Şimdi Ara

Nikon D90 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
44.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece D90'ın gövdesinin fiyatı ne kadar?

Kampanyalı satan yer var mı?
  • merhabalar ben bugün Digipod-A-2541NP Profesyonel Tripod + PH-223 3-Way Head
    https://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2401 bu tripodun siparişini verdim yarın elimde olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokeri06 -- 22 Mayıs 2012; 22:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Arkadaşlar sadece D90'ın gövdesinin fiyatı ne kadar?

Kampanyalı satan yer var mı?

kardeş git doğubank tan al... gidipte mağazadan 1.5 kat para verme.... zaten elinden düşürdüğünde o verilen garanti bunu kapsamaz....

ben geçen yıl haziranda tek body olarak 900 dolara (kur 1.6tl civarıydı) aldım. kutusu da var.....

bu yıl nerelerde fiyat bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokeri06

merhabalar ben bugün Digipod-A-2541NP Profesyonel Tripod + PH-223 3-Way Head
    https://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2401 bu tripodun siparişini verdim yarın elimde olur heralde.

nasıl alet? kafa yapısı kalitelimi? bende alacağım ama uyduruk bişeyse vazgeçeyim. bir de ödemeyi karttanmı yaptınız? ve güvenli bir sitemi? kaç günde geldi kargo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

quote:

Orijinalden alıntı: gokeri06

merhabalar ben bugün Digipod-A-2541NP Profesyonel Tripod + PH-223 3-Way Head

nasıl alet? kafa yapısı kalitelimi? bende alacağım ama uyduruk bişeyse vazgeçeyim. bir de ödemeyi karttanmı yaptınız? ve güvenli bir sitemi? kaç günde geldi kargo?

hocam kafası sağlam ancak boya kalitesi biraz köt çabuk dökülecek gibi bir izlenim veriyor ama baya bi sağlam yani. Bacakları ise güven veriyor. diğer bi tripod seçerken dikkat edilecekler başlığı var ordan bakarsanız alanlar gayet memnun.

tek bir dezavantajı var oda bahsi geçen başlık takılı olduğu anda başlığın kollarından birini çıkartmanız gerekiyor. kılıfına yerleştirmek için.

• site güvenilir 24 saat olmadan elime ulaştı.
  • Bu konu baslarken ne kadar komik yorumlar yazilmis yahu. Onlari yazanlar hala ayni seyi dusunuyorlar mi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahaha aynı şeyi yazacaktım :D
    videokritik :D
  • ilk sayfalardaki video çekim özelliği ile ilgili yorumlar bomba
  • Fotoğrafçı olarak aranızda bulunuraktan elimdeki makineleri yeni satışa sunacağım ilgilenenler ve ya almak isteyenler irtibata geçebilirler.

Makina 3 ay kullanımlık tek bir çiziği ve sıyrığı yoktur.
    Spot makine veya yurtdışından gelme değildir.
    Faturası , 24 ay garantisi hala devam etmektedir.

Nikon D90 Body
    18-105mm VR Lens
    Koruma Çantası
    8 gb Sd Card
    Orjinal Kendi Bataryası ve Batarya Şarj Aparatı Dahilinde
    İlk gününden kalma kutuları kitapçıkları cd leri dahil herşeyi duruyor. Çok Titiz bir insan oldugumdan makineme çok iyi baktım sadece dış mekan çekimlerinde kullanılmıştır.

Nikon D80 Body
    18-135mm Lens
    4 gb Hafıza Kartı
    Orjinal Nikon şarz aleti
    Ekran Koruyucu Plastik Cam
    Saklama Çantası dahilinde diğer bi makine olarak ta satışa sunuyorum.

İstanbul içi. Elden görme ve inceleme imkanı vardır.
    Alıcılar olarak ürün kutusuna yerleştirilmiş bir şekilde size temin edelecektir...
    İyi Forumlar.

• Mesajım Bulunsun :)
  • en uygun nerden kaça alınır d90? alırken nelere dikkat etmeliyim arkdaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

en uygun nerden kaça alınır d90? alırken nelere dikkat etmeliyim arkdaslar?

Forumda d90 kullanıcı kulübü var mı bilmiyorum ama ben göremedim. Yardımcı olan da birkaç kişi var zaten. Nikontürk forumuna bakın isterseniz ben gördüm orada diye hatırlıyorum.Alacağınız makinenin garantisi olmasına ve shutter sayısına dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

en uygun nerden kaça alınır d90? alırken nelere dikkat etmeliyim arkdaslar?

Forumda d90 kullanıcı kulübü var mı bilmiyorum ama ben göremedim. Yardımcı olan da birkaç kişi var zaten. Nikontürk forumuna bakın isterseniz ben gördüm orada diye hatırlıyorum.Alacağınız makinenin garantisi olmasına ve shutter sayısına dikkat edin

tesekkurler
  • Arkadaşlar konu eskimiş , daha aktif bir d90 başlığı bulamadım. Kusura bakmayın , bir sorum var .

D5000 kullandım 1 yıl kadar. BKT yaparken seri çekime alıp basılı tutuyorduk o da 3 kare veriyordu farklı poz değerleriyle.
    D90 ı alıyorum seriye basıyorum BKT ye yine 3 fotoğraf alıyorum ama pozlamalar aynı.. BKT yi +/- 2 olarak ayarladım.
    Seri çekimin bir kaç değişik modu var bu alette , acaba onlarla mı alakalı yoksa farklı birşey mi gerek ?
  • Vay be tam 6 sene geçti ama hala makine kalitesiyle söz ettiriyor... Eos 450d 500 550 650 60d ile yarıştırıldı hala yarıştırılıyor da. Bugün bu kalitede alınacak bu fiyata en ucuz gövdedir.

• Bir DSLR makine almak istedim ve biraz araştırmadan sonra biraz uygun fiyata bularak 2008 yılında çıkmış D90 aldım.İlk sayfadaki yorumlarla son sayfalardaki yorumları okuyunca, D90 hakkındaki yorum farkları çok ilginç. Sanırım ilk sayfadakiler kullanmadan önce, son sayfadaki yorumlar kullanımdan sonraki yorumlar.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 16 Mart 2021; 18:25:58 >
  • canon çok model çıkarıyor nikona göre. benim gördüğüm teknısalardaki teşhir ürünleri sadece. lensleride kauçuk üzerinden plastik kelepçe ile sıktıkları için kauçukları baya bollaşmış oluyor.

• Aslında ben uygun bulduğum için aldım. Üç adet lensi de şimdilik her ihtiyacımı görüyor. Tabi aldıktan sonra biraz daha makineyle ilgili araştırma yapınca, Nikon'un çıkardığı en sorunsuz makinelerden biri olduğunu, perde sesinin en beğenilen makine olduğunu söylüyorlar. Ben de aldığımdan beri memnunum. Bulunduğum ortamda Nikon D5200 ve Canon 60D yi yakından inceleme şansım olduğu için, şahsen D90 nı D5200 e tercih ederim. Tabi 60D daha iyi ama ben dediğim gibi uygun bulduğumdan ve 60D ile aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünerek aldım. Biraz da bu iş maddi imkanlara bakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.