Şimdi Ara

nintendo dsi nete nasıl girilir?wep,wpa,wpa2 nedir,nerden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nintendo dsi ım var ve kablosuz modemimle internete bağlanmak istiyorum."search for an access point" e basınca çıkanlardan kendi modemimi buldum ama yanında altın renkli bir kilit işareti var girince de wpa 2 şifresi istiyo internetin şifresini falan girdim olmadı o değilmiş diğer adreslere bağlanmak istedim onlarda da wep ve wpa adlı şifreler vardı bunlar nedir kendi wpa 2 şifresi nasıl bulabilirim lütfen yardım edin dsi ımdan internete giremiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slifer-obelisk-ra -- 17 Haziran 2009; 20:05:28 >

• Şimdi DSi WPA'yı destekliyor fakat oyunlar sadece WEP destekliyor.
    Bu yüzden öncelikle bağlantını WEP'e çevir.

Ardından DSi Settings kısmına gir.
    Internet kısmına gel.Orada 3 seçenek var birine tıkla ve kendi modemini kaydet.
    Tamamdır.
  • O modemini kaydetme de şöyle olacak.3 slottan istediğine gir, ayarların bulunduğu menüde en yukarda SSID var oraya modeminin adını yaz(modelini değil kendi koyduğun ahmet mehmet gibi adı) sonra altındaki wep key yazan yere modemin şifresini yaz.Son olarakta başında tüm auto olan şıklara yes de(zaten 2 tane var).Bir de test connection yap sağlam olsun.Save leyip çıkarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.R.I.SH

O modemini kaydetme de şöyle olacak.3 slottan istediğine gir, ayarların bulunduğu menüde en yukarda SSID var oraya modeminin adını yaz(modelini değil kendi koyduğun ahmet mehmet gibi adı) sonra altındaki wep key yazan yere modemin şifresini yaz.Son olarakta başında tüm auto olan şıklara yes de(zaten 2 tane var).Bir de test connection yap sağlam olsun.Save leyip çıkarsın

Hayır yanlış anlamışsın. :)
    DSi'da durum farklı oyun gerekmeden internet ayarlarını yapabiliyosun.
    Daha kapsamlı olduğu için hemen bulup hallediyo.
  • peki ayarı nasıl wep e çeviricem yani wep şifremi nasıl bulucam? modem şifreli geldi zaten ben hiç şifre falan koymadım o yüzden şifremi değiştirmem lazım ama bilmiyorum nasıl olucağını. şifremi bilmediğim için de dsi da internete giremiyorum. yani bu şifreyi nasıl değiştiririm nerden bululrum biri söyleyebilirmi?
  • şifre admin falan olabilir.
    pek emin değilim ama bilgisayarından modem'ine bağlanman lazım.
    atıyorum 192.168......
    oradan ayarlıyordun herşeyi,en azından benim modem öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.