Şimdi Ara

Nikon D90 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
44.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen denk geliyor adam alıyor bakıyor ediyor beceremiyor satıyor makinayı ve çok uyguna 1500-1650 TL ye temiz setler oluyor.

Bazen şeytan dürtüyor sat kendi setini yat pusuya diye
  • d300 gövdelerin 1800-1900 liralara indiğini gördükçe beni de dürtmüyor değil
  • Bakın işte yeni bir ürün ve bu sabah gelir gelmez satıldı ürünün kim bilir yanında hangi lensler vardı.

Bu ilan sahte olabilir mi göstermelik?

Nikon D90
  • Refurbished olabilir diyeceğim ama bu fiyat hiç normal değil. Kesinlikle vardır bi sıkıntısı.
  • sahte olabilir ama göstermelik değil, dolandırmalık
  • selam arkadaslar ben d90 almayi dusunuyorum, dugunlerde fotograf ve kamera cekimi yapiyorum bana d90 icin ve yaptigim ise uygun bir lens onerebilrmisiniz ne aliyim. makinayi sifir alicam lensi fiyatina gore ikinci el yada sifir alicam yardimci olursaniz seviirim. lens profesyonel olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhname

selam arkadaslar ben d90 almayi dusunuyorum, dugunlerde fotograf ve kamera cekimi yapiyorum bana d90 icin ve yaptigim ise uygun bir lens onerebilrmisiniz ne aliyim. makinayi sifir alicam lensi fiyatina gore ikinci el yada sifir alicam yardimci olursaniz seviirim. lens profesyonel olsun.

düğün fotoğrafçılarının fotoğraf işinden pek anlamadıkları doğru mu?

makinanın 2. eli de oldukça pahalı olduğundan sıfır almak mantıklı. kit lensle çalışmayın. düğün fotoğraflarında ihtiyaç duyulan lensleri malesef bilmiyorum ama akıl yürüterek konuşursak, zoom ihtiyacınız çok oluyorsa 16-85 alın. 16-85 oldukça üst düzey bir zoom lens ve fiyatı 1000-1100 TL civarındadır.

• ewet Fotograf ikinci plande bende onceligim kamera ama montaj yaparken fotografta lazim oluyor filmin icine atiyorum ondan iyi bir makina almak istiyorum bilgilerin icin tesekkurler.
  • Profesyonel lens kavramını ilk defa duydum
  • ben buldum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Profesyonel lens kavramını ilk defa duydum

80-400 falan olabilir profesyonel lens...hani şu büyükler var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

quote:

Ucuna birde yaprak parasoley taktınmı tadından yenmez.Ayrıca büyük ve beyaz olmazsa olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stilll

quote:

Ucuna birde yaprak parasoley taktınmı tadından yenmez.Ayrıca büyük ve beyaz olmazsa olmaz

bileziği unuttun :d

• quote:

Orijinalden alıntı: byi

Bakın işte yeni bir ürün ve bu sabah gelir gelmez satıldı ürünün kim bilir yanında hangi lensler vardı.

Bu ilan sahte olabilir mi göstermelik?

Nikon D90

Şunu çok rahat söyleyebilirimki özellikle Sahibinden.com sitesinde piyasa fiyatından 100 TL düşük bir ürün gördüğünüzde bile 2 kez değil 5 kez düşünün..Özellikle bu ilan Alanya,Sinop,Bartın gibi elden alma imkanının düşük olduğu yerlerde ise dolandırıcı olma ihtimali %99..Diyeceksiniz ilan İstanbul'da , o taktikte belli ''ürünü çok kişi istiyor kapora gönderirsen sana rezerve ederim'...

• Valla sırf bu yüzden sahibinden birşey alırken sadece elden alıyorum.
    Bu formdan da 3-4 tane alım-satımım oldu çok şükür bir sorun yaşamadım
  • D90 almak isteyen varsa kendi makinamı satıyorum.

D90 18-105mm
    SB600 Flash
    Belkin Mini HDMI kablo
    NC 67 mm Filter
    Pil Şarj Makinası 4 Şarjlı Pil
  • arkadaşlar bu ilan çok garip. şu anki piyasaya göre makinenin fiyatı 2300 lerde. 500 liralık indirimi kimse yapmaz bu işin içinde bi bit yeniği var. Satıcıya mesaj attım cevap gelmedi

Nikon D90
  • Ben Vatan'dan tr garantili olarak 2.100'e almıştım 7-8 ay önce.
  • Bende 2 ay önce sıfır aldım çok güzel bir makine her yönüyle.birde arkadaşlar tavsiye ettiğiniz tripod markası var mı ?

ayrıca makro lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

Bende 2 ay önce sıfır aldım çok güzel bir makine her yönüyle.birde arkadaşlar tavsiye ettiğiniz tripod markası var mı ?

ayrıca makro lens

cullman ın tripodlarına bak derim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.