Şimdi Ara

nikon d3200 vizör netlik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nikon d3200 makınemde fotoğraf çekerken vizör merceğinden baktıgımda görüntü bulanık fakat netleme yapıp çekip lcd panel veya bılgısayardan fotografa bakınca fotoğrafta herhangı bır sorun yok araştırdıgım kadarıyla dıyoptri ayarından yapılıyormus fotoğrafcıya götürdüm diyoptriden yapamadılar dıyoptrı tusu bozulmus dedıler sızce sorunum nedir yardım edermisiniz?

• Yanlış birşey söylemek istemem ama garantinin kapsayıp kapsamadığına bakmalısın.
  • Aradan biraz zaman geçmiş ama yinede yaziyim emin değilim işe yarayacagından ama vizorun orda tırtıklı küçük bir şey var onu döndürseniz işe yararmı acaba?

Düzenleme:evet arkadaşlar dediğim gibi vizörün hemen sol üst köşesine doğru bulunan tırtıklı üzerinde artı ve eksi işareti bulunan şeyi en sola çevirirseniz işe yarıyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baysalatalik -- 20 Temmuz 2015; 17:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baysalatalik B kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaten diyoptri oluyor. Arkadaş ondan bahsetmiş. Bozulduğunu, diyoptri kadranı işlevini görmediğini söylüyor.
  • X Files kullanıcısına yanıt
    Hım dikkat etmemişim haklısınız adını bilmiyordum zaten öğrenmiş oldum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nikon coolpix L310 kapanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.