Bildirim
Nikon Makine önerisi!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Panasonic FZ35/38 -
quote:
Orijinalden alıntı: Gafthi_g
Panasonic FZ35/38
yok illa nikon olacak diyor -
Kompakt mı istiyor, DSLR mi?
Kompakt istiyorsa Nikonu burda pek tavsiye eden olmaz.
DSLR kullanabilirse Nikon D90 rahatlıkla tavsiye edersin. -
Kompakt ne oluyor DSLR ne oluyor. Onunda benim gibi bildiğini sanmıyorum -
fotoğrafın yanısıra video da çekmek istiyorsa "nikon d90" en uygunudur.. -
Kardeş kompakt, küçük boyutta, cepte veya elde taşınması kolay, objektifi değişmeyen, genelde basçek şeklinde çok fazla ayar gerektirmeyen makinadır. Büyük ihtimal sayın albayım bundan istiyordur.
DSLR'ye gelince, profesyonel veya amatörce fotoğrafçılık yapanların kullandığı, iyi bir fotoğrafçılık bilgisi gerektiren, büyük boyutta ve objektifi değişebilen makina oluyor.
Daha önce yazdığım gibi kompakt makinada ben Nikon tavsiye etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 23 Mart 2010; 1:42:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: d@yw4lk3r
Kompakt ne oluyor DSLR ne oluyor. Onunda benim gibi bildiğini sanmıyorum
siz anlamıyor komutan anlamıyorzorrrrrrrrr -
anladım. bu bilgiler için çok teşekkür ederim. önce ne istediğini öğrenmek lazım. nikon diye duyup araştır emri alınca mecburen bakıyoruz soruyoruz. askerlik zor valla bitsede gitsek -
quote:
-
Komutandan ne çekmek istediğini (hatıra, manzara, portre, kuş, makro vs) ve ne boyutta bir cihaz istediğini öğren, kompakt istiyorsa, ki muhtemelen öyledir, o zaman tekrar yardımcı olur burada herkes.
Hayırlı tezkereler bu arada -
beyler adama sordum. bana fotoğraf makinesi olarak anlattığı şeyin aslında dijital kamera olduğunu öğrendim. yani aslında başından beri kamera almak istiyormuş fakat ona göre kamerayla fotoğraf makinesi aynı şey. bu acı gerçeği geçde olsa öğrendim. neyse bu saatten sonra kamera araştırmaya başlıcaz. herkese teşekkürler. -
quote:
Arkadaşlar şu an askerim ve acil olarak albaya bir makina önermem gerekiyor. Kendisi bana fotoğraf çekeceği, ve cok kaliteli video cekebileceği bir model söylememi istedi. bende fotoğraf makinasından hic anlamam. bana acil 1-2 model önerisi yapabilirseniz sevinirim üstadlar.
elinin altın google var,tıklayıverde bak neler var neler -
bence d40 başlangıç için iyi bir seçim olabilir.
hem ucuz hem kaliteli.... -
quote:
beyler adama sordum. bana fotoğraf makinesi olarak anlattığı şeyin aslında dijital kamera olduğunu öğrendim. yani aslında başından beri kamera almak istiyormuş fakat ona göre kamerayla fotoğraf makinesi aynı şey. bu acı gerçeği geçde olsa öğrendim. neyse bu saatten sonra kamera araştırmaya başlıcaz. herkese teşekkürler.
adam ne aradaığını bilmiyor.. senin kamera-fotoğrafla ilgin yok sana danışıyor.. neden? ne iştir anlamış değilim
quote:
Orijinalden alıntı: netün
quote:
siz anlamıyor komutan anlamıyorzorrrrrrrrr
netün gece gece çok güldürdün beni.. Allahta seni güldürsün inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 23 Mart 2010; 1:18:37 >
-
bence adam sıyırmış tabe o kadar yıl askeriyede olmak kolay olmasa gerek bence sen o adama ne götürürsen kamera diye yutturursun yaa -
Nikon d90
http://www.gittigidiyor.com/main/gunun_firsat_urunleri.php?productNo=25542976
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okn_83 -- 23 Mart 2010; 10:28:27 > -
albay ergenekoncumu?nikon ve ergenekon
son 3 harfe dikkat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X