Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Fiyat farki dusunuldugunde d7100 almak mi daha mantikli d7000 mi? O fiyat farkina degecek kadar fark var mi makineler arasinda

bence değmez farklı modele yönel d7000 yada ff bu kadar basit değişik bir dx makine diyorsanki d300s fotoraf konusunda d7000 den iyi bu benim fikrim ikisinide kullandığım için canon 7d ye hiç bulaşma d7000 daha kullanışlı

Tavsiyeniz icin tesekkur ediyorum fakat butcem 2500 tl civarinda. Ileri degilde bir adim geri gidip d5200 mu alsam.

Alıntıları Göster
    Tavsiyeniz icin tesekkur ediyorum fakat butcem 2500 tl civarinda. Ileri degilde bir adim geri gidip d5200 mu alsam.

2500 Tl civarındaysa d5200 alma bence d7000 den devam

• İçiniz de sağlam, dayanıklı, titreme yapmayan aynı zamanda çok pahalı olmayan bir tripod önerecek birileri var mı ? :)
  • Sizce nasıl olmuş
     NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakidz

İçiniz de sağlam, dayanıklı, titreme yapmayan aynı zamanda çok pahalı olmayan bir tripod önerecek birileri var mı ? :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Foto%C4%9Fraf%20Mak.%20Lensleri/manfrotto-mkc3-h01-mkc3-h01-tripod/productdetails.aspx?I_ID=65576

Ben bunu kullanıyorum gayet kullanışlı titreme yapmıyor ama ağır bir lens kullanmadım şimdiye kadar kit lensi ile hiç sorun yaşamadım.

•  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

ilk ciddi makro fotoğrafım :)
  • dxrkn D kullanıcısına yanıt
    Makrolarda diyframı kısık çalışmanız daha iyi sonuç verebilir
  • __FuEGo__ _ kullanıcısına yanıt
    haklısınız alan derinliği çok düşüyor böyle.

ancak uzatma tüpü ile çekiyorum diaframı kıstığımda örümceği dahi göremiyorum.

para bulup makro lens alana kadar bu şekilde devam :D
  • d7000 i 2800 tl vermek mantıklı mı. karfo garantili. doların düşmesini beklesem daha iyi fiyata bulma şansım olur mu?
  •  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

bahar geldi... :)
  • emre1834 kadrajında soldaki ağacı tam görmek istiyorum sağ taraftaki boşluk gereksiz gözüktü gözüme aşırı noise var fotoda biraz daha temiz görüntü elde etsen cok harika olurdu sanki ellerine sağlık güzel fotoraf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

d7000 i 2800 tl vermek mantıklı mı. karfo garantili. doların düşmesini beklesem daha iyi fiyata bulma şansım olur mu?

yerinde olsam vermem ikinci el yurd dışı 7000 yanınada 17 55 2.8 nikon aynı fiyata kapatırsın bütçen sınırlıysa

7000 alacaklar ilk önce lense baksınlar 7000 zaten ikincielleri 1500 ile 2000 arası sıfır almak cokta önemli değil bu makinede sınırları zorlayıp daha fazla beklentisi olanlar ff e geçiyor uygun fiyata temiz d7000 bulabilirsiniz gövde değişir ama lensleriniz sizde kalır parayı lense yatırın temiz sıfır lens alın derim ben

• Bir bahar karesi de benden gelsin, iyi pazarlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Bir bahar karesi de benden gelsin, iyi pazarlar...

on numara beş yıldız

• quote:

Orijinalden alıntı: dxrkn

bahar geldi... :)

bu çok güzel ..
  • quote:

Evet hocam gerçekten çok iyi olmuş ellerinize sağlık. Arkaplanı çok iyi ayarlamışsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

Sizce nasıl olmuş

bence cok gece mavisi hakim .. sanal olarak bulutlara kırmızılıklar falan versen çok daha güzel olardu yada ben olsam bu şekilde işlerdim .. birde foto çok fazla kumlanmış işlem sonrasında .. ama eline sağlık

• quote:

ilk ciddi makro fotoğrafım :)

makro lens olsa uçarmış bu foto ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

Sizce nasıl olmuş

bence cok gece mavisi hakim .. sanal olarak bulutlara kırmızılıklar falan versen çok daha güzel olardu yada ben olsam bu şekilde işlerdim .. birde foto çok fazla kumlanmış işlem sonrasında .. ama eline sağlık

Hava kararmak üzereyken ve vapur hareket halindeyken mecburen flu çıkmaması için iso 250 de çektigim için noise oldu. Dediginide denerim güzel fikir :)

• Selamlar

DSC_2802-3 by mustafaaras19, on Flickr

• Sıfır ayarında full kutulu aksesuarları tam durumda max. 5 bin çekimde yağlanma ve focus problemi olmayan kesinlikle tamir görmemiş makinesi olup satmayı düşünen arkadaş varsa özel mesaj atsın. Gövdenin yanında Tokina 11-16mm, 50mm 1.8d, 85mm 1.8d de alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.