Şimdi Ara

Nikon D1X veya D2X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kullananlarin yorumlarini bekliyorum.Ikinci el olarak almayi planliyorum oncesinde biraz fikir edinmek istedim.Biliyorum makineler eski makineler fekat su an Nikon serisinde alacak makine bulamadim.Nikon'un su anda orta-profesyonel arasi makinesini bulamiyorum.D40'im vardi sattim.D90 beni tatmin etmeyecektir , D300'un sifiri da fiyat olarak fazla gelecektir.Bu yuzden D2X'e yoneliyorum.

Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...

• Bence ileri seviye bir body temiz ve çalışır durumda olduktan sonra her türlü kullanılır. Sonuçta modern body lerde bir sürü ıvır zıvır, gereksiz özellik var. Amaç fotoğraf çekmekse, uygun bir fiyata temiz bir d2x bulmak çok şık olur
    Param olsa ve iyi fiyatta bir d2x bulsam, canoncuyum falan dinlemem alırım tabi aynı şey canon pro bodyleri içinde geçerli
  • Temiz bulabilirsen mesele yok da, D1x ve D2x ile çok fazla çekim yapılmıştır. Ben olsam almam.
    Pentax k-x giriş seviyesi olarak biliniyor ama üst segmentlere kafa tutan bir cihaz. Kullanılan sensör D300 ile aynı, özellik olarak da fazlası var, eksiği yok. Eski makinalarla uğraşacağına ucuza yeni teknolojiyi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 1 Aralık 2009; 15:27:32 >
  • Sokak fotoğraçıları hep bu makineyi kullanır derler. detay-keskinlik oldukça iyi denir ancak eskidi artık.
    @coxackie d300 ile k-x kıyaslanmamalı farklı segment ve farklı amaçlara hitap ederler bu makina ki arkadaş d2x-d1x önerisi isteyen birine de böyle bir alet önermek pek doğru değil bence
  • Valla eskidigi kesin de ayni segmentin uzantisi olan D3 ve turevlerine maddi olarak yetismem imkansiz.Asil soru bugun 2000 liraya alabileceginiz Sony alpha serisi bir cihaz , yada Nikon D90 yada olympus D2X'in yerini tutacak midir?
    Bunun disinda Pentax konusunda biraz supheliyim henuz tam olarak bir Turkiye sitesi acilmamis durumda.Yetkili distribitor aradiginizda ise zor bulunuyor.Guven sorunu yaratiyor bu parametreler bende.
    Gelgelelim Shutter olayina D2X'in omru yaklasik 150.000 olmasi lazim diye biliyorum.Bu bilgi ile 30.000 - 40.000 shutter bu cihazin ikinci eli icin normaldir.Kaldi ki urun kesinlikle gazetecilerden ikinci el olarak alinmamali :)

Yorumlarinizin devamini bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.