Şimdi Ara

nikon d90 d300 yardım lütfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkdaşlar Acele bi yardıma ihtiyaçım war bi arkadaşım d90 da motor fln war makinede lens alırken ucuza alırsın demişti.ama şimdi d300 aklıma girdi onda motor warmı. ben anlamam bu konulardan motor nedir onu bile fazla bilmem . ama nikon d300 kullan bi arkdaş ondada motor warmı bi yardımcı olursa sevinirim.Warsa eğer gidip alıcam yeter artık.. :( bide yoksa lensler ne kadar ortalama bi fiyat yazarsa sevinirim.18.55 lensle alcam 18.105 iimiş galiba en basitinden motorsuzsa bu lensin fiyatı nedir motorluysa nedir ? tşkkür ederim şimdiden.

evet mesela sana önerilerim aşağıda sıralıyorum
    1- motor vardır ya makinede yada lenste
    2-eğer makinede öotor varsa her lensi o makineye takabilirsin ki bu sanıyorum 5100 de yok
    3-ozaman 5100 için alacağın her lens mutlaka motorlu olmalıdır
    4-motorlu lensler epey pahalıdır
    5-eğer makineyi motorlu alırsan ki bu d90 da var
    6-ozaman d 90 a alacağın lensler motorlu lenslere göre daha ucuzdur
    7-yani motor için eğer makineyi motorlu alırsan bir kere masraf yaparsın
    8-ama makineyi motorsuz alırsah her lensi motorlu alıp daha fazla para ödersin
    bu şekilde bi bi öneri yapmıştı 5100 için ama biraz pahalı geldi o :(

• D300 modelinde motor vardır.Eğer yazıda bir yanlışlık varsa D3000 modelinde yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

D300 modelinde motor vardır.Eğer yazıda bir yanlışlık varsa D3000 modelinde yoktur

tşkkür ederim... d300 de makine , son bi sorum olcak buna her lens olur galiba ? olursada 18.55 war üstünde 18 105 alsam ne kadardır :D
  • Yanlız şunları anlayamadım.

Öncelikle diğer konu varken neden buradan yazdınız

Diğer konuda D90 pahalı geldi D300 düşünüyorum yazmışsınız.D300 çok daha üstün ve pahalı makinedir.D3000 olmadığına eminmisizin.?
  • bir cok objektif firmasi artik af motorlu objektif uretmeye basladi yani eğer eski d serisi lenslerden kullanacaksiniz alin ama g serisi lensler daha kaliteli ve ed elementle yer yer nano kristal kaplamalara sahiptir bu tip lensler kullanacaksanizda body de motora ihtiyaç yoktur ama boyle bir farki daha idrak edemeden meblagsi bu kadar yuksek bir makina almak ne kadar dogru ? umarim iciniz rahat bir sekilde kullanacaginiz bir modelde karar kilarsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon Powershot a2200 İyi mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.