Şimdi Ara

Nikon D40 tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende fotoğrafçılığa merak saldım ve bununla ilgili yazılar okudum. Birkaç tanıdığım Nikon D40 modelini önerdi yeni başladığım için. Acaba nasıl bir makinedir kullananların görüşleri nelerdir? öğrenciyim fiyatları 500-750 TL arası değişiyor onun yerine başka önerebilceğiniz makinler var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe35 -- 6 Haziran 2011; 14:30:19 >

• Merhaba,
    D40 başlangıç için oldukça ideal bir gövde diyebilirim.Eğer fotoğraflarda keskinlik,canlılık ve renk doygunluğuna önem veriyorsanız d40 sizi fazlasıyla memnun edebilir.Yanlış anlamayın,diğer marka ve modellerle de gerekli ayarlamaları yaparak veya çeşitli fotoğraf işleme programlarıyla benzer sonuçları alabilirsiniz,ama d40'ın fabrikasyon ayarlarıyla bile göze çok hoş görünen iyi sonuçlar alınabiliyor.
    Kısaca d40'ı tavsiye ediyorum ama bu arada Pentax k100ds'yi de düşünebilirsiniz.Teknik özellik bakımından k100ds biraz daha iyi bir gövde ama salt imaj kalitesi açısından çok yakın sayılırlar.
    Son olarak,ikinci el piyasasını çok fazla takip etmiyorum ama temiz bir d40+kit lens için 600-650 tl'den fazla teklif vermemenizi tavsiye ederim.
    İyi günler,hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 6 Haziran 2011; 15:49:10 >
  • Benimde görüşüm o yöndeydi maksimum 650 TL gibi bir bütçe ayırmaktı mesajınız çok yardımcı oldu sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtican35

Benimde görüşüm o yöndeydi maksimum 650 TL gibi bir bütçe ayırmaktı mesajınız çok yardımcı oldu sağolun.

Rica ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.