Şimdi Ara

Nikon D5100 18-105 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nikon D5100 18-105 aldım. Yanında çantası, filtresi ve 8 gb kartıyla beraber 1.700 TL. Kredi kartına 12 taksitle aldım. Bu benim ilk makinem. Makine ve lens hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.
    Oğlumun resimlerini ve manzara resimleri çekeceğim çoğunlukla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wimpir -- 23 Nisan 2013; 22:10:54 >

• Güncel...
  • d5100 iyi tercih, 18-105vr ile ideal ikili...
    fiyat çok iyi, hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wimpir

Nikon D5100 18-105 aldım. Yanında çantası, filtresi ve 8 gb kartıyla beraber 1.700 TL. Kredi kartına 12 taksitle aldım. Bu benim ilk makinem. Makine ve lens hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.

Uzak manzaralarda elinizdeki lens biraz yetersiz kalacak, özellikle geniş bir arazide uzak bir yeri yakınlaştırarak çekmek isterseniz, ekstradan telefoto bir objektif almanız gerekebilir. Onun haricinde şu anki aldığınız set oldukça iyi hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 24 Nisan 2013; 0:26:41 >
  • quote:

Nikon D5100 18-105 aldım. Yanında çantası, filtresi ve 8 gb kartıyla beraber 1.700 TL. Kredi kartına 12 taksitle aldım. Bu benim ilk makinem. Makine ve lens hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.

Merhabalar bende bu makinadan almak istiyorum ürünü nerden nasıl aldınız
  • quote:

Portre için 35 mm 1.8 G lens te alırsanız daha keskin resimler elde edersiniz.
  • Hayırlı olsun, D5100 benimde yakından takip ettiğim bir model. Acaba nereden aldığınızı söyleyebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu modelin gövdesinde af motoru yok, lenslerde devamlı bu özelliği aramak gerekecek. Bu fiyata Canon EOS 650D daha iyi gibi geliyor bana. Ama cihazınız güzel yine de güle güle kullanın. Sensörü Canon dan daha iyi ve şarjı daha iyi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

d5100 iyi tercih, 18-105vr ile ideal ikili...
    fiyat çok iyi, hayırlı olsun...

Teşekkür ederim hocam, ilk defa böyle bir makine kullanacağım. Önümüzdeki ay kursa gideceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Uzak manzaralarda elinizdeki lens biraz yetersiz kalacak, özellikle geniş bir arazide uzak bir yeri yakınlaştırarak çekmek isterseniz, ekstradan telefoto bir objektif almanız gerekebilir. Onun haricinde şu anki aldığınız set oldukça iyi hayırlı olsun.

Teşekkür ederim,
    Aslında biliyorum ama şimdilik bütçem bu kadar. Ben de bu kadar bütçeyle çekilebilecek manzaralar çekmeye çalışırım. İleride daha iyisini almaya çalışacağım elbette. İlginize teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: opxito

quote:

Portre için 35 mm 1.8 G lens te alırsanız daha keskin resimler elde edersiniz.

Teşekkür ederim hocam,
    Şimdilik bütçem buna elverdiği için bunu aldım. İleride değişik lensler almayı istiyorum tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Bu modelin gövdesinde af motoru yok, lenslerde devamlı bu özelliği aramak gerekecek. Bu fiyata Canon EOS 650D daha iyi gibi geliyor bana. Ama cihazınız güzel yine de güle güle kullanın. Sensörü Canon dan daha iyi ve şarjı daha iyi gidiyor.

Bilgiler için teşekkür ederim hocam,
    Böyle bir makine ilk defa aldım. On beş gün sonra kursa gidip kullanmayı öğreneceğim inşallah. Şimdilik bana yeter sanırım. Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bu konuyu okumaya başlayabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_57141160/mpage_30/f_//tm.htm#73970804

Okumaya başladım bile. Teşekkür ederim hocam.
  • 50 mm f1.8 yada 55-200 bir lens alırsanız bir çok alanda yeterli olacaktır . Hem portre hem uzak .
  • Kursa gidip yazık etme parana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bu modelin gövdesinde af motoru yok, lenslerde devamlı bu özelliği aramak gerekecek. Bu fiyata Canon EOS 650D daha iyi gibi geliyor bana. Ama cihazınız güzel yine de güle güle kullanın. Sensörü Canon dan daha iyi ve şarjı daha iyi gidiyor.

Böyle bir makine ilk defa aldım. On beş gün sonra kursa gidip kullanmayı öğreneceğim inşallah. Şimdilik bana yeter sanırım. Tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim tekrar hayırlı olsun. Kursta temel alırsınız veya internette bolca bulabileceğiniz kaynak ve çekim teknikleri de mevcut. Makineniz güzel, başlangıç için ideal. Her ne kadar bu makineleri giriş orta pro seviyelerine ayırsalarda, benim düşünceme göre makine giriş seviyesi olsa bile güzel ve kaliteli lensler tercih ederek makineyi profesyonelleştirmek bizim elimizde. Ama herşeyin aslı neyi niçin ve nasıl çekeceğimizi bilmek

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

50 mm f1.8 yada 55-200 bir lens alırsanız bir çok alanda yeterli olacaktır . Hem portre hem uzak .

Hocam teşekkür ederim,
    Şimdi değil ama maddi olarak toparlayınca onları da alacağım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Kursa gidip yazık etme parana

Makineyi hiç tanımıyorum. Tanımak için kaç fotoğraf çekmek gerekiyor acaba? Eğer fotoğraf çekmeyi hobi haline getirmek ve güzel fotoğraflar çekmek istiyorsam benim için kurs ihtiyaç. Yoksa alırım makineyi otomatiğe çeker dururum değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim tekrar hayırlı olsun. Kursta temel alırsınız veya internette bolca bulabileceğiniz kaynak ve çekim teknikleri de mevcut. Makineniz güzel, başlangıç için ideal. Her ne kadar bu makineleri giriş orta pro seviyelerine ayırsalarda, benim düşünceme göre makine giriş seviyesi olsa bile güzel ve kaliteli lensler tercih ederek makineyi profesyonelleştirmek bizim elimizde. Ama herşeyin aslı neyi niçin ve nasıl çekeceğimizi bilmek

Teşekkür ederim yapıcı eleştirileriniz için. Şu an için güzel bir makine aldığımı düşünüyorum. İleride yeni lensler alıp güzel fotoğraflar çekmeyi istiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.