Şimdi Ara

Nikon d700 + 24-120mm lens = 2250 TL olabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cashback

gg deki satıcı 2 gün önce attığım pm lerime de cvb vermemekte :)

bu kadar ucuza nasıl satabiliyorsunuz acaba, 5d mark 2 getirtebilirseniz eğer fiyat alabilir miyim sizden, yalnız eğer alacak olursam kargocuya tutanak tutturarak alacağım bilginiz olsun şeklinde bi mesaj attım, yardımcı olmaya çalışırız diye cevap attı fakat onun üstüne attığım 2 ya da 3 mesaja cevap gelmedi sizdeki gibi...
  • Bu fiyata ancak çalıntı-bozuk-kırık veya maket olur başka birşey olmaz ya da satıcı hayır işi yapıyor
  • 108 oldu :) millet delirmiş gibi ps3 alıyor adamdan :S umarım hüsrana uğramazlar
  • adamın hüsranını veya dolandırıcılığını geçtim, kendisi yurtdışına güvenip dolandırılırsa çok kötü olur. çok büyük paralar ödemek zorunda kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JR

adamın hüsranını veya dolandırıcılığını geçtim, kendisi yurtdışına güvenip dolandırılırsa çok kötü olur. çok büyük paralar ödemek zorunda kalır.

Evet bugidişle ya köşeyi dönecek kar yapıyorsa 2 günde 110 satış çok iyi bi rakam yada batıcak merakla bekliyorum sonucu çok heycanlı bi hal almaya başladı olay :D
  • quote:

Evet bugidişle ya köşeyi dönecek kar yapıyorsa 2 günde 110 satış çok iyi bi rakam yada batıcak merakla bekliyorum sonucu çok heycanlı bi hal almaya başladı olay :D
  • ha bu arada d700 ü millet o fiyata alır sonrada ürün stokları tükenip bir daha da o fiyata ürün gelmezse sanırım kriz geçiririmama şu an için hayaller kurup sipariş vermeyeceğim.nefsimi yeneceğimsabır sabır sabır
  • quote:

ha bu arada d700 ü millet o fiyata alır sonrada ürün stokları tükenip bir daha da o fiyata ürün gelmezse sanırım kriz geçiririm ama şu an için hayaller kurup sipariş vermeyeceğim.nefsimi yeneceğim sabır sabır sabır

abi eğer makineler harbiden o fiyata gelir bir naneside olmassa ben abi çekip giderim bu diyardan.dün kendimi zor tuttum.almadım.
  • takip :)
  • az sabır 10 güne kadar belli olur
  • ps3 siparişi vermemek için kendimi zor tutuyorum valla, o nasıl fiyat öyle
    eğer ki fiyatlar buysa, sipariş vermediğim için kendimi hayatım boyunca affetmem
  • Dell Alienware notebook'u 2200 TL'ye satıyor adam.
    Bestbuy 5000 küsur TL fiyatı var o canavarın. Hiç düşünmeden para harcayabilecek kadar zengin olsaydım bir D700 üstüne bir de bu Dell'den sipariş verirdim.
    Vay bee...
  • ps3 sıcak fırsatlar konusunda olay anlaşılmış adam herkese aynı kargo numarasını giriyormuş http://forum.donanimhaber.com/m_39836025/mpage_42//tm.htm#44744178
  • PS3 sıcak fırsatlar konusu fena karışmış. Herkes GG'ye şikayet-iptal mailleri atıyor.
  • Nikon D700 siparişi veren oldu mu peki bu GG üyesi arkadaşa?
  • Hocam bir üstteki mesajı oku bir Allah aşkına
  • Adamın satışta hiçbir ürünü yok gözüküyor, anlaşılan hepsini satmış.
  • Veee gümlemiş.
    gg de satıcı için "üyeliği aktif değildir" yazıyor
  • GG satın alanların paralarını iade etmeye başladı. Bu macerada burda kapanmış oldu.

Sonuç : Nikon d700 + 24-120mm lens = 2250 TL olabilir mi?

OLAMAZ 50D 1.150TL hiç olamaz, alienwareden bahsetmiyorum bile
  • http://www.wholesale4sale.com'da canlı bağlantı kurup yetkililerle konuşabiliyorsunuz. Ben konuştum , hediye baketi olarak gösterip vergi ödetmediklerini ve kargo dahil olduğunu söylediler. Lisanslı ürünlermiş. wholesale ingilizce toptan satış demek zaten. Gerçekten de sahtekarlar mı ? Tam da alacaktım bişeyler.

"http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44684725"
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.