Şimdi Ara

Nikon D5100 tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Nikon D5100 almayi düşünüyorum. Fotoğraf çekmeye yeni basliycam tavsiye eder misiniz? 18-55 mmlik lens ile birlikte bana ne kadara mal olur?

Simdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D5100 ' de af motoru yok hocam .

İleride lens almaya kalkarsanız , seçenekleriniz çok azalır ve maliyetide yüksek olur .

Canon 650d düşünebilirsiniz . Aynı kulvardalar , 650d'nin çok daha fazla avantajı mevcut .
  • ben kullanıyorum. oldukçada memnunum. d7000 sensörü var üstünde. görüntüler çok net keskin renkler canlı. kısa videolar için dönebilen ekran çok kullanışlı.
  • Arkadaşlar Nikon d5100 + 18-55 VR kit lens satıyorum. Hediye geldi 500 shutter. sadece 1 ay kullandım. 0dan farksız. Çantası + 8gb hafıza kartı + Lens temizlik bezleri ve diğer aletleriyle kutusunda . İstanbul içi elden teslim edebilirim. Dersane masraflarım yüzünden elden çıkarmak zorundayım :( ilgilenirseniz hem size yara daha ucuza çıkar. hemde benim için iyi olur =)

0536 232 82 72 adlı numaradan her türlü bilgiyi verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

ben kullanıyorum. oldukçada memnunum. d7000 sensörü var üstünde. görüntüler çok net keskin renkler canlı. kısa videolar için dönebilen ekran çok kullanışlı.

D5100 zaten D7000'ün kardeşi 3 hafta kullandım 18 - 55 VR ile bence çok süper bir makineydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.