Şimdi Ara

Ninja mı ? Shaman mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yeni başladım fakat henüz karar vermedim char olarak ninja mı ? tavsiye edersiniz yoksa shaman mı birde avantajları , dezavantajları kısaca söylerseniz en azından fikir edinmiş olurum..

birde ninja olursa stat ve skiller ne şekilde olmalı(dagger için)

shaman olunursa stat ve skiller ne şekilde olmalı ( daha iyi vurması için)

şimdiden teşşekürler

• Bu dediklerini okurken anladım ki charı pvp için açmayı düşünüyorsun . o zaman shaman işe yaramaz shaman ne kadar da mage olsa ve başka oyunlarda mage iyi olsa da Metin2 de shaman sadece buffer olarak kullanılır . Biri iyileştirmeci adama hp basar diğeri kritikci adama kritik koruma gibi bufflar verir. Vuruş ve alan skilleri fazla işe yaramaz.

Ninja aç derim .

İlk önce statü puanlarına geçelim…
    2 dex – 1 vit şenlinde gidin diyor herkes. Fakat ben bu taktiği yanlış buluyorum. Aslında stillini doğru fakat ezbere yönelişini yanlış buluyorum. Benim önerdiğim taktik şöyle: ilk önce 2 dex – 1 vit deneyin. Ve kendi seviyenizdeki canavarların yanına gidin. Kesmeye başlayın. Eyer hissedilebilecek bir şekilde can alıyorsa ve çok kırmızı iksir harcıyorsak vit eksik demektir. Biraz daha fazla vit basmanız gerekir. Fakat atak yapamıyorsanız hemen dex puanlarınızı biraz daha yükseltin derim. Bunu böyle sürdürün. Bir zaman sonra dex full olacaktır. O zaman ise str puanlarımıza ufaktan başlamamız gerekir. 2 vit – 1 str gidin. Ezbere gitmek burada da hata yaratır. Fakat vit fazla beklemeye gelmez full olmak ister biran önce. Sizde öyle yapın. Zaten dex ile vit full derecesine gelince işiniz daha da kolaylaşıyor. Karakteriniz yenilmez bir ninjaya dönüşüyor. Tabi itemleriniz de burada çok önemli. İki önemli şeyi yani dex ve vit puanlarınızı full yapınca sadece str verin. Sonrasını zaten getirirsiniz.

Skill durumuna geçmeden önce, skill master zamanından biraz bahsetmeliyim.
    Herkesin master zamanını, hangi levelde olacağını bilmesi gerek.
    Hesaplaması aslında kolay. Aralarındaki örüntüyü bulmamız gerek.
    Master yapacağımız skille yoğunlaşarak diğerlerine sadece 1’er puan verdiğimiz zaman master zamanları şöyle olur:

1. Master: Max. 25, min. 22 levelleri arasında gerçekleşir.

2. Master: Max. 44, min. 38 levelleri arasında gerçekleşir.

3. Master: Max. 63, min. 54 levelleri arasında gerçekleşir.

4. Master: Max. 82, min. 70 levelleri arasında gerçekleşir.

5. Master: Max. 101, min. 86 levelleri arasında gerçekleşir.

Master zamanını öğrendiğimize göre şimdi skill master sırasına geçelim…
    İlk önce hepsine 1’er puan verin.
    En iyi atak yapabileceğiniz skill 3 tane vardır. Bunlar; Bıçak çevirme, Suikast ve Hızlı saldırıdır. Aslında ilk 2 master sırası önemli değildir çünkü 2 masterı kolayca açabiliriz. Tabi herkesin bir görüşü vardır. Bence ilk önce “Bıçak Çevirme” skilline yönelmemiz gerekir. Çünkü atak derecesi gerçekten çok büyüktür. Bazıları suikastı 1. master yapıyorlar çabuk doluyor diye. Şöyle düşünün hızlı ama küçük mü vurmak iyidir yoksa vurduğu yeri göçerten tipte atak yapmak mı iyidir? Bence ikincisi. Bunun için ilk önce Bıçak Çevirme master yapılmalıdır. 2. olarak suikastı master haline getirebilirsiniz. İlk başta da söylediğim gibi Bıçak çevirme, Suikast ve Hızlı saldırı ilk önce master haline getirilecek 3 skilldir. Geriye sadece Hızlı saldırı kalıyor. Ve sizde onu master yapın. Sonra da sırasıyla zehirli bulut ve kamuflaja yönelebilirsiniz.

ALINTIDIR .

• Şaman destek chardır . Ninja hep okla çekip deestek olabilir hem de tek başına kasabilir
  • şaman kasması en sıkıcı karakterlerden biri bence grup üyelerini kutsama felan uğraştırıcı
  • PvP için kasmak istiyorsan arkadaşları dinleme. Ya Okçu Ninja aç. [KaraBüyü ile başa cıkan tek karakter] Veya iyileştirme şaman aç. İyileştirmeni G açtıktan sonra ws de karşında kimse durmaz.
  • teşşekürler arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oldu

birde acaba Ninja Okçu mu ? yoksa Dagger mi daha etkili pvp'de ?..

birde normal savaşçılara karşı dagger'cının şansı nedir?
  • iyilestirmeci shaman iyidir..

iyilestirme m1 iken ben 31 lvl ninjayı yatırdım 21 levelim ninjada +9 syh +7 koyu kırmızı filan

benim en iyi itemim +8 turna kanadı

adamı ezmiştim.

35 - kimse bana dokunamıyordu

sonraki masteri şimşek atma gittim çünkü grand yapacak kadar bk vardı

g1 oldu

sonra önümde kimse duramadı -50

ki ben 38 lvl itemleri ezme bir shamanım

şamanlar zamanla çok güçlü olur..

bi arkadaş diğer oyundaki gibi değil burda shaman güçsüz demiş..

kimseye katılma.. metin2 de shamanlar çok güçlü olur zaten efsunları genelde suraya göre olur adamların şamanı plana katmazlar ve skillde ne yazıyorsa onu indirirsin veya daha fazlasını

ve bkları ucuz oldugundan grand yapmak kolaydır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 14 Eylül 2009; 9:21:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Dark Souls çok mu zor ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyileştirmeci de iyi sayılır ama kasmak zordur.

Bakınız burda bir video var iyileştirmeci bir shaman 2 tane savaşcıyla pvp yapıyor .
    Sonucu siz görün.

Bu arada BeogalogeoL da banlanmış

• Pvp'de Shaman normalde ninja bıçakçı olanından
  • item olduktan sonra sura da acarsın /ninja da shamanda onemli olan gerekli itemleri efsunları yakalamak..

bu arada belirtmek isterim ki ; iyileştirmeci 1 şaman ileri seviyelerde yenilmez hale gelir.
    *kitapları ucuz /itemleri ucuz / kimse samana karşı taş/kalkan kullanmaz

özetle saman ilerleyen levellarda can yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dium12

item olduktan sonra sura da acarsın /ninja da shamanda onemli olan gerekli itemleri efsunları yakalamak..

bu arada belirtmek isterim ki ; iyileştirmeci 1 şaman ileri seviyelerde yenilmez hale gelir.

Sadece item degil bu saydıgın 3 karakter, savaşcısız yapamaz . Kendimden biliyorum Ergenekonda +9 sura dolunayı +9 abanoz +9 kask +9 gümüş ve çok güzel efsunlu itemlerim vardı ve bu itemlere sayılı kişiler sahipti . Sura idim ama arkadaşım ban yiyince tek başıma kaldım ve tek başıma da kasamadım. Yaptıgım şey charı gidip satmaktı.
    Neden tek başıma kasamadım çünkü mob keserken yaptıgın para pot almana yetmiyordu sura olunca mavi pot da çok gidiyordu ve mavi potlarda çok pahalıydı anladın sanırım beni .

• İyileştirme Shaman ya da Okçu Ninja aç derim
  • şimdi şöyle anlatayım;

Ninjayı kasmak için savascıya gerek yok ( kendim ninjayım-86 lvl ) bir gün olsun kimseye kendimi kastırmadım.

Shaman olarak da bildigim ve sadece kendi kasan shamanlar var ki aslında shamanın ezik bir yanını göremiyorum ben hem 3 saldırı 3 destek yetenegi olan bir char bence savascı veya ninjadan daha rahat kasar.

Okçu ninja da tek kasabilir

öncelikle sunu iyi bilmek gerek evet sura mavi potu kasarken cok harcar ve katta düşen itemler bile bunu karşılmaya yetmeyebilir. Ama çözüm her zaman var bu oyunda acarsın 23-28 lvl arası yan char madalyon/dolunay dusurur satarsın

ben ninjayı ilk actıgımda Pitayada server 1. 75 LVL dı ama ben server acıldıgından buyana o serverdayım hep dolunay/madalyon dusurdum /tas kestim
    yaklaık 2-3 ay sonrada ana charı actım ( su an hala madalyon ve dolu dusurme charım 30 lvl da )

charı actıgımda yeterince param vardı ve cok rahat yurudum

Eğer sura ile 2 saat kasıcaksan 1 saat de madalyon dusur

** Okçu ninja tek kasar: dönüşüm yararlı bir yetenektir.

• Pvp de olsun Pve de olsun hiç farketmez iteme bakar varsa itemin dizersin charına herkesi keser
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

item olduktan sonra sura da acarsın /ninja da shamanda onemli olan gerekli itemleri efsunları yakalamak..

Sadece item degil bu saydıgın 3 karakter, savaşcısız yapamaz . Kendimden biliyorum Ergenekonda +9 sura dolunayı +9 abanoz +9 kask +9 gümüş ve çok güzel efsunlu itemlerim vardı ve bu itemlere sayılı kişiler sahipti . Sura idim ama arkadaşım ban yiyince tek başıma kaldım ve tek başıma da kasamadım. Yaptıgım şey charı gidip satmaktı.
    Neden tek başıma kasamadım çünkü mob keserken yaptıgın para pot almana yetmiyordu sura olunca mavi pot da çok gidiyordu ve mavi potlarda çok pahalıydı anladın sanırım beni .

surayı kasmasını bilmiyorsan satman iyi olmuş öyle pat küt büyüyle dalacaksan hiç oynama

• quote:

işte bütün mesele bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 18 Eylül 2009; 17:28:00 >
  • arkadaşım sana şöyle diyeyim şamanın atk azdır ama az vurur tamam fakat eğer iyileştirmeyse kolay kolayda yatmaz.

at üstünden +9 20 30 ortalamalı antikle hiçte az vurmaz tabi ki de.

bu iyileştirmeyi daha önce nasıl keşfedememişim diyorum çok zevkli bir char kasması zor ama onu kasmak bile zevk verişyor insana.

tam yatacaksın hop bir heal. hp full.

güzel char ya itemde varsa savunma falan. millet iyice şaşırır "aaa şaman yendi la" gibi.

ama gruplara fazla almıyorlar sanırım kritikçi arıyorlar ki bence healer en gereklisi pot masrafını %90 lara kadar indiriyor eğer gzl bir yerde kasılıyorsa.

ama yine de bunun healinden vazgeçemem. tam diyorum pot bitti ya da pot bassamda hp almış başını gidiyor heale basınca çoğu doluyor.

şamandan şaşma ninjanın zehri varsa şamanın iyileştirmesi var.

:)
  • ninja dagger akar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.