Şimdi Ara

Nikon D3100 - Canon Eos 600d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Fotoğrafçılık işine girmeyi düşünüyorum fakat Nikon D3100 ile Canon Eos 600d arasında kaldım. Sizce hangi makineyi tercih etmeliyim veya önereceğiniz başka makine var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasink61

İyi geceler arkadaşlar. Fotoğrafçılık işine girmeyi düşünüyorum fakat Nikon D3100 ile Canon Eos 600d arasında kaldım. Sizce hangi makineyi tercih etmeliyim veya önereceğiniz başka makine var mıdır ?

İkisi arasında Canon 600D iyidir, selamlar.
  • Elleriniz küçük değilse D3100ü almayın zira kompakt makina taşıyormuş hissi verebilir
  • Fotoğrafçılığa yeni başlamayı düşünüyorum da kararsızım internetten okuduğuma göre d3100 amatör işi zaman sonra makineyi değiştirme ihtiyacı duyuluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasink61

Fotoğrafçılığa yeni başlamayı düşünüyorum da kararsızım internetten okuduğuma göre d3100 amatör işi zaman sonra makineyi değiştirme ihtiyacı duyuluyormuş

Bu aralıktaki DSLR fotoğraf kaliteleri %99 aynıdır, öyle full resmi açıp pixel pixel inceleyenlere bakmayın. Siz elinize oturan, güven veren, sevebileceğiniz bir body bakmaya çalışın. D3100'ü o yüzden önermedim, ufacık birşey. Ha bu benim için kötü, siz biraz daha ufak boyutlarda bi DSLR istiyorsanız size daha uygun olabilir. Yalnız D3100 ve D5100'de dahili AF motoru olmadıgından muhtemelen kit lensten sonra alacağınız ilk lens olan 50mm ya AF'li(pahalı olanı) tercih edeceksiniz yada diğer 50mm ler gibi 200 lira civarı verip netlemeyi elle yapacaksınız bu bir dezavantaj

600D alabiliyorsanız alın kullanın, iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    CANON 5D
    8 yıl önce açıldı
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.