmek kullanışlılık anlamında çok daha zahmetsiz ve kullanışlı.

günaydın makinayı aldık ama öyle yatıyor evde halen bir canta alamadım alanlar bir canta önerirlerse sevinirim

• Arkadaşlar, konuyu bundan sonra ben devraldım. katatespizartması arkadaşımız işlerinin yoğunluğundan dolayı ilgilenemeyeceğini bildirdi ben de seve seve kabul ettim. ilk sayfaya kendi çektiğim unboxing videosunu ekledim. özellikle zoom'a ilişkin güzel bir çekim yaptığımda onu da oraya eklemeyi düşünüyorum. buraya yazanları listeye ekliyorum sakıncası yoksa.
  • @Parcequil,
    @Ali Arslan, ben vatanbilgisayardan lowepro 120 lik olandan aldım ama bir boy büyük almakta fayda var görebildiğim kadarıyla. 34-40 tl arası bir şeydi fiyatı. altta resmini paylaşıyorum. yanlarda iki cebi var kablo vs koymak için. ortasında da bir ara bölme var cırtlı. istediğin mesafeye koyabiliyorsun.
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü
  • sagol bilgi için vatana gititğimde bir ara bakayım ben ona
  • Öncelikle her keze merhaba Makine almak istiyordum karşıma bu makine çıktı. Boşa harcaycak param yok makinedan gerçekten memnun musunuz hareketli bir kişiyi bozulma olmadan yakalayabiliyormu acaba bana yardımcı olun lütfen
  • @xedjerx, gerekli ayarları yaparsanız sunduğu seçenekler çokça. ben geçen gün uçak çektim. istersen burda bir resmini paylaşayım sen karar ver
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü exif bilgisi: f/5.1, iso 100, 1/800 sn, odak uzunluğu 134 mm, çözünürlük ise 3264*2448
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü exif bilgisi: f/5.7, iso 100, 1/500 sn odak uzunluğu 134 mm, çözünürlük ise 3264*2448

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 24 Ocak 2013; 0:39:44 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.