Şimdi Ara

Nillkin Kablosuz Şarj Cihazları Yeniden Stokta (30-40₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki konu, ürünlerin stokları tükendiği ve diğer satıcıların fiyatları yüksek olduğu için biten sıcak fırsatlar bölümüne taşınmış arkadaşlar. Hepsiburada sitesinde yeniden stok girilmiş ve Magic Disk 3 modeli 30 ₺, Magic Disk 4 modeli 40 ₺ fiyatla satılıyor. İhtiyacı olan arkadaşlarımızın faydalanması için yeni bir konu açıyorum.

Hepsiburada sitesinde Magic Disk şeklinde arama yaparak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Asıl konu burada:https://forum.donanimhaber.com/nillkin-kablosuz-sarj-cihazi-magic-disk-3-30-magic-disk-4-40--141386799

quote:

Magic Disk 3 modelini bir arkadaş için aldık. Malzeme kalitesi ve ağırlık olarak kaliteli hissiyatı veren bir cihaz. Qi sertifikalı ve 10W hızlı şarj destekliyor. İçinden çıkan kablo yine Nillkin marka, normal kalınlıkta ve yumuşak, kırılma yapmayacak gibi görünüyor. Bazı cihazlardan çıkan gibi markasız, kısa, sert kablolardan değil. Bilmeyenler için söyleyelim, Nillkin de tıpkı Baseus veya Ugreen gibi Çin'in kaliteli markalarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halacoglu -- 30 Aralık 2019; 20:35:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nillkin Kablosuz Şarj Cihazları Yeniden Stokta (30-40₺)
  • Hata var 69

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmiş
  • Bu tür cihazlar telefonda kılıf varken hızlı şarj edebiliyor mu?
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Çok kalın bir kılıf yoksa eder hocam. Mi 9 ile Spigen Rugged Armor takılı bir şekilde denemiştik, sorun olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazonda 3: 49 - 4: 59
    iphone 11 için fark var mı? Fark tasarım mı ? işlevde fark var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

amazonda 3: 49 - 4: 59
    iphone 11 için fark var mı? Fark tasarım mı ? işlevde fark var mı?
    bulamadım o fiyatları zahmet olmazsa gönderebilir misiniz, hepsiburada yı kaçırmıştım buradan alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oshkosh -- 31 Aralık 2019; 11:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshkosh

bulamadım o fiyatları zahmet olmazsa gönderebilir misiniz, hepsiburada yı kaçırmıştım buradan alayım

Alıntıları Göster

bu arada yanlış söylemişim 69 muş

49

• Ben bunlari pahali aletler saniyodum gayet iyiymis fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.