Bazen denk geliyor adam alıyor bakıyor ediyor beceremiyor satıyor makinayı ve çok uyguna 1500-1650 TL ye temiz setler oluyor.
Bazen şeytan dürtüyor sat kendi setini yat pusuya diye
d300 gövdelerin 1800-1900 liralara indiğini gördükçe beni de dürtmüyor değil
Bakın işte yeni bir ürün ve bu sabah gelir gelmez satıldı ürünün kim bilir yanında hangi lensler vardı.
Bu ilan sahte olabilir mi göstermelik?
Refurbished olabilir diyeceğim ama bu fiyat hiç normal değil. Kesinlikle vardır bi sıkıntısı.
sahte olabilir ama göstermelik değil, dolandırmalık
selam arkadaslar ben d90 almayi dusunuyorum, dugunlerde fotograf ve kamera cekimi yapiyorum bana d90 icin ve yaptigim ise uygun bir lens onerebilrmisiniz ne aliyim. makinayi sifir alicam lensi fiyatina gore ikinci el yada sifir alicam yardimci olursaniz seviirim. lens profesyonel olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhname
selam arkadaslar ben d90 almayi dusunuyorum, dugunlerde fotograf ve kamera cekimi yapiyorum bana d90 icin ve yaptigim ise uygun bir lens onerebilrmisiniz ne aliyim. makinayi sifir alicam lensi fiyatina gore ikinci el yada sifir alicam yardimci olursaniz seviirim. lens profesyonel olsun.
düğün fotoğrafçılarının fotoğraf işinden pek anlamadıkları doğru mu?
makinanın 2. eli de oldukça pahalı olduğundan sıfır almak mantıklı. kit lensle çalışmayın. düğün fotoğraflarında ihtiyaç duyulan lensleri malesef bilmiyorum ama akıl yürüterek konuşursak, zoom ihtiyacınız çok oluyorsa 16-85 alın. 16-85 oldukça üst düzey bir zoom lens ve fiyatı 1000-1100 TL civarındadır.
ewet Fotograf ikinci plande bende onceligim kamera ama montaj yaparken fotografta lazim oluyor filmin icine atiyorum ondan iyi bir makina almak istiyorum bilgilerin icin tesekkurler.
Profesyonel lens kavramını ilk defa duydum
ben buldum:)
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
80-400 falan olabilir profesyonel lens...hani şu büyükler var ya
quote:
Orijinalden alıntı: stilll
quote:
Ucuna birde yaprak parasoley taktınmı tadından yenmez.Ayrıca büyük ve beyaz olmazsa olmaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: stilll
quote:
Ucuna birde yaprak parasoley taktınmı tadından yenmez.Ayrıca büyük ve beyaz olmazsa olmaz
bileziği unuttun :d
quote:
Orijinalden alıntı: byi
Bakın işte yeni bir ürün ve bu sabah gelir gelmez satıldı ürünün kim bilir yanında hangi lensler vardı.
Bu ilan sahte olabilir mi göstermelik?
Şunu çok rahat söyleyebilirimki özellikle Sahibinden.com sitesinde piyasa fiyatından 100 TL düşük bir ürün gördüğünüzde bile 2 kez değil 5 kez düşünün..Özellikle bu ilan Alanya,Sinop,Bartın gibi elden alma imkanının düşük olduğu yerlerde ise dolandırıcı olma ihtimali %99..Diyeceksiniz ilan İstanbul'da , o taktikte belli ''ürünü çok kişi istiyor kapora gönderirsen sana rezerve ederim'...
Valla sırf bu yüzden sahibinden birşey alırken sadece elden alıyorum. Bu formdan da 3-4 tane alım-satımım oldu çok şükür bir sorun yaşamadım
D90 almak isteyen varsa kendi makinamı satıyorum.
D90 18-105mm SB600 Flash Belkin Mini HDMI kablo NC 67 mm Filter Pil Şarj Makinası 4 Şarjlı Pil
arkadaşlar bu ilan çok garip. şu anki piyasaya göre makinenin fiyatı 2300 lerde. 500 liralık indirimi kimse yapmaz bu işin içinde bi bit yeniği var. Satıcıya mesaj attım cevap gelmedi
Ben Vatan'dan tr garantili olarak 2.100'e almıştım 7-8 ay önce.
Bende 2 ay önce sıfır aldım çok güzel bir makine her yönüyle.birde arkadaşlar tavsiye ettiğiniz tripod markası var mı ?
ayrıca makro lens
quote:
Orijinalden alıntı: SERSAN
Bende 2 ay önce sıfır aldım çok güzel bir makine her yönüyle.birde arkadaşlar tavsiye ettiğiniz tripod markası var mı ?