hocam yaptim çok teşekkür ederim. bişey sorucam db installerdan yükleme yaparken updateler ile birlikte topluca yükleyebilir miyim oyunları peki? mesela pokemon scarlet klasörü var içinde ana oyun dlc ve update var. komple klasorü seçsem hepsini yüklermi aynı anda yoksa tek tek mi yapmalıyım? |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (155. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne demek hocam
Tek tek yapmak daha sağlıklı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, yeni bir çipli NS kullanıcısıyım. Aleti ve sistemi kendi başıma çözmeye çalışıyorum. Bende Albüm kısmında DBI diye bir uygulama yok, bunu nasıl ekleyebilirim? Ayrıca buraya başka hangi uygulamaları yüklemek gerekir?
-
çok sağolasın
-
-
Mario brothership sildim rahatladım geçilemiyor animasyonlar iyi ki çipli kullanıyorum para verseydim şu oyuna kafayı yerdim ki mario diye alırdım
Şimdi sadece indirmek için harcadığım emeğe ve zamana acıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 21 Kasım 2024; 22:18:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Witcher 3 Wild Hunt - Complete Edition (RU) [NSZ] versiyonunu indirip kurdum resmi Türkçe dil desteği ayarlarda geldi.
Her platformda sahibim zaten, maksat Switch'te de elimizin altında olsun.
-
Switchde b.k gibi çalılıyor hocam bence
Aynı işlemi Tinfoil ile yapıyorum, SD karta rom'u at - cihaza tak - kur derdinden kurtarıyor, direkt PC üzerinden kuruyorum.
BİLMEYENLER İÇİN REHBER | TINFOIL İLE DİREKT PC'DEN SWİTCH'E OYUN KURMAK:
1- Tinfoil sitesi en alttan "Download NUT now" yazan yerden indirelim. Atacağı link github sayfası olacaktır.
2- NUT diye klasör açıp içine tinfoil_driver.exe 'yi indirip kuralım.
3- nut.exe 'yi NUT klasörümüz içine indirip çalıştıralım ve bekleyelim.
4- CMD ekranında biraz uzun işler bittikten sonra program açılacak.
5- Switch'ten tinfoil'e girelim, PC NUT app'te sağ üst connected olmalı.
6- Local scan paths sekmesinden NSP/NSZ/XCI/XCZ rom'un olduğu klasör(leri) gösterelim.
7- PC NUT app'te sol üstten scan diyelim. Files sekmesinde ilgili oyunlar ve update dosyaları vs. satır satır dökülmüş olmalı.
8- Switch'e geri dönüp Tinfoil'de sol sekmelerden dosya yöneticisi kısmından usb:/ 'ye girelim.
9- NUT'ta path olarak gösterdiğiniz oyunlar direkt Switch'te ilgili kısımda gözükmeli.
10- Switch'ten usb:/ 'deki oyunları seçip kuruluma başlayın. -BİTTİ-
Ben de yeni acemi kullanıcıyım, faydalı şeyler öğrendikçe buradan aktarırım. Çok çok nadir şeyleri Tinfoil kuramıyor onu da DBI installer hallediyor. DBI Installer ile PC arası port açmak biraz daha çetrefilli ama o da başarılı çalışıyor. İsteyen olursa onu da yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Kasım 2024; 22:46:37 >
-
Çipli Switch'i Wi-Fi'ye bağlayıp yazılım update'i almış olabilir misin? Emin olmamak ile birlikte CFW sürümünü veya bir üstünü tekrar kur diyeceğim.
-
Program açmama olayinda yazılım update yoktu. Redditte cloud save açık kaldıysa yapabilir yazıyordu onu kapatmak için normal fw ye girdiğimde update yaptı evet. Updateden sonra girişteki uyarıyı verdi, power tuşuna basılarak geçiliyor uyarı. Ne yapılabilir bu durum için?
Yeni CFW sürümü çıkana kadar böyle idare et. Ben şu tecrübesizlik ile ne önersem yanlış olur şimdi. Çok daha iyi bilen arkadaşlar yazsın.
-
Senin CFW sürümün 17ymiş eğer yüklediğin oyun 18 üstü istiyorsa açılmamış olabilir CFW güncellemesi yapman gerekiyor, 19.0.1 CFW sürümün dosyalarını teknoloji odasının YouTube videosunda bulabilirsin , güncellemeyi de nasıl yapıldığından bahsediyordu sanırım
Edit:yüklediğin oyun Stray mı CFW 19 değilse açılmaz zaten
Minimum 18.1.0 istiyor Stray
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 21 Kasım 2024; 23:29:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet hocam straydi, teşekkür ederim yarın bakacağım mutlaka.
TheMacintoshGuideyoutube
Update CFW on Nintendo Switchhttps://www.youtube.com/watch?si=ZwHX81Y-DyQJWUpH&v=cEuSSO0IwLA&feature=youtu.be
Güncel olarak sadece bu videoyu bulabildim bu videodakileri yapmam yeterli olur mu?
-
Şu videoyu da bak istersen
Teknoloji Odasi Gamingyoutube
** Yeni Video** Nintendo Switch OFW 19.0.1 ve CFW 1.8.0 Full Paket! Çipli ve Çipsiz Cihazlar!https://www.youtube.com/watch?si=qRYccbcwFcJN_Lq3&v=2MgAvHpZ868&feature=youtu.be
O videodakileri de yapabilirsin
-
arkadaşlar merhaba. çipli bir switch var bunu tamamen sıfırlamak istiyorum yani tinfoil felan kalcak diğer oyunlar vs resetlenecek şekilde sıfırlamak mümkün mü acaba
-
Xbox 360 dan ve ps1 den beri tüm konsollara sahip olan biri olarak ki 1 ay önceye kadar series x im vardı. Nintendo Switch gerçekten benim için en iyi konsol. Sanırım benim olayım el konsoluymuş. Şu sıra prince of persia ve darksiders oynuyorum. Series x e 4-5 ay hiç dokunmadığım oldu ama switch çok rahat al eline 30-40dk oyun at kapat. Grafikler ise beklediğimden çok daha iyi. Tek canımı sıkan v1 versiyon pil süresi 2.5 saat-3 saat sağlam oyunlarda. Bunu satıp oled ile devam edeceğim sanırım çip taktırıp.
Bu arada cfw ile deneyimlerimi aktarayım.
V1 ile çipsiz cfw kendim yaptım. 19.0.1 ofw vardı.
Temudan 1 adet rcm jig aldım
1 adet 128gb sandisk extreme microsd kart
İlk karşılaştığım hata tinfoil açılmaması ve kurulmaması. Bunun sebebi ise youtube da dolaşan yalan yanlış rehberler. Daha sonra biraz araştırmadan sonra düzgün bir rehber ile çözdüm zaten yeni çıktı bu versiyona. Diğer bir sıkıntım ise internete bağlanmama problemi vardı o da çözüldü. Şuan ise random bir şekilde 5ghz ev ağına katılmıyor daha önce bağlanıyordu. Aynı ağın 2.4 ünde sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 22 Kasım 2024; 12:28:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende ps1, ps2, ps3, ps4, xbox 360,xbox one ve xbox series s kullandım hocam. Taşınabilir cihaz olarak da Psp, ps vita, 3ds ve son olarak da Switch aldım. Xbox Series s de sadece gamepass e gelen oyunlari inceliyorum artık. Switch i aldığımdan bu yana diğer cihazlar ilgimi çekmiyor desem yeri ki, uygun fiyatlı ve elde oynamak yeterli diye Lite aldım. İlk alim amacım ise witcher i taşınabilir oynamakti. Fakat cihazi aldıktan sonra gördüm ki, benim için bambaşka bir boyutmus
Favori cihazim oldu kendisi. Gta VI vs çıktığı zaman yine konsolda denerim ama, onun haricinde artık yeni oyunlar bile ilgimi çekmiyor.
Yinede switch kirilmasaydi alır miydim, hayır
Switch 2 çıktıktan sonra kırılırsa ona geçiş yaparız artık.
Bu arada 256lik kart da bana yetmiyordu. 128likten yükseltme düşünmüyor musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada arkadaşlar yeni çıkan oyunlar sebebiyle, ilk sayfaki yöntemle cihazi 19.0 a güncellenmiştim.
Peki switch in yeni güncellemeleri haricinde, sadece hats i güncellemenin bir faydası var mi? Stabilite haricinde bir getirisi oluyor mu? Malum halen daha stabil versiyona geçmeyince. Stabil i çıktığında güncelleyip bırakmak mi mantıklı dir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X