Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.513
Cevap
182
Favori
146.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem sürümünüz ya da atmosfer sürümü eski. Hiç güncelleme yaptınız mı? Güncellemeyi deneyin hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız yazılım versiyonu için en stabil HATS hangisiyse onu yükleyin, yazılım güncellemeden HATS güncellemek sorunlara yol açacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Hiç anlamıyorum ki hocam bu işlerden, nasıl yapıldığına dair bir YouTube videosu atabilir misiniz rica etsem? Yukarda bir video paylaşmıştım onu deneyecegim sorunu çözer mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 22 Kasım 2024; 12:45:0 >
    Haklısınız kesinlikle oyunlara para verecek kadar zengin değilim. Evet doğru değil ama 7-8 liralık cihazlara 2 bin liraya 1 oyun alınmaz. Bilerek düşük boyut alıyorum yüksek alınca oyun dolduruyorsun ondan ona atlayınca ne oyunlar bitiyor ne keyif alınıyor. 5 tane farklı kategori oyun yetiyor. Bitirince yenileri gelsin kafasındayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160061750
    Teknoloji odasının videosunu izleyin. Kabaca atmosfer dosyalarının eskisini silip yenisini atacaksınız içine

• road35 R kullanıcısına yanıt

Çok doğru valla az olunca insnaın oynayası geliyor. 20 oyun atınca hepsi öyle duruyor.

• road35 R kullanıcısına yanıt

Hocam özellikle de switch de oyunlar biraz deneme yanılma durumunda, portlar düzgün olmadığı için. Ps ve xbox da bu konuda mecburlar düzgün çıkartmaya veya düzeltmeye. Switchde ise herşey muamma o konuda. Hal böyle olunca da nintendo harici yayincilarin oyunlarının her türlü denenmeden alınmamasi gerekiyor bana göre. Hal böyle olunca da, kırık durumda deniyoruz oyunları.

Anladım hocam, oyun boyutlari yüksek olmasa bende 256lik microsd ile memnundum aslında ama. Witcher i, fifa yi falan hep kartta tutunca çok da yer kalmıyor diğer oyunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt

Hats sürümünün bize, mevcut nintendo sürümü ile Cihazin çalışması haricinde getirdiği bir yenilik olmuyor yani hocam, anladığım kadarı ile. Hats in içindeki dosyaların güncellenmesi ek bir fayda sağlamıyor yani.

Kısaca evet hocam. Hatta daha kötü çalışması olası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt

Peki hocam, tavsiye edilen sürüme göre kullanayım o zaman Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu 

• Arkadaşlar bu arada kefir kullanan varmı? Ne gibi avantajı var? Nsw de sürekli kefir kullanılması öneriliyor hekate yerine de.

Hocam bilmediğim için soruyorum o video sıfırdan cihazı kırma videosu gibi geldi. Benim cihazım zaten kırık cihaz, versiyon güncellemek için her şeyi tekrar baştan mi yapmam gerekiyor yoksa videonun sonundaki ofw güncelleme kısmına mi bakacağım?

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Genel bir rehber olduğu için hepsini anlatıyor. Siz hem ofw hem cfw güncelleyeceksiniz. Sistem kısmından ofw ve cfw sürümünüze bakabilir misiniz ne yazıyor

payload dosyası bos cıkıyor. nerden bulurum o dosyayı

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Videodaki zipte mi?
    github
    Releases · Atmosphere-NX/Atmosphere
    https://github.com/atmosphere-nx/atmosphere/releases

Ben buradaki fuse.bin kullanıyorum payload diye ismini değişip payload klasörüne atabilirsiniz sanırım ama bende görmüyor nedense

vıdeodakı zıpte o dosya yok evet ısmı paylod bın ama ne tam bılmıyorum

17.0.1 ama 1.6.2E yazıyor hocam.

Bir de hangi versiyona yukseltmeliyim en son hats 1.8.0 firmware 19.0.1 çıkmış hangi ikiliyi indirmeliyim?

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    O zaman zipte tegrarcm klasöründedir. Çünkü oradan payload gönderiyor
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
    Buradan fuse seçip açıyorum bazen cihazı özellikle yanlış güncelleme sonrası
    @ardarulez teknoloji odasının verdiği dosyayı kullanın hocam. Sizin cihaz çipli miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 22 Kasım 2024; 19:16:9 >
  • Bu Doom Eternal'ı bildiğin çalıştırıyor ya

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Sende mi oynuyorsun bende yükledim oynuyorum, motion control desteği de var on numara oluyor oynamak

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.