Şimdi Ara

Nikon D3100 mü Canon Eos 500D mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler. Uzun zamandır araştırdım forumdanda çok şeyler öğrendim ve iki makina arasında kaldım . Nikon D3100 ve Eos 500D. Aslında Nikon'a karşı çok büyük bi sempatim var hatta karar vermiştim D3100'e . Ama bazı şeyler kafamı karıştırdı
    Gövdede AF motoru yok , nikonun lensleri pahalı , Canon al paranın hakkını verir falan iyice kafam karıştı . Makinayı Hayyam'dan alacağım. Sanırım fiyatları yakın birbirine. ( İlk makinam olacak daha önce hiç makina kullanmadım ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum en azından 2-3 yıl ) En iyisi size sorayım dedim .İyi günler ve teşekkürler şimdiden.

• Bende bu ürünlere cok baktım nikon 3100 için bişe diyemem ama eos 500d yi pek önermiyolar ara model yada canonun yüz karası gibi yorumlar yapıyolar.
    bende 3100 e bakıyodum ama şimdi eos 550 d nikon d5100 falan bakıyorum.
    dogru nikonda gövdede af motoru yok ama lenslerinde var af motoru
  • Güzel bir kaynak

http://www.bascek.com/11579/dslr-satin-alma-rehberi-temmuz-2011/

Şahsi fikrim D3100 den yana

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Güzel bir kaynak

http://www.bascek.com/11579/dslr-satin-alma-rehberi-temmuz-2011/

Şahsi fikrim D3100 den yana

O siteyi inceledim teşekkürler :) D3100ün kit lensi AF-S mi satılıyor hayyamda bilen var mı ?
  • 500d Canonun çıkardığı kötü modellerden diye geçiyor, d3100 modelini de beğenmedim o yüzden 550d - Pentax K-r, - d5000 - d5100 - 1100d öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

500d Canonun çıkardığı kötü modellerden diye geçiyor, d3100 modelini de beğenmedim o yüzden 550d - Pentax K-r, - d5000 - d5100 - 1100d öneririm

D5000 düşündüm ama D3100 ondan daha üstün diyorlar . 1100D iyi midir ? Teşekkürler öneriler için.
  • dediğim gibi d3100 modelini hiç beğenmedim açıkçası bracketing gibi özellikleri de yok video hariç d5000 üstün gibi, 1100d ise giriş için ideal ama bu dediklerimin arasında kendimce bi sıralama yaparsam 550d > K-R > d5000 = 500d > d3100
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

dediğim gibi d3100 modelini hiç beğenmedim açıkçası bracketing gibi özellikleri de yok video hariç d5000 üstün gibi, 1100d ise giriş için ideal ama bu dediklerimin arasında kendimce bi sıralama yaparsam 550d > K-R > d5000 = 500d > d3100

Anladım Eylül'de 550D 1300 civarına düşerse - ki düşmez bence - alırım Teşekkürler tekrar D5000 inin görüntü kalitesini herkes beğeniyor. Video fotoğraf kadar önemli değil bence normal kalitede çeksin yeter. Araştırım mutlaka. İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarisCanYagmur

D3100ün kit lensi AF-S mi satılıyor hayyamda bilen var mı ?

Merhaba,
    Nikon'un güncel kit lenslerinin hepsi af-s özellikli üretiliyor.Sadece VR özelliği olan ve olmayan diye ikiye ayrılıyor.Eğer d3100 almayı düşünürseniz VR'li versiyonu almanızı tavsiye ederim.Bu arada,d3100'ün imaj kalitesini çok beğendiğimi de belirtmek isterim.
    İyi akşamlar,hoşçakalın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Merhaba,
    Nikon'un güncel kit lenslerinin hepsi af-s özellikli üretiliyor.Sadece VR özelliği olan ve olmayan diye ikiye ayrılıyor.Eğer d3100 almayı düşünürseniz VR'li versiyonu almanızı tavsiye ederim.Bu arada,d3100'ün imaj kalitesini çok beğendiğimi de belirtmek isterim.

Ben teşekkür ederim düşüncelerinizi belirttiğiniz için. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Merhaba,

Ben teşekkür ederim düşüncelerinizi belirttiğiniz için. İyi günler.

Rica ederim..

• D3100 kullanıcısı olarak VR olan modeli tavsiye ederim..

@c.james Hocam da bu işi iyi biliyor, yazılarını mutlaka dikkate almak lazım
  • Ben 500D kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim. Tabii D3100'ün nasıl olduğunu bilmiyorum. Karar senin tabii iyi bir araştırma yaparak alman iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

D3100 kullanıcısı olarak VR olan modeli tavsiye ederim..

Merhaba,
    Yorumlarım hakkında belirtmiş olduğunuz güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
    İyi günler,hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 18 Temmuz 2011; 18:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

D3100 kullanıcısı olarak VR olan modeli tavsiye ederim..

Makina hakkında sorum olursa pm atıp rahatsız ederim sizi teşekkürler iyi günler.

@crash Haklısınız araştırmak en iyisi sizede sorularım olabilir iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacaya -- 18 Temmuz 2011; 18:57:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.