Şimdi Ara

Nikon d90 (18-105vr) dslr makinami satmayi dusunuyor ve yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta bahsettiğim üzere aldigimdan beri fazla kullanmadigim, son zamanlarda hic kullanmadigim makinami elden çıkartmak istiyorum. öncelikle shutter sayısı" na nasıl bakıldığıni da anlatirsaniz iyi olur çünkü bilmiyorum. Shutter sayısının bir hayli az olduğu ve makina da tek bir çizik dahi olmadığı göze alındığında ne fiyat cekmeliyim ???
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 21 Mayıs 2016; 9:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1300-1500 arası fiyatı var şuan d90'ların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

1300-1500 arası fiyatı var şuan d90'ların

Cevap için tesekkur ederim.

Shutter sayım : 13.815 miş.

Bu mesaja eklenen görseller:

Nikon d90 (18-105vr) dslr makinami satmayi dusunuyor ve yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

1300-1500 arası fiyatı var şuan d90'ların

Cevap için tesekkur ederim.

Shutter sayım : 13.815 miş.

Bu mesaja eklenen görseller:

her ne kadar gövdesi güzel sağlam, kaliteli cihaz olsada d90 kullananlar "efsane" diye hitap etsede fullhd çekemeyen,videoda otofokus yapamayan bir efsane sonuçta teknolojide efsane dediğimiz şey aslında artık kullanılmayan, eskimiş, tedaviden kalkmış demektir kullanmıyorsan sat gitsin sonuçta 8-9 senelik eski bir teknoloji ile üretilmiş cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.