Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    D90 eyw ergonomi bakımından iyidir ama teknoloji elektronik iso başarımı bakımından güncel bir giriş seviyesi giriş üstü modeller daha iyidir.
  •  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

istanbuldan makro konusunda merakımı atmak için uzatma tüpü aldım. merak edip bütçesi olmayanlara tavsiye ederim.

auto focus ve diyafram devre dışı kalıyor. öyle hareketli böcek vs çekmek imkansız ama sabit duran her şeyi çekebilirsiniz.

fiyatı 25 tl

tüm lenslerinizi kullanabilirsiniz.

ben 18-105 kit lensle ve 50mm 1.8D ile denedim 50mm de daha büyük oldu.

18-105 ile
     NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

55mm 1.8D ile

çıtçıtın çapı 0,4 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dxrkn -- 27 Ocak 2014; 18:53:05 >

• Bu macrolarda benden. Macro ters bağlama adaptörü temin edip 50mm lensimi ters bağlamıştım.

Nikon F5 Filmli makinamla çekmiştim.

film tudor xlx 200 asa.

• Sanırım güncel d7000 daha mantıklı genel sorunları olmaya bir d7000 i olan iletişime geçerse memnun olurum
    benim makinadan beklentim şu D sınıfı lens alcam uygun olduğu için ve böylece biran evvel bu camiaya dahil olucam G sınıfı bulursam temiz o da olabilir acaba d7000 netten alırsam burdan bana yardımcı olurmusunuz sorunlu olup olmadığını anlamam için
    @__FuEGo__
  • @ubeyd08

yüksek iso nadir kullanıcan . ben olsam d90 alırdım artan paraylada güzel bir lens... tabi karar senin.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • Herkese selamlar bir amatörün gözünden birkaç fotograf
     NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADASLAR NIKON D7000 ALICISIYIM SATANA VARSA ÖZELDEN ULASSIN
    AYRICA SIFIR ALMA GIBI BI IMKANIMDA OLABILIR AMA BU ITHALATCI FIRMA GARANTILI URUNLERDE SIKINTI CIKARMI ONU MERAK EDIYORUM ?
  • Az önce makinede sensör yağlanması varmı yokmu dye test ettim 2 adet nokta belirdi. (Üst tarfta ve sol tarfta )
    Ama bunun yağlanmamı yok toz mu olduğunu bilemiyorum yardım eder misiniz ?
    (makineyi alalı daha 1 hafta fln oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubeyd08

Sanırım güncel d7000 daha mantıklı genel sorunları olmaya bir d7000 i olan iletişime geçerse memnun olurum
    benim makinadan beklentim şu D sınıfı lens alcam uygun olduğu için ve böylece biran evvel bu camiaya dahil olucam G sınıfı bulursam temiz o da olabilir acaba d7000 netten alırsam burdan bana yardımcı olurmusunuz sorunlu olup olmadığını anlamam için
    @__FuEGo__

Ben yaklaşık 1 hafta önce İstanbul Bilişimden aldım. Gayette memnunum ancak az önce de paylaştığım fotoda göründğü gibi bir şüphem var umarım tozdur ama.
    Sorunuza dönücek olursak İstanbul Bilişim güvenilir bir yer gibi duruyor hatta Kurtlar Vadisi Pusu nun sonundaki teşkkür bölümünde resimlerini gördüm ( yanılmadıysam).
  • 35mm
    ISO 200
    F4.5, 1/800
  • breakidz B kullanıcısına yanıt
    Toz onlar endişe edecek birşey yok.
    Daha fazla toz çoğaldığı zaman servisten ücretsiz temizletebilisin.
    Mümkün olduğu kadar lensiz yada kapaksiz bekletme gövdeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macintosh

Toz onlar endişe edecek birşey yok.
    Daha fazla toz çoğaldığı zaman servisten ücretsiz temizletebilisin.
    Mümkün olduğu kadar lensiz yada kapaksiz bekletme gövdeyi.

Makinayı bu olayın üzerine aldığım yere yolladım ve değişim yaptılar sanırım yağmış yani toz olsa yapmazlardı sanırım.Makine şuan elime ulaştı ve yarını dört gözle bekliyorum test yapmak için umarım tekrar aynı sorun olmaz
    Buna benzer lekeler bende de vardı bu hafta servise götürdüm baya ilgilendiler benle sağolsunlar oradaki usta toz olduğunu söyledi temizledi ve şimdi bir sıkıntı yok bende.
    Gecmis olsun umarım gelecek cihazda yoktur bir sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: breakidz

Az önce makinede sensör yağlanması varmı yokmu dye test ettim 2 adet nokta belirdi. (Üst tarfta ve sol tarfta )

Toz :)

• Fiyat farki dusunuldugunde d7100 almak mi daha mantikli d7000 mi? O fiyat farkina degecek kadar fark var mi makineler arasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Az önce makinede sensör yağlanması varmı yokmu dye test ettim 2 adet nokta belirdi. (Üst tarfta ve sol tarfta )

Hadi yaa boşuna mı değiştik. :/ Bu arada makine şuan elimde değişim olan inşallah bunda sorun çıkmaz.Kutusu biraz darbe görmüş gibi duruyor ama makinede sorun yok galiba incelediğim kadarıyla tek sorun daha doğrusu aklıma takılan şey pil takma yerinin kapağı sanki biraz zor kapanıyo gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Birde daha 4-5 günlük bir makinede toz olması normal bir şey mi acaba buda kafamı çok kurcaladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

Fiyat farki dusunuldugunde d7100 almak mi daha mantikli d7000 mi? O fiyat farkina degecek kadar fark var mi makineler arasinda

bence değmez farklı modele yönel d7000 yada ff bu kadar basit değişik bir dx makine diyorsanki d300s fotoraf konusunda d7000 den iyi bu benim fikrim ikisinide kullandığım için canon 7d ye hiç bulaşma d7000 daha kullanışlı
    Gayet normal hiç endişe etmene gerek yok.
    fotografindaki toz olduğu bariz belliydi yağ olsa daha parlak ve ölü piksele benzer bir leke olurdu diye biliyorum.
    canını sıkmaya değmez gayet normal toz olması.
    Allah başka dert vermesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

Fiyat farki dusunuldugunde d7100 almak mi daha mantikli d7000 mi? O fiyat farkina degecek kadar fark var mi makineler arasinda

bence değmez farklı modele yönel d7000 yada ff bu kadar basit değişik bir dx makine diyorsanki d300s fotoraf konusunda d7000 den iyi bu benim fikrim ikisinide kullandığım için canon 7d ye hiç bulaşma d7000 daha kullanışlı

Tavsiyeniz icin tesekkur ediyorum fakat butcem 2500 tl civarinda. Ileri degilde bir adim geri gidip d5200 mu alsam.

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.