Bildirim
Nikon D5100 tavsiye?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
D5100 ' de af motoru yok hocam .
İleride lens almaya kalkarsanız , seçenekleriniz çok azalır ve maliyetide yüksek olur .
Canon 650d düşünebilirsiniz . Aynı kulvardalar , 650d'nin çok daha fazla avantajı mevcut . -
ben kullanıyorum. oldukçada memnunum. d7000 sensörü var üstünde. görüntüler çok net keskin renkler canlı. kısa videolar için dönebilen ekran çok kullanışlı. -
Arkadaşlar Nikon d5100 + 18-55 VR kit lens satıyorum. Hediye geldi 500 shutter. sadece 1 ay kullandım. 0dan farksız. Çantası + 8gb hafıza kartı + Lens temizlik bezleri ve diğer aletleriyle kutusunda . İstanbul içi elden teslim edebilirim. Dersane masraflarım yüzünden elden çıkarmak zorundayım :( ilgilenirseniz hem size yara daha ucuza çıkar. hemde benim için iyi olur =)
0536 232 82 72 adlı numaradan her türlü bilgiyi verebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: effsane_61
ben kullanıyorum. oldukçada memnunum. d7000 sensörü var üstünde. görüntüler çok net keskin renkler canlı. kısa videolar için dönebilen ekran çok kullanışlı.
D5100 zaten D7000'ün kardeşi3 hafta kullandım 18 - 55 VR ile bence çok süper bir makineydi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X