Şimdi Ara

Nikon L110 mu Canon Sx120 mi Yoksa Sony Tx7 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Ürünlerden birini almayı düşünüyorum ama fazla bi bilgim olmadıgı için karar veremedim yardım edermisiniz Lütfen

• Yokmu yardımcı oLabiLecek kimse :(
  • Nikon'u direk ele, ben Canon derim...
  • Sony nasL snce ?
  • Bakalım nasılmış... tip olarak mı ilgini çekti sony ?
    -
    Valla ben şu fotoğrafı gördükten sonra bu Tx7 den köşe bucak kaçardım !
    tıkla bak
    -
    Diğer örnek fotoğraflarına da bakın Tx7'nin -http://www.robinchung.com/articles/reviews/sonycybershottx7page4.html
    -
    ...ve kesinlikle Canon bu 3'ü arasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Aralık 2010; 22:09:23 >

• tx7 de canondan farklı olarak hd video olayı var, sweep panoroma özelliği de mevcut. sony sahip ama diyafram değerleri açısından canon biraz daha önde. daha geniş açıya ama bu fiyatlara alınabilecek daha iyi makinalar mevcut bence. bütçeni söylersen daha iyi olabilir belki..
  • en fazLa 700 Tl lik bi makina arıyorum gözüme carpan modeLLer bunLar ama bu işi biLenLerin görüşLeri daha önemLi tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmm... bütçeni söyledin iş değişti... Yine de bak, yukarıdaki gönderime link ekledim. 700 liraya daha iyi bir makina alırsın sanırım Canon Sx 120'den... Panasonic Tz8,10 da çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Aralık 2010; 22:13:21 >
  • 800e falan daha iyi bi makine oLursa butcemi biraz zorLayabiLirim tabi verdiğim paraya deycek bi makine oLursa (: para bosuna gtms oLmasn sncta (:
  • garantili olması şart değilse o fiyata harika makinalar alınabilir, canon g11-g12 veya panasonic lx3-lx5 e bakabilirsiniz.
  • ikinci el makinalardan korkuyorum acıkcası o yuzden soguk bakıyorum biraz
  • makina 2. el değil, yine sıfır olucak ancak bu spot ürünler garantili değil sadece, ya da bazı yerlerde 1 yıl garanti verebiliyorlar. fiyat farkı çok bariz, spot almanızı öneririm.

örneğin:
    http://www.bizamerikadayiz.com/Panasonic-DMC-LX3,PR-485.html
  • Panasonic Fz38 nasıl sizce ? Vatan da 800 Lira degermi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bruak00 -- 4 Aralık 2010; 22:34:01 >
  • kompakt ve dslr like makinaların çoğu ufak sensörlüdür ( 1/2.33 ) açıkçası yazdığınız makinalar lcd ekranda çok iyi gösterir ama bilgisayara atıp baktığınızda işler değişir heleki dslr-like makinalara 25-30xoptik zoom ve 12-14mp koyuyolarya ona bitiyorum işte 800-900 lira olmasıda cabası kompakt ve like makinalar arasında fotoğraf kalitesi üst düzeyde ve iyi bir renk sunumu veren makina istiyorsanız M@rvelous ' un dediği gibi spot lx3 veya g11 alabilirsiniz ama garantili olucaksa Fujifilm F200 ve S200 modellerini inceleyin büyük sensörleri ( 1/1.6 ccd ) ile öne çıkıyorlar hizlial.com sitesinde F200 455 lira gibi harika bir fiyatı var ayrıca manuel kiplerede sahip bir makina manuel kipleri kullanırsanız ilerde DSLR almak isteyeceksiniz f200 veya diğer manuel kipli like ve kompakt makinalar size yetmeyecektir belli bir süre sonra

seçimlerinizde kolay gelsin iyi geceler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.