Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kayzer-soze Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.150
Cevap
169
Favori
129.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok oynamıyorum oynamayacağım da sadece merak edip de yükledim. Bu oyunu daha iyi port edemezlermiş. En fazla bu kadar olurmuş. Akıyor yeminle. Motion control da sevmem. Kapalı bende.
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Anladım deneseydin güzel oluyor arada zor oluyor gerçi
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    aynen switch 2 çıkıcak diyorlar eyvallah çok iyide kırılmadıktan sonra çıksa ne olucak ki switch bile kaç yıl sonra kırıldı sonuçta.
  • Tinfoilden oyun indirebilen var mi ? Varsa hangi marketi kullaniyorsunuz..
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

Kırılırsa diyorum ya hocam işte   Kırılmadiktan sonra düşünmem bende.

• road35 R kullanıcısına yanıt

Aslında öyle daha güzel hocam kırınca oynayacak oyun seçemiyorsun  

Zaten mantık hep aynı konsol 300-350 birim oyun 60 birim 5-6 oyun konsol parası ediyor yılda 2-3 oyun alanlar için daha mantıklı nintendo

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Bu durumu bazen ben de yaşıyorum. O kadar çok oyun var ki :)

• arkadaşlar merhaba, bi sorum olacaktı, yeni switch oled kullanıcısıyım, 2 hafta kadar oldu. İlk nintendom. Çipletmeyi düşünüyorum fakat çipli cihazlarda onlinr oyunlar oynanmıyormus, benim için sordun değil, nintendo onlineda zaten paralı sistem. Ama sorum şu, mesela oyunun kendi içinde online oynama varsa, mesela Asphalt gibi yada Rocket League de online secenekler var , yani nintendo online ile alakası yok oyun üreticisinin sundugu bişey, bu oyunlardada yine online oynama yapamaz mıyım? Bazılarıda uçak modunda kullanmak gerek diyor çipli cihazları, doğrusu nedir acaba kafam karıstı epey :) Teşekkürler 🙏🏻
  • Bu Stardew da her oynadığımda başta çok iyi hissettiriyor ama sonrasında hamallık gibi gelmeye başlıyor. Kime ne hediye versem burun kıvırıyor ulan insan beğenmiş gibi yapar bari. Çocuğa çikolata verdim o da burun kıvırdı. Ya Resulallah...
  • Merhaba. Yeni oyunlar güncelleme isteyince mecburen cihazı güncelledim.

Aşağıdaki youtube videosundaki gibi yaptım oldu. Hatta tinfoil çalışmaz diyorlardı bu şekilde oda çalıştı

( tek sorunu tinfoil çıkış diyorsun çıkmıyor yeniden tinfoil açılıyor onu da home tuşuna basıp tinfoil den çıkarak çözdüm.)

yapmadan önce hafıza kartınızın yedeğini alın ne olur ne olmaz.

TECNO-GAMESyoutube
    19.0.1 CFW and Tinfoil In this video, I'll guide you through updating the custom firmware (CFW) on your Nintendo Switch with a modchip installed. I'll provide a simple, easy-to-follow, step-by-step process, so all you need to do is copy and paste the files I provide. No complicated steps, just straightforward instructions to keep your console up to date. Whether you're new to modding or just looking for a quick refresher, this tutorial will make it easy for you "This link contains the latest version of Hekate, Atmosphere, Sigpatches, and the firmware." "👍 Link in the first comment 👍" Lasted Atmospehere + TINFOIL + menu tesla + 90 DNS + Custom theme + Mission Control + FW 19.0.1 https://mega.nz/file/srYCDB4D#Tj0fv4JmfLVY5mXWb7F_bQfSRt-03fxBF7i0wBJuC_s ❤️❤️If you need a modchip installation or custom firmware on your Nintendo from the comfort of your home, check the comments for the link to purchase my services."👌👌
    https://www.youtube.com/watch?v=QdPoRG3A8Ow
  • Nine sols çıkmış, fakat nsw bot çalışmıyor iki gündür. Sorun yaşayan var mi acaba benim gibi?
  • newinhere N kullanıcısına yanıt

Online oynamak için switch online almanız lazım . Kırık cihazda online oyun oynayamazsınız, oynasanız bile cihaz bir süre sonra banlanıyor.

• bejamaru B kullanıcısına yanıt
    Bu gece ben de deneyeceğim hayirlisiyla
  • newinhere N kullanıcısına yanıt
    Konsola çip takıldığında EMUMMC kurulursa OFW tarafında çip takılmamış gibi online oyun oynayabilirsiniz.

Sorun yok hocam bende

• Stardew Valley hilesi bulamadım edizonda. artı tuşuna tıkladım da olmadı. Yok mu hilesi veya başka bir program falan.
  • ryalp kullanıcısına yanıt

Bana hiçbir şekilde dönüş yapmıyor hocam. Çok ilginç o zaman. 2 gün önce kullanırken sorun yoktu halbuki

Hocam önceki mesajlarda program atmıştım. Cihazdaki oyunları tarayıp hile indiriyordu. Denediniz mi?

Adını hatırlamıyorum tekrsr söyler misiniz hocam? Albüm bölümüne program yüklemeyi bilmiyorum orada umarım zaten vardır.

Dosyayi atınca direk albüm bölümune geliyor hocam zaten. Açınca da direk tarayıp indiriyor.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.