Şimdi Ara

Nikon D90 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
44.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goksel_k

Bugün bile mağazalarda sıfır D-90 satılıyor. Bunun çağdaşı olan benim yaşlı Pentax k20d adı hatırlanmıyor bile.
    Bu makinenin vazgeçilmez bir özelliği mi var bu kadar uzun süredir satılmasını sağlayan.
    Yoksa satılamadığı için yıllardır hep aynı makineyi mi görüyoruz vitrinde.
    Ya da zamanında stokları fazla abarttılar da sat sat bitmiyor mu?

Orta sınıf bir body ve Canon'dan çok daha keskin kit lensler.
    Bu yüzden D90 hesaplı ve iyi bir tercih olarak karşımıza çıkıyor.

D7000 mesela o sükseyi hiç yapamadı ve yapamayacakta görünüyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksel_k

Bugün bile mağazalarda sıfır D-90 satılıyor. Bunun çağdaşı olan benim yaşlı Pentax k20d adı hatırlanmıyor bile.
    Bu makinenin vazgeçilmez bir özelliği mi var bu kadar uzun süredir satılmasını sağlayan.
    Yoksa satılamadığı için yıllardır hep aynı makineyi mi görüyoruz vitrinde.
    Ya da zamanında stokları fazla abarttılar da sat sat bitmiyor mu?

D90 çok sayıda insana ulaşıp 'efsane' konumuna yükseldiği için olsa gerek. D7000 ve D7100'den oldukça geri olmasına rağmen hala bu kameraların toplamından fazla biliniyor.

Muhakkak Nikon'un da işine geliyordur bu. Eski bir modelini hala neredeyse aynı fiyatından satabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir D90 ım var ve üretiminin 2012 de bitmiş olduğunu yeni öğrendim. Saçma gelecek ama en yakın arkadaşımı mezara koymuş gibiyim şu an

• Arkadaşlar sadece 3800 shutter da olan ve sadece tatile giderken kullanmaya fırsatım olan makinam Nikon D90 +18-105 lensi + tirpod + çanta + UV lensi satılıktır. Herhangi bir kusuru yoktur ve bugüne kadar tamiri hiç olmadı isteyenler mesaj atabilirler. Fiyat 1350 TL. düşünmekteyim. Makina sıfır gibi herkese keyifli günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gknltnr -- 16 Aralık 2014; 22:31:42 >
  • Digital ekranında error veriyor,

Lensi iyice temizledim, olmuyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.