Şimdi Ara

NİS varken malwarebytes gerekirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Norton internet security kullaniyorum malwarebytes kurmama gerek varmi? Yoksa nortonda malwarebytes taramasida varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerek yok.
  • LiveAndDieOnThisDay kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Arkadas gerek yok diye yazdi ama bilgili biri neden gerek olmadigini yazabilirmi

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Aynı işi Nisde görüyor o yüzden.
  • Ben de senelerdir NİS kullanıyorum.
    Bunun yanında bilgisayarımda malwarebytes, JRT, ComboFix gibi programlar da yüklü.
    Nortonun bulamadığı bazı zararlı yazılımların üstesinden bu programlar geliyor.
    Bence yüklemenizde fayda var.
  • Norton yeterlidir boşuna malwarebytes vb programlar yükleyip pcyi kastırtma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nortonun yabancisi degilim 2008 den beri norton kullanirim 2014 un basinda malwarebyts yukledim norton internet security nin yanina yaklasik 10 tane sey bulup karantinaya aldi ama bulduklari crome skype ve bunun gibi gundelik kullandigim seylerdi ondan sonra karantinaya aldigi bazi programlarda sorunlar yasadim ozellikle crome da ama yok diyorsaniz ozaman yoktur gerek yuklemeye

• Antivirüsler browser hijacker gibi zararlıları tespit etme konusunda yetersiz, malwarebytes diğer antivirüs yazılımlarından farklı bir dalda kendini geliştirmiş bir anti-malware. Dolayısıyla kullanmanız faydanıza olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.